Merhaba. hemen hemen her markanın kulaklığını deneyimlemiş müzik severlerden max 10.000 tl kulakiçi kulaklık önerisi rica ediyorum ve tomurcuk şeklinde olanlar tercihim ve de en az 8 saat olması ses kalitesi kadar önemli benim için çünkü her gün neredeyse o kadar saat müzik dinliyorum, zırt pırt şarjla uğraşmak istemiyorum. şu kısım çok önemli, hemen hemen her markayı deneyimlemiş.
dinlediğim müzik türü yabancı pop,party müzikleri ve bas olmazsa olmaz
sadece müzik için kulaklık arıyorum fakat birinin iyi dediğine öbürü kötü diyor yada 1.000 tl altı kulaklık içinde aynı şeyleri övüyorlar 5.000 tl üzeri kulaklık içinde aynı şeyleri övüyorlar sanki arasında kalite farkı yokmuş gibi yada hepsiburada kulaklık değerlendirmelerini okuyorum, bi kulaklık için woow bundan daha iyisi yok yazılmış, başka markanın kulaklık değerlendirmesini okuyorum, woow en iyisi bu yazılmış, kafam karman çorman, bu yüzden hemen hemen her markayı deneyimlemiş arkadaşlardan öneri rica ediyorum.
dinlediğim müzik türü yabancı pop,party müzikleri ve bas olmazsa olmaz

sadece müzik için kulaklık arıyorum fakat birinin iyi dediğine öbürü kötü diyor yada 1.000 tl altı kulaklık içinde aynı şeyleri övüyorlar 5.000 tl üzeri kulaklık içinde aynı şeyleri övüyorlar sanki arasında kalite farkı yokmuş gibi yada hepsiburada kulaklık değerlendirmelerini okuyorum, bi kulaklık için woow bundan daha iyisi yok yazılmış, başka markanın kulaklık değerlendirmesini okuyorum, woow en iyisi bu yazılmış, kafam karman çorman, bu yüzden hemen hemen her markayı deneyimlemiş arkadaşlardan öneri rica ediyorum.