1000-1500 TL Arası Akıllı Telefonlar [2014]

Sizin tercihiniz hangisi ?

• LG G2

Kullanılan: 37 46.8%
  • Sony Xperia Z1 Compact

Kullanılan: 13 16.5%
  • LG Nexus 5

Kullanılan: 15 19.0%
  • General Mobile Discovery Elite

Kullanılan: 5 6.3%
  • Samsung Galaxy S4

Kullanılan: 5 6.3%
  • Huawei Ascend P7

Kullanılan: 4 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 3 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum
G2 almayı düşünüyordum ama forumu takip edince z1c ile G2 arasında kararsız kaldım.
beni 3 yıl taşıyabilecek bi telefon almayı düşünüyorum kamera-oyun desteği-internet-programlar ve pil ömrü gibi şartlarda beni yarı yolda bırakmayacak bi telefon arıyorum.

Önerileriniz nelerdir acaba ?

Ayrıca yeri değil ama internet alışverişi için hangi siteyi önerirsiniz? (hepsibuada-gittigidiyor-hızlıal gibi)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
2 3 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum
G2 almayı düşünüyordum ama forumu takip edince z1c ile G2 arasında kararsız kaldım.
beni 3 yıl taşıyabilecek bi telefon almayı düşünüyorum kamera-oyun desteği-internet-programlar ve pil ömrü gibi şartlarda beni yarı yolda bırakmayacak bi telefon arıyorum.

Önerileriniz nelerdir acaba ?

Ayrıca yeri değil ama internet alışverişi için hangi siteyi önerirsiniz? (hepsibuada-gittigidiyor-hızlıal gibi)

Eğer ekran boyutuna takılmıyorsanız kesinlikle Z1C almanızı öneriyorum, G2'de güzel telefon alırsanız pişman etmeyecektir ama ben olsam Z1C alırım, şahsi görüşüm olarak Ekran boyutu çözünürlük ve ppi haricinde G2'yi Z1c'den üstün görmüyorum ama z1cnin g2ye göre bir çok üstün yanı var.

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
P7 nin inceliğini de eklemek lazım tabi..

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Burda sony xperia m2 var mı yoksa eklermsnz fiytı 1100 1000 tl filn diye hatrllıom :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Burda sony xperia m2 var mı yoksa eklermsnz fiytı 1100 1000 tl filn diye hatrllıom :)

Bu konunun amacı tüm telefonlar değilde o fiyat aralığında ki en iyi telefonları listeye koymak.

M2'ye baktım donanım olarak çok geri, bir g2 yapmaz veya bir z1 compact yapmaz o yüzden listeye eklemeyi doğuru bulmuyorum.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Uzun ömürlü ve sağlam olsun istiyorsanız Sony serilerini;
Telefondan sıkılmak istemiyorsanız S4 yada G2 alın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim aklıma bir şey takıldı.
Aralık'ta yeni bir telefon alacağım. Şu an için z1c, nexus 5 ve g2 arasındayım. Telefonu 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.
Bu nedenle de nexus 5 e daha yakınım. Ancak yine de kafamda bir kaç soru işareti oluştu.
Nexus saf android olduğu için içinde dosya yöneticisi, mesaj uygulaması yok diye duydum. Doğru mu ? Doğruysa nasıl halledebilirim ? Bir de stabil çalışıyor tamam da ne kadar stabil yani bir ios wp gibi olabilir mi? ya da dediğim gibi 4 yıl idare eder mi ? Son olarak şarj sorunu ne kadar fazla okuldayken zaten kullanmıyorum ama bir 5 saate yakın kullanımım var pil ömrü yeter mi?
Şimdiden teşekkürler :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Dosya uygulaması olmaz olur mu tabiki var olmasada zaten marketten indirirsin bi uygulama.En az ios wp kadar stabil çalışıyor 4 yıl götürür seni.Şarj olarak çok iyi değil ama yeterli olacaktır

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende Lg g2i z1 compact ve p7 arasında kaldım. z1 küçük geliyor. biraz p7 şarjı konusunda biligm yok. g2 de alacağım telefonlar arasında . bana bu konuda yardımcı olur musunuz

N e C a T i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 bu tarihlerde alan varmı ve ya şu anki telefoncculardaki fiyatı hakkında biligisi olan varsa yorum atarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Emretas205

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 al pişman olmazsın tasarım özellik kalite LG marka hepsi varken gidip p7 yi arasına koymak çok saçma z1compact almak yerine ben olsam Z alırım sony Bence Z ile g2 arasında düşünmelisin.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Listeye yakinda iphone 5c ile Lg g flex eklenecek arkadaşlar

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Desire 816'yı da eklemelisin.
Donanımı düşük olabilir ama telefonun kendi tarzı var sonuçta.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yaziyi sadelestirip discovery elite galaxy s4 ve ascend p7 yi çıkaracağım yerlerine yeni cihazlar ekleyecegim ama bugun degil artik yorulduk :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim 1000-1300 bütçenin var lg G2 ,general mobile Elite,huawei ascend g7 bunlardan hangisi iyi bana hangisini tavsiye ediyosun

