Ramin_9797
Öğrenci
Abi a7 normal.bi de metal kasali
türkiye dünyanın içinde değil mi
Guncelleme senin. Icin o kadar onemli deil ise honorun kamerasi oyun performansi ve tasarimi daha basarili parmak izi okuyucusuna da.sahip bnim yrn honor 7 yi alma ihtimalim de var bakalim.alirsam anlatirim ama bnce asusu bastan ele ...asus zenfone 2 hala alınır mı yoksa gm5 veya honor 7 mi aliyim
aralarında en stabil olan hangisiGuncelleme senin. Icin o kadar onemli deil ise honorun kamerasi oyun performansi ve tasarimi daha basarili parmak izi okuyucusuna da.sahip bnim yrn honor 7 yi alma ihtimalim de var bakalim.alirsam anlatirim ama bnce asusu bastan ele ...
zenfone 2 neden alınmazuz stabilitesi olarak gm 5 blki uzun vadede daha iyi ilabilir ama honor 7 ustun gm 5 plusdan
m5 de çok yazılım hatası canını sıkabilir. Aldığın telefonu 3-4yıl kullanmak istiyosan 5s al.Arkadaşlar IPhone 5S almayı düşünüyordum. Acaba 1300-1400 fiyatında en iyisi sizce hangisi? Sony M5 alacaktım sorunu çok dediler korktum. Androidler sonradan çok kasıyor diyorlar falan ama tavsiyeleriniz nelerdir?
Modası geçti benceiPhone 5s alınırmı sizce şuan
Saçmalama sende 5s in özellikleri iyi ama alanın büyük bir ksımı özelliklerinden değilde apple ürünü diye alıyor. Vertu ne alaka şimdi vertuyla apple birmiPrestij için telefon kullanacaksanız Vertu alın. Bakın kimin elinde var.
Üslubunuzu düzeltin random chat odasında değiliz bu bir.Saçmalama sende 5s in özellikleri iyi ama alanın büyük bir ksımı özelliklerinden değilde apple ürünü diye alıyor. Vertu ne alaka şimdi vertuyla apple birmi
Yanlış anladığım için özür diliyorum ama konuyuda abartmana gerek yok random chat odası olmadını bizde biliyoruz yeni üye olduğuma bakma bu forumu 2.5 yıldır takip ediyorum. Yeniden özür diliyorum.Üslubunuzu düzeltin random chat odasında değiliz bu bir.
İkincisi prestij cevabını size vermedim üstteki kişi iPhone iPhonedur diyene söyledim. Etiketlemek gerekmiyor bu cevap.
Üçüncüsü prestij kelimesi ile Apple kelimesi bir arada geçmiş dediğim gibi prestij isteyen herkesin elinde olmayan ve üst sınıf malzemeye sahip cihazı tercih etmeli.
Dördüncüsü de bu yorumuma daha cevap vermenizi istemiyorum çünkü yanlış anlaşılmayla tartışmak istemiyorum.