10 Megabit ile Başlamak İster misiniz?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Superonline, fiber internette başlangıç hızını 10 Mbps'e çıkartarak, 29 TL'den başlayan fiyatlarla sunmaya başladı.

Türkiye'yi 100 Mbps'e varan hızlarda Fiber İnternet QuikNet ile tanıştıran Superonline (Eski adıyla Tellcom), başlangıç hızını 10 Mpbs'e çıkarttı. 10 Mbps fiber interneti ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla abonelere sunulacak.

Diğer Hizmetler

Superonline Fiber İnternet Quiknet aboneleri, ses hizmetleriyle katma değerli servislerden de avantajlı seçeneklerle yararlanılabiliyor.

Buna göre aboneler, kullanımları süresince ses destekli kablosuz modem ve kurulum için herhangi bir ücret ödemezken, Superonline'ın yeni eğitim destek paketi Süper Sınıf'tan da faydalanabiliyor.

Telefon Faturasını Azaltıyor

Şehiriçi, şehirlerarası, uluslar arası ve GSM görüşmelerini %40'a varan indirimlerle gerçekleştiren aboneler ayrıca ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika GSM hariç her yöne ücretsiz konuşuyor. Superonline, güvenlik paketini de abonelerine hediye ediyor.

Fiyatlar

fiyat1245736353.jpg

:: Hangi internet paketini tavsiye ediyorsunuz?

Bilgi için: Superonline
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eğer bir şirketim olsaydı hiç düşünmeden 100 mb derdim ama öğrenci ve ailemle yaşadığım için en fazla 10 mb kotasız kullanırım (zaten şuanda 8 mb kullanıyorum ttnet ama 4 le bağlanıyorum sağolsunlar alt yapı yetersizmiş ama 49 ödüyorum!) Eğer böyle devam ederse süper online'nın 10 mb limitsizine geçicem en azından 8 değil 10 kullanırım ama ttnetin 8 parasını öderim :)

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10000000mbit olsa ne olur nerde yaşıyor bazen anlayabilmiş değilim mersinde yasıyorum ben ve buralarda yokmuş incelediğim kadarıyla ganada yaşıyoruz sanki sürekli demolar pilot bölgeler bilmem neler....

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
10000000mbit olsa ne olur nerde yaşıyor bazen anlayabilmiş değilim mersinde yasıyorum ben ve buralarda yokmuş incelediğim kadarıyla ganada yaşıyoruz sanki sürekli demolar pilot bölgeler bilmem neler....
Bende mersinde 18 yıldır yaşıyorum burada hatlar kaldırmıyor zaten 8 mb yi telekoma gittim bana bu cevabı verdiler hızımı 4 de düşürdüler bide bağlantı sık sık kopuyor bence sakın geçme 1 mb de bağlan sen ne oluyor dersen? Rapidden sık sık dosya indiriyorum oyun film program bilgisayarcı olduğum için gerekiyor yüksek hız olunca daha çabuk ve erken iniyor ama bağlantı kopup duruyor bende deli oluyorum :cursing:
Madem tarife çıkarıyorsunuz ilk önce şu altyapıyı fiber optikle değiştir

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İnternet dünyasında kampanyalar ardı ardına.Kotalar artıyo,hızlar artıyo fiyatlar sabit. Anlamadığım birtek şey var oda TTnet.:dil: Neyine güveniyor ki? Hiç ödün vermiyor... İnadı inat:cursing: Sözleşmem bitsin sen görürsün TTnet.Benim gibi düşünen çok kişide var eminim. Fena kızgınım.:cursing::hammer:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İnternet dünyasında kampanyalar ardı ardına.Kotalar artıyo,hızlar artıyo fiyatlar sabit. Anlamadığım birtek şey var oda TTnet.:dil: Neyine güveniyor ki? Hiç ödün vermiyor... İnadı inat:cursing: Sözleşmem bitsin sen görürsün TTnet.Benim gibi düşünen çok kişide var eminim. Fena kızgınım.:cursing::hammer:
Şuan bizimkilerle konuştum bu durumu onlarda sıcak baktılar resmen kandırıldım bu nedir ya 8 parası alıyorlar 4 le bağlanıyorum + sık sık netin kopmasıda cabası açıp eski tarifeye geçmek istiyorum adam bana gelmiş diyorki ama beyefendi 4 mb iyi değilmi 1 mb den ya sanane ben müşteriyim seni ilgilendirmez neyden memmun olduğum bu ne biçim müşteri hizmetleridir ya adam bana köydeki adam ne yapsın diyo hiç bağlanamıyor bende dedimki ben köyde değil şehirde yaşıyorum dedim geçirmediler inat ettiler eğer böyle devam ederse ver elini 10 mb sınırsız süper online bu arada haber verdiğin için teşekkür ederim @Troy bana ttnet'e alternatif birşey lazımdı buldum :cool:
En yakın zamanda sözleşmeyi iptal edip aboneliği sonlandıracam bu böyle olmaz

