Soru 10.Sınıfım Ama Matematik Temelim Zayıf.

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Arkadaşlar Merhaba Matematik Temelim Çok ZAYIF Ve Bu Sene 10.Sınıfım Sayısal Bölüm Seçtim. (Fizik Kimya Biyolojim İyi) Temelimi Yeniden Oluşturmak Ve Üzerine TYT AYT Matematik Yapabilmek için Önerilere Ve Tavsiyelere İhtiyacım Var Ortaokuldan Beri Matematikle Sorunlarım Var Yardımcı Olabilirmisiniz

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Antrenmanlarla Matematik vardı benim zamanımda halen varsa onunla çalışabilirsin.

nisa2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kendi başına matematik çalışamıyorsan (orta okuldan beri problemelerim var dediğin için ) youtube den hocalarla gidebilirsin hocalar kamp şeklinde yapıyorlar kendi kaynakları var önce o kaynaktan konu anlatıyor daha sonra anlattığı yerlerle alakalı testler var o kısımları ödev olarak veriyor . kanal olarak rm (rehber matematik) veya mert hoca dinleyebilirsin . karar sana kalmış kaynakları almadan önce kanallara bakmanı öneririm.

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Arkadaşlar Merhaba Matematik Temelim Çok ZAYIF Ve Bu Sene 10.Sınıfım Sayısal Bölüm Seçtim. (Fizik Kimya Biyolojim İyi) Temelimi Yeniden Oluşturmak Ve Üzerine TYT AYT Matematik Yapabilmek için Önerilere Ve Tavsiyelere İhtiyacım Var Ortaokuldan Beri Matematikle Sorunlarım Var Yardımcı Olabilirmisiniz
Antrenmanlarla matematik seviyesi sana uyuyorsa onu alabilirsin eğer düşük kalıyorsa aktif mat veya şenol hoca merhaba tyt mat kitabını alabilirsin

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
kendi başına matematik çalışamıyorsan (orta okuldan beri problemelerim var dediğin için ) youtube den hocalarla gidebilirsin hocalar kamp şeklinde yapıyorlar kendi kaynakları var önce o kaynaktan konu anlatıyor daha sonra anlattığı yerlerle alakalı testler var o kısımları ödev olarak veriyor . kanal olarak rm (rehber matematik) veya mert hoca dinleyebilirsin . karar sana kalmış kaynakları almadan önce kanallara bakmanı öneririm.
Sağol Teşekkür Ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antrenmanlarla matematik seviyesi sana uyuyorsa onu alabilirsin eğer düşük kalıyorsa aktif mat veya şenol hoca merhaba tyt mat kitabını alabilirsin
Sağol Teşekkürler.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
İlk başta robloxta yaşadığın sorunla ilgili konu açmışsın sonra cevap gelmeyince trol ve küfürlü mesajlar atmaya başlamışsın şimdi bu adam senin bu attıklarını ss alıp savcılığa verse ne bok yicen muhtemelen yaşında küçük zaten git robloxunu oyna buradakikere musallat olma

Son düzenleyen moderatör:

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Temelini nasıl sağlamlaştırırsın bilmiyorum ama fonksiyonları çok iyi kavraman gerek yoksa türev integral gibi konuları yapamazsın aynı şekilde çarpanları ayırmayı da çok iyi bilmen gerek denklemlerde çok fazla kullanılıyor ve işi kolaylaştırıyor