1000-1500 TL Arası En İyi Akıllı Telefonlar [2015]

Sizce 1000-1500TL Bandında En İyi 2015 Telefonu Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    406

ken89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu listedeki en iyi telefon z3 compact 'tır. Ekranı, performansı ,bataryası mükemmel. tek kötü yanı kamerası çok güzel değil.

ADANAty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lisede neden sony xperia c4 yok m4 aqudan daha iyi . eylülde telefon almayı düşünüyorum fiyatı 1100 tl öneriniz varmıdır ?

Yeditepe34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce Sony kullanıcısı olarak, memnuniyetsizliğimi dile getirmeliyim. Her güncellemeyle beraber cihazın performansının düşmesi beni Sony'den uzaklaştırmıştı.
Uzun araştırmalar sonucunda Asus Zenfone2'yi almıştım. Ta ki 1 hafta kullandıktan sonra cihazın kendi kendine kapanması ve bir daha hiç açılmaması olmuştu. Teknik Servis'e gönderdiğimde de, cihazın fabrika hatalı olduğunu öğrendim. Kendi segmentinde yer alan telefonlara göre hem hesaplı hemde performans ve şarj ömrü açısından kullanışlıydı bana göre. 1,5 gün rahat bir şekilde idare ediyordu beni Zenfone 2. Fakat bu fabrika hatası beni Zenfone'dan da soğutmaya yetti. Şu anda bir arayış içerisindeyim ve elim ister istemez Samsung Galaxy veya Note serisine gidiyor.

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Seçenkeler arasında olmadığı için HTC Desire 816'yı yazamadım. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Ancak Asus Zenfone 2'nin de ne kadar kaliteli bir telefon olduğunu biliyorum. Zaten bu ikisi arasında kalmıştım. İkisinden biri alaın pişman olmazsınız.

mavili kişi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 32 gb. fotograflar , müzikler , whatsapp'tan gelen fotograflar , uygulamalar filan derken 4 sene bi' insanı götür mü ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o değilde bu g2 yıllanmış şarap gibi yıllar geçtikçe daha iyi olduğunu anlıyorsunuz iyi ki almışım diyorsunuz. Allah nasip ederse bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum.:D

lg g2 32 gb. fotograflar , müzikler , whatsapp'tan gelen fotograflar , uygulamalar filan derken 4 sene bi' insanı götür mü ?

slmndmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yorumları tek tek okudum banada Z3 compact almak gözüktü :D

ama samsung e7 ninde tasarımı boyutu filan çok güzel

mavili kişi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yeni çıkacak olan Sony Xperia M5 hakkında detaylı bir açıklama bekliyorum :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=114710]MrPerfect[/MENTION] ;

Sony'nin V, Go, Acro ve Z serileri haricinde suya dayanıklılığa sahip tek cihaz ailesi M... ailesidir.

Sony bu yıl içinde Mediatek'in 64 bit işlemcileriyle telefon üreteceğini açıkladı ve ilk meyvesi de E4G oldu. İşlemci tarafında Mt6732 kullanan sony bu işlemci ile S410'lu cihazlara fark atıp s615'li cihazlara çok yakın puanlar aldı.

Mt6732 donanımı (1,5 Ghz x4 Cortex A53)

Hatta şimdi bunun Mt6735 versiyonu çıktı Zte D6 ile. Çok başarılı bir performans sunacağı ortada.

M5 ise Mediatek 64 bit işlemci serisinin amirali olan)(Mt6797 de çıktı ama hTC A9 ile Meizu 5 PRO haricinde başka cihazlarda bulunmuyor şu an. )Mt6795 ile üretilmiş bir cihaz. GPU alanında Mediatek yavaş yavaş ilerlemeye başladı. Eskiden Mali450MP4 veya Mali400MP2 kullanan Mediatek'den bahsetmiyorum. Mediatek ciddi anlamda ilerleme kaydetti.

Mesela Mt6595 ile GPU alanında düzeltmeleriyle Antutu rekoru kırdı.