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar konu güncellenecektir, fiyatlarda düzeltmeler yapılıcak, yeni telefonlar eklenicek, gerekliyse telefonlar çıkartılıcak ve konu daha derli toplu hale getirilicektir en kısa zamanda.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Anneme telefon alıcaz ablam ile beraber bütçemiz 1000 ile 1500tl arası, HTC Desire 820'yi gözümüze kestirdik ve Turkcellden almamız gerekiyor puanlar ile indirimli olucak o yüzden, 820 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Annem Candy crus sagadan başka bir oyun oynamıyor, facebook twitter instagram gibi sosyal medya uygulamaları kullanıyor bol bol müzik dinliyor ve büyük ekran istiyor bence 820 annem için en uygun telefon olduğunu düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir önerirmisiniz 820'yi ? ama lütfen telefonu kullanıyorsunuz yada sadece beğenmişseniz diye önermeyin + ve - yönlerini bilip öneri yapın, aslında iphone 6+ almayı düşünüyorduk ama gereksiz bulduk sonra note 4 almak istedik onuda gereksiz bulduk annemin yaptığı şeyler sınırlı, müzik ufak oyunlar 5 yıllık telefonun çalıştırıcağı oyunları oynuyor bide sosyal medya uygulamalarında takılmak bunlar haricinde yaptığı bir şey yok şimdi gidip ip 6+ alsak yapıcağı şeylerin aynısını desire 820 ilede yapıcak boşuna 2 3 katı para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

820'yi kararlaştırırsak ben derin bir araştırmasını elbette yapıcam fakat sizde burda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim işte sesi iyidir kulaklığı güzeldir hoparlörü tatmin edicidir, ekranı güzeldir performansı iyidir gibisinden.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Cnm sende yorum yap :mrgreen:

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Anneme telefon alıcaz ablam ile beraber bütçemiz 1000 ile 1500tl arası, HTC Desire 820'yi gözümüze kestirdik ve Turkcellden almamız gerekiyor puanlar ile indirimli olucak o yüzden, 820 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Annem Candy crus sagadan başka bir oyun oynamıyor, facebook twitter instagram gibi sosyal medya uygulamaları kullanıyor bol bol müzik dinliyor ve büyük ekran istiyor bence 820 annem için en uygun telefon olduğunu düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir önerirmisiniz 820'yi ? ama lütfen telefonu kullanıyorsunuz yada sadece beğenmişseniz diye önermeyin + ve - yönlerini bilip öneri yapın, aslında iphone 6+ almayı düşünüyorduk ama gereksiz bulduk sonra note 4 almak istedik onuda gereksiz bulduk annemin yaptığı şeyler sınırlı, müzik ufak oyunlar 5 yıllık telefonun çalıştırıcağı oyunları oynuyor bide sosyal medya uygulamalarında takılmak bunlar haricinde yaptığı bir şey yok şimdi gidip ip 6+ alsak yapıcağı şeylerin aynısını desire 820 ilede yapıcak boşuna 2 3 katı para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

820'yi kararlaştırırsak ben derin bir araştırmasını elbette yapıcam fakat sizde burda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim işte sesi iyidir kulaklığı güzeldir hoparlörü tatmin edicidir, ekranı güzeldir performansı iyidir gibisinden.
@Jiraiya06 Cnm sende yorum yap :mrgreen:

Al kardeşim bence işini görür zaten htc arayüzü falanda stabil,sesi falan da iyi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Al kardeşim bence işini görür zaten htc arayüzü falanda stabil,sesi falan da iyi.

Şu anda zaten en uygun geleni 820, Fiyat olsun ekran boyutu olsun ses olsun kamera olsun performansı olsun herşeyi iyi güzel fakat kullanıcılarınında yorumunu almak lazım direk dışarıdan görüldüğü gibi yorumlamamak lazım, ne kadar süre güncelleme alır ne kadar zaman dayanır gibi merak ettiğim bazı konular var.

1-2 gündür hastayım baş ağırısı olmasa açıp saatlerce araştırıcamda 2 kelime okusam uyku bastırıyor başım çatlıyor çok kötü bir şey hastalık.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Cnm sende yorum yap :mrgreen:
Turkcell şart degilse 100 daha koy htc one e8 al teknosadan derdim ama turkcellsr yaoalim bakalım.
Cihazda Snapdragon 600 in gelistirilmis bir versiyonu olan Snapdragon 615 var ve 5.5 inc hd ekran var bu islemci ile cihaz asla kasmaz denebilir. Ayrica sense arayüzünü hafifliği ve şıklığı( kullanımı biraz degisiktir yalniz) ve 2 gb ram ile senelerce kullanabilecek bir telefon. Boomsound, htc nin kendi uygulamalari vs m8 deki duo kamera haric her sey yer almakta. Ayrica ekranin hd olmasi ve isle. İşlemci frekansi dolayisi ile 2600 mah pil bu cihazi yaklasik 1.5-2 gün diye götürür diye tahmin ediyorum. Cihazin Android 5.0 guncellemesi alip performansinin daha da artacağını bildigimizden cihaz performans açısından üst düzey bir cihaz olmus. 8 mp ön kamera da cabası. Tek eksik yani ise malzeme kalitesi ama o da bildiğiniz üzere samsunglar gibi kötü değil benim yorumum bu :)