10 Mesaj Sonra Gidip Alıyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bunun Android'i mi varmış?
Boş laf sizinkisi bak sen işe nerdeyse kronik sorunsuz cihaz yokmuş.
güldürme beni neredeyse tüm androidler de ekran problemi var iyi gözlem yaparsan anlarsın haa ayrıca iphoncu falanda değilim note 5 kullanıyorum hani bazı şahıslar reklam yapıyorsun falan demesin diye yazdım ios dan hiç haz etmem

Tquven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
p9 lite 2017 al kardeşim tasarımı kamerası ve şarjı seni pişman etmeyecek j7 prime alan arkadaşım bile keşke bende alsaydım dedi bende bakmıştım j7 ye almadım demedi deme

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ayrıca Huawei nin almayacağı kesin değil.
--- Gönderi Güncellendi ---

Garantiye yollayinca sorun çıkıyor baya diye duydum.

Huawei şuan ülkenin genelinde satılıyor
Ben huaweinin satilmadigindan bahsetmedim p 9 lite 2017 genelde arkadasin verdigi butceden biraz yuksekte seyrediuorda ondan bu fiyata bulamayabilir diye dedim herhangi sıkı bir dusmanligim yok yani

M

Murat Burç

SDN Okuru
P9 litre nedir ya almayın 16gb depolama ile telefon mu alınır hem de o fiyata
Az daha çık X Compact al geç

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
P9 litre nedir ya almayın 16gb depolama ile telefon mu alınır hem de o fiyata
Az daha çık X Compact al geç
Yok abi ya o kadarda sıkıntı olmuyor yani kullandığım telefonu biliyorsun sadece herhangi bir geziden sonra fotograf ve videolardan dolayı 2 gb hafizanız kalabiliyor geriye benden soylemesi

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Hepsi burada da 1.165 TL Mağazada İse 1300 felandir bence pahalı (mağazada) tabi daha mağazaya bakmadım. Ama neden internetten önermiyorsunuz merak ettim ?

Fiyat Farkı

Teşekkürler ama ithalatçı düşünmüyorum
Madem ithalatçı düşünmüyorsunuz bşraz daha bekleyin Xiaomi Türkiye ye resmi olarak geldi. Dağıtım için 1-2 hafta daha bekleyin, kvk garantili olarak alırsınız cihazı..

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Madem ithalatçı düşünmüyorsunuz bşraz daha bekleyin Xiaomi Türkiye ye resmi olarak geldi. Dağıtım için 1-2 hafta daha bekleyin, kvk garantili olarak alırsınız cihazı..
Bekleyemem hemen almam gerekli de , arkadaşlar paramin 3/4 ünü iddiaya yatırdım kuzenim sayesinde , 18.200 TL aldık 45 dakika önce S8 Aldım. HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...