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu arada fiber kablo döşemenin maliyetini de öğrendim. Türk Telekom'un maliyeti tabi bu. Metresi 7,5 TL'ye fiber kablo döşetebiliyorsunuz.

Bu arada Türk Telekom'a döşetmek sanırım en uygun fiyatlısı :) Yanlış anlaşılmasın.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
bu internet fiber optik kablolarla veriliyor. ama her ilde yaygın değil. mesela izmirde sadece mavişehirde var. heryere yayılsa süper olur ama nerde. 2030 yılında avrupa 10 gb ile bağlanırken biz ancak 10 mb ,30 gb kota ile bağlanırız.

metinaksaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gözlerim yaşardı biz 4 (SINIRSIZ) lik le idare ediyoruz yaygınlaşsa millet kullanır ama paramı kazanmak istemiyorlar!!! Olsa hemen abone olurum ama malesef

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
10 Megabit Sınırsız bence Son derece Makül .!

Şu tip haberleride Vermeyin Moralim bozuluyor . Biz Hala Ttnet e 45 TL veriyoz 1 megabit internete.!!!! Ne zaman Gelcek Buralara yafs

Nerde Fiber internet Evi Oraya taşıcam Valla.!

karat79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8Mps sınırsız detayları...

*14,99 TL; kotalı ve limitsiz 8 Mbps’e kadar paketler için ilk 3 ay geçerli olan tutar olup, geri kalan sürede normal tarife üzerinden faturalanacaktır.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Kampanya son başvuru tarihi 31 Temmuz 2009’dur.
Kampanya kapsamında kurulum ve aktivasyon ücretleri müşteriye aittir.
Kampanyadan yararlanan kullanıcılar için abone olma taahhüdü 24 aydır.
Tarife fiyatları taahhütsüzdür.
8 Mbps’e kadar paketler için adil kullanım download limiti 15 GB olarak belirlenmiştir. Fatura dönemi içerisinde toplam DOWNLOAD MİKATARI 15 GB’i gecen kullanıcıların hızı bir sonraki fatura kesim tarihine kadar 512 Kbps’a düşürülmektedir. 8 Mbps ulaşılabilecek en yüksek hızdır. Ancak hattınızın kalitesi ve hizmet aldığınız santrale uzaklığınıza göre hızınız değişkenlik gösterebilir.
** Ses Destekli Kablosuz Modem alan kullanıcılara + 5 TL’ye şehiriçi, şehirler arası ve uluslararası 1. kademe PSTN görüşmelerinde 60 dakika ücretsiz kullanım hakkı verilmektedir. 60 dakikayı aşan kullanımlar VoDSL adi ile tanımlı bireysel VoIP tarifesinden ücretlendirilecektir.
Ses Destekli Kablosuz Modem alan kullanıcılar ayrıca STH ( Sabit Telefon Hizmetleri) kampanyasından da faydalanarak ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika şehiriçi, şehirler arası ve uluslar arası 1.kademe PSTN görüşmelerinde ücretsiz konuşma hakkına sahiptirler. Aylık hediye görüşme süreleri sonraki aylara devredilemez.
Modem için alınacak 5 TL fiyatına vergiler dahildir.
Bu kampanyadan sadece yeni aboneler faydalanabilirler.
Bu kampanya diğer internet kampanyaları ile birleştirilemez.
Superonline kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bunlar da bize nispet yapar gibi ikide bir fiyat kırıyorlar bilmem ne yapıyorlar....

Kardeşim adam gibi her yana döşeyin öyle tanıtın bize.

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada fiber kablo döşemenin maliyetini de öğrendim. Türk Telekom'un maliyeti tabi bu. Metresi 7,5 TL'ye fiber kablo döşetebiliyorsunuz.

