ya windows phone ların yorumları çok kötü xperia sp nasıl bilmiyorum ama one mini nasıl sence
One mininin kamerasını bilmiyorum . Kullanıp görmek lazım. Güncelleme konusunda baya yol kat etti htc. Çok sıkıntı olmaz . Ses desen zaten htcden bahsediyoruz söylemeye bile gerek yok .
Fiyatı biraz tuzlu evet. Ama arkadaş ille de android istiyorsa mecbur yapcak bişey yok çünkü istediği kriterlerin hepsine uygun telefon yok nerdeyseOne mini yerine Lumia 925 alsın,eminim daha memnun olur.One mini de iyi telefon,ama parasına pek değmediğini düşünüyorum.Sonuçta bir mini ve parası belli.
Nexus 4 ün ne artısı var ki ? Güncelleme dedik o da fos çıktı. Kamera desen vasat . Ses de aynı şekilde.samsung galaxy s3 ve nexus 4 uygulama çok önemli değilse lumia 920
Adamın kriterlerinde performans ön planda değil ki . Ses ve kamera iyi olsun demiş . Nexus 4 de bunlar artı değil. Güncelleme olayı da hikaye . Artık o da bi artı değil. 18 ay cart curt bir şey dedi google. Nexusun özelliği de kalmadı .1000 lira seviyesine en akıcı telefonlardan biri 2 gb ram artısı.. androıd 4.4 yakında alır...ses ve kamera ortalama seviyede
Fiyatı biraz tuzlu evet. Ama arkadaş ille de android istiyorsa mecbur yapcak bişey yok çünkü istediği kriterlerin hepsine uygun telefon yok nerdeyse![]()
Arkadaşlar en fazla 1000tl civarında bi telefon arıyorum
benim için android sürümü ,kamerası ve müzik kalitesi önemli oha deseniz bile başka bişey önerin
sence lumia 520 nasılKamera ve müzikte o fiyata en iyi Lumialar var. Lumia 720 veya 920 olabilir. Yalnız oyun konusunda biraz fakirler. Android olarak o fiyata efsane üçlü var: LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy S4 mini ; Xperia SP... Zaten hepsi birbirine benziyor. Hoşuna gideni al.
İlla android mi istiyorsun peki ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tamam anladım ve kötü de deillermiş ama sence lumia 520 nasıl
şu windows phone olması önemli deil ama para uçtu gitti babam almış
:blushing:
lumia 520 sence nasıl
sence lumia 520 nasıl
İlla android mi istiyorsun peki ?
tamam anladım ve kötü de deillermiş ama sence lumia 520 nasıl
şu windows phone olması önemli deil ama para uçtu gitti babam almış
:blushing:
Telefon alamayacak mısın yani ?
NeXuS 4 işini görür kardeşim - Ayrıca ben Gm Discovery kullanıyorum uygun fiyat ve performansı çok iyi çok memnunum.