Mt6795 ise Exynos 7420'nin gerisinde kalıyor ama, 10 çekirdekli Mt6797 Exynos 7420'ye fark atıyor.

Hep işlemciden bahsettim biraz da sony neler yapmış ondan bahsedeyim.

Büyük bir fark yok performans olarak Z3+'ın biraz gerisinde bir cihaz. Ama z3'ü de geçiyor.

Şu da var MX5 de düşünebilirsiniz. MX5 de parmak izi okuyucu ve daha büyük,IGZO ekrana sahip.

caglarcb

Asistan
Reaksiyon puanı
46
HTC One m8s deneyimi olan var mıdır arkadaşlar aramızda?

X

xperia c5

SDN Okuru
Bence sony xperia c5 ultra da eklenmeli büyük ekran sevenler için müthiş bir tercih gerek pil ömrü , kamerası falan olsun büyük ekran sevenler için en iyi tercih

maslahat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile 4g diyorum ben de. Fiyatı da inanılmaz. Websibir diye bir site var, onun fiyatları ekstra düşük, almayı düşünen varsa baksın.

betamen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus zenfone 2 mi yoksa Lg g3 mü(ikiside 32 gb) yada başka önerilecek telefon var mı 2 yıl gibi kullanılcak bir telefon olması lazım

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Asus zenfone 2 mi yoksa Lg g3 mü(ikiside 32 gb) yada başka önerilecek telefon var mı 2 yıl gibi kullanılcak bir telefon olması lazım
xperia z2 kesinlikle. g3 te ekran sıkıntı çıkartıyor, zenfone 2'de işlemci sıkıntı çıkartabiliyor.Ama xperia z2 hem güncelleme desteğiyle hemde sony kalitesiyle çok çok daha iyi bir seçenek.Kesinlikle pişman olmazsın

göktürk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z2nin ön kamerası çöp günümüzde ön kamera bence önemli

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Xiaomi Mi4 almalısın hepsiburada da satışı var tokatlar hepsini

ibo4fun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc Desire Eye gibi
Önde 13 mp-Arkada 13 mp Kamera ile bu fiyat Aralığında

Sony C5 Ultra en iyi Alternatif
Huawei Mate 7 de guzel bu tür cihazlar Az ram harcıyor samsung gibi gereksiz onlarca program olmuyor..

Komsum Samsung S4 ben Huawei G7 almıştım tasarımı hos üstelik ondan 200tl daha ucuza her iki cihaz yeni ve 2gb ram ile geliyordu...3 hafta sonra kendisi kasmadab ve ram 1.6gb kullanilan miktarindan bahsetti ben açtım teli gosterdim kullanilan 800mb aradaki fark bu

iblah60

Asistan
Reaksiyon puanı
482
asus zenfone 2 almayı düşünüyorum arkadaşlar hızlı ve stabil olmasını istiyorum 2 sene boyunca sıkıntı yapmıcak o tarzdan zenfone 2 yerine ne önerirsiniz ya da zenfone 2 sizce nasıl...

Hepsisony

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirme!

Listede bulunan Sony ürünlerinden Xperia M4 Aqua güncel satış fiyatı 999 TL olarak güncellenmiştir. Xperia Z2 ve Xperia Z3 Compact ürünlerinin ithalatı sonlandırılmış olup piyasadaki stokların tükenmesi ile birlikte bu ürünler son bulacak. Bu fiyat aralığına 2 yeni model giriş yaptı.

1-) Xperia M5 Xperia: Satış fiyatı 1499 TL. Yarından itibaren Sony Center'larda satışa çıkıyor.
http://www.hepsisony.com/catinfo.asp?imageField2.x=0&imageField2.y=0&src=xperia+m5
2-) Xperia C5 Ultra: Satış fiyatı 1399 TL. Hali hazırda satışta
http://www.hepsisony.com/catinfo.asp?imageField2.x=0&imageField2.y=0&src=xperia+c5

yagizgurdamar5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi z2 iyi ama ortada asus zenfone ve meizu varken onu sokma ki meizuyu bilmiyorum gövemmiyorum yani tavsiye etmem bu yüzden asus zenfone 2 al