Bu arada Türk Telekom'a döşetmek sanırım en uygun fiyatlısı :) Yanlış anlaşılmasın.

Telekom her türlü döşüyor zaten. Yanlış anlamayız merak etmeyin :)

andruil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet 8 mb bağlantısı için alt yapı yetersiz deniliyor ve 4 ile bağlatıyor en fazla ki onda da kopmalar oluyormuş sık sık. peki superonline 10 mb bağlantı sağladığı zaman farklı bir alt yapı mı kullanacak ki? o da aynı alt yapıyı kullanmayacak mı? ttnet'in 8 mb bağlantısını desteklemeyen alt yapı superonline'ın 10 mb bağlantısını da desteklemez mi?

yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

düzeltme
---------
bu mesjı yazdıktan sonra baktım daha dikkatli. belirli bölgelere veriliyormuş bu hizmet sadece.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ttnet 8 mb bağlantısı için alt yapı yetersiz deniliyor ve 4 ile bağlatıyor en fazla ki onda da kopmalar oluyormuş sık sık. peki superonline 10 mb bağlantı sağladığı zaman farklı bir alt yapı mı kullanacak ki? o da aynı alt yapıyı kullanmayacak mı? ttnet'in 8 mb bağlantısını desteklemeyen alt yapı superonline'ın 10 mb bağlantısını da desteklemez mi?

düzeltme
---------
bu mesjı yazdıktan sonra baktım daha dikkatli. belirli bölgelere veriliyormuş bu hizmet sadece.
O zaman neden benden 8 mb parası alıyorlar 4 ile bağlanıyorum evet bunu merak ettim ben şöyle örnek veriyim araba aldım 1400 motor ama benden 1600 motor vergisi alıyorlar sence bu örnek anlatabildimi sana? Belki süperonline'nın farklı bir altyapısı vardır belki daha farklı bir sistem kurmuştur onu bilemem ben araştırmak lazım ama arkadaşın dediği gibi çok makul fiyat ve hız

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0

düzeltme
---------

Bu sistemde fiber optik kablolar kullanılıyor. TTNET adsl ise sıradan bakır telefon kablolarını kullanıyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
10 MBPS Limitsiz 49 tl valla benimki 512 kbps mi 1 mbps mi hatırlamıyorum 49 tl 10 mbps süperonline de 49 tl kesin buna geçecez.

karat79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu tarifeden faydalanmak için site veya toplu yaşam alanında olmanız gereki yo aslında süper olurdur....

Melldott

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bu tarife çok güzel ve geçmeyi düşünüyorum kampanya koşullarına baktığımda 15 GB Limit gibisinden bir koşul yoktu yoksa benmi görmedim :) eğer yoksa mutlaka geçilmeli. Ben İzmir'de oturuyorum bu konuda sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum. :)

HoT_JaZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalova ve darıca arasında deniz altından geçiyor fiber kablolar deniyo ama darıca da hiç bu konuda bir çalışma yok nerede zengin varsa hizmet orada bundan hiç medet ummayalım ttnet e mahkumuz

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu Quiknet Tüm Türkiyede Olsa TTNET Down!! olurda.işte yok naparsın...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Süper online müşteri hizmetini aradım adamlar sadece siteler için 100 mbt vere biliyorlarmış:)

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki, bunda da adil kullanım gibi bir sınırlandırma var mı peki? yani belli bir download miktarından sonra 512k ya düşüyor mu =)

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beylikdüzü'nde satışları başladı. Hatta Bizimkent komple geçti bile. Bende temmuzda geçmeyi planlıyorum.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16

şu an nasıl bilmiyorum ama 1 sene önce türk telekom en pahalı fiber döşeyen firma idi.

wholousee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi internet servis sağlayıcıya hizmet için geçeseniz geçin bu sene sonuna kadar taahüt vermeyin.. Yada maximum 1 sene taahhütlü baglantılardan yararlanın.. 2010 yılı başında internette cok buyuk indirimler söz konusu olacak..

Ulaştırma bakanı amcamız söyledi..

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İstediği kadar kampanya yapsınlar.Yaygınlaştıramadıktan sonra ne işe yarar.Daha 18 ilçede var. Bize gelene kadar avrupa 30 gigabyte cıkar.