10 Mesaj Sonra Gidip Alıyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar en az 2 aydır araştırma yapıyorum öyle böyle , artık bı karar vermenin zamanı geldi Yarın Ankaraya Gidiyorum 1 Hafta Felan Kalacağım , Telefonun Kamerası Ve Bataryası Böyle aman aman olmasada önemli bir özellik bütçem en fazla 1150 , Huawei P9 Lite mi , Lenovo Motorola 4GPlus mı?

10 Mesaj sonra gidip alıyorum.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Tavsiyem hepsini canli gorup incelemeye calis .. buradaki fikirler tabiki önemli ama ssil kullanici sen olacaksin ..

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyem hepsini canli gorup incelemeye calis .. buradaki fikirler tabiki önemli ama ssil kullanici sen olacaksin ..
Motorola 4GPlus'ı biraz inceledim baya iyi duruyor ama nette baktığımda kronik sorunlar var diyorlar ghost touch ve ghost screen kararsız kaldım açıkçası.

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnternetten düşünmüyorsanız. P9 lite en iyisi
Hepsi burada da 1.165 TL Mağazada İse 1300 felandir bence pahalı (mağazada) tabi daha mağazaya bakmadım. Ama neden internetten önermiyorsunuz merak ettim ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Nokia 6 diyorum baska bisey demiyorum. Ikisi arasindan p9 lite
Fiyat Farkı
Ne yapıp ya 150₺ daha bul hepsiburadadan bunu al. İnan o 150₺ sana fazlasıyla geri dönüş yapacaktır.
Teşekkürler ama ithalatçı düşünmüyorum

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Nokia 5 derim. Nokia piyasaya girmek için ilk serisi için elinden geleni yaptı.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Sony xperia x compact kesinlikle ... sony xperia x den daha uzun ömürlü olacagi kesin ve kamerasi daha iyi ..

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hepsiburadacom dan uygun fiyata Xperia x compact alabilirsin. Üstelik Android 8 alacak telefonlar listesinde . Pişman olmazsın yani.

Matrix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum hiç düşünmeden o fiyata xiaomi mi 5 64gb al mis gibi cihaz çok memnun kalırsın kullanımı miui arayüzü ön kamerası arka kamerada fena değil. Cok ama cok memnun kalırsın ben mi5e bayıldım kullandım sonra mi6 aldım eminol mi6 gibi performansı
Bahsettiğiniz cihazlardan çok daha üstün ayrıca

fyesari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Adam fiyat olarak 1150 demiş 1500-1600 civarı fiyat etiketine sahip telefonlar tavsiye ediyorsunuz

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Adam fiyat olarak 1150 demiş 1500-1600 civarı fiyat etiketine sahip telefonlar tavsiye ediyorsunuz

Bakın Evet , İthalatçı İstemiyorum , En fazla 1150 Bilemedin 1200 , Ekran en az 5 en çok 5.5 lütfen uygun olmayan telefonları önermeyin

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Nokia 5
j7 prime
huawei p9 lite 2017 (bulabilirsen artik)
X compact

Tquven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim p9 lite 2017 al pişman olmayacaksın kamera ve şarj mukemmel fiyata göre aldım 2 hafta sonra anneme de satın aldım

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence huawei p9 lite 2017 ye gore j7 prime daha iyi hem huawei arayuzunude hic sevmedim neden dunya mobil ureticileri listesinden birinci olan firmanin telefonu yerine 3.yu tercih edeyimki hem j7 prime android 8 i alqcak

Matrix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İthalatçı olması garantisinde sorun olması demek değilki. Ayrıca ben imei atılmış kullandım 8ay sorunsuz hiçbirşey olmadı ha hepsiburada da satilanlar ztn garantili teleservice. Bir çok yurtiçi cihaza teleservice bakıyor ztn. şu anda mi 5 1250 1300 civarında galiba şu aralar

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence huawei p9 lite 2017 ye gore j7 prime daha iyi hem huawei arayuzunude hic sevmedim neden dunya mobil ureticileri listesinden birinci olan firmanin telefonu yerine 3.yu tercih edeyimki hem j7 prime android 8 i alqcak
J7 prime kullanan çok insan tanıyorum saçma sapan birsürü uygulama Felan var arayüzü kasıyor Huawei daha akıcı işlemcisi optimize edilmiş kendi işlemcisi vs vs

volkan karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
kronik sorunsuz android cihaz yok denecek kadar az bence cok kurcalama en kötü karar kararsızlıktan iyidir al gitsin birini

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayrıca Huawei nin almayacağı kesin değil.
İthalatçı olması garantisinde sorun olması demek değilki. Ayrıca ben imei atılmış kullandım 8ay sorunsuz hiçbirşey olmadı ha hepsiburada da satilanlar ztn garantili teleservice. Bir çok yurtiçi cihaza teleservice bakıyor ztn. şu anda mi 5 1250 1300 civarında galiba şu aralar
Garantiye yollayinca sorun çıkıyor baya diye duydum.
Nokia 5
j7 prime
huawei p9 lite 2017 (bulabilirsen artik)
X compact
Huawei şuan ülkenin genelinde satılıyor

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Lite 2017 modeli olarak diyorsunuz değil mi.

2017 değil de bir önceki sürümü vardı yeğenimde, Galaxy s6 telefonumla karşılaştırma fırsatım olmuştu geçen günlerde, ezdi benim telefonu. uygulama açılış hızlarıyla olsun batarya gücü olsun açıkça geride kaldı benim telefon. fiyatı da benim telefondan çok daha ucuz olunca gel de tavsiye etme :)

CyberRex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2017 değil de bir önceki sürümü vardı yeğenimde, Galaxy s6 telefonumla karşılaştırma fırsatım olmuştu geçen günlerde, ezdi benim telefonu. uygulama açılış hızlarıyla olsun batarya gücü olsun açıkça geride kaldı benim telefon. fiyatı da benim telefondan çok daha ucuz olunca gel de tavsiye etme :)
2016 olanı da iyi de tasarımınj begenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...