10 Megabit ile Başlamak İster misiniz?

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Eski demirperdeden kurtulup ekonomisini bizim Türk erkeklerine borçlu olan bi tarafı b.klu ülkeler bile tüm iletişim altyapılarını fiberoptik yapmışlarken bizim Telekomumuzun daha gündeminde bile yok böyle bir çalışma. Arkadaşlar sadece kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. Ve bunu da çok matah birşeymiş gibi topluma yedirmeye çalışıyorlar.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Boşverin gitsin bu firmaya bel dayamayın... İşe yaramaz.
Yıllardır daha kablo döşeyemediler.

Sweqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben istanbulda yaşıyorum (Pendik)[anadolu yakası] Her ay bu kişilere mail atmama rağmen buralara bile gelmiyorlar gelseler bile sadece sitelere hizmet veriyorlar birde kapınıza kadar gelmiyorlar bir noktaya kadar geliyorlar siz sitenizle anlaşıp fiber parasını ödiyerek sitenize çekiyorsunuz hattı :) ayrıca verilen bağlantı havuz... fiber olmasına rağmen sitede dağıtırken bağlantı havuz oluyor.ztn toplu hat herkez aynı hattı kullanıyor o bölgede ayrıca fiberin metresi 7 lira :) unuttun gitsin yani belki 1 2 sene sonra :D türktelekom alt yapıyı yeniler buralarda çalışma yapıyor ttnet... doğu bölgelerdekilerin durumu iyice yaş :)

t-c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu bahsettiğiniz fiber internet sadece belli şehirlerin belli semtlerinde uygulanıyor okadar heveslenmemek lazım

HoT_JaZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bunun cevabını arıyorum eğer yoksa direk geçicem.

quiknette adil kullanım diye bir saçmalık yok ister limitli alın ister limitsiz sonra doya doya download yapın hızınızın 512kpbs ye düşmesi söz konusu bile olamaz tabi bu quiknet için geçerli

Murtixgyte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben superonline(eski adıyla tellcom)kullanıcısıyım adamların müsteri hizmetleri sıfır hic bi ise yaramaz odeme yapacam netten sorun cıkarıyor telefon ile evden arıyorum kredi kartımla odemeye kalkısıyorum bu sefer girdigimde de telefonnunuz tonlamalı faln deildir falan onun icin odemiyorum yani fatura odicem(adamlara para gelecek:D) ama sistem cok kötü oldugundan bi türlü odememizi yapamıyoruz bu bir deil cogu kez oluyor artık bıktım telefon da da adama saydırdım ttnet,superonline (ozellikle web sitesi)de dahil hicbiri bi ise yaramaz sözde turkcell in istiraki bir sirketmis pehh pehh...

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tellcom/superonlinenin döşediği fiberoptik kabloların kapaklarında ibb yazıyor, neden acaba?Bu arada beylikdüzü'nde kaldırımların anasını ağlattılar kablo döşeyeceğiz diye.

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Halkalı da var ama kucukcekmece de yok var mı bole bısı ya :D

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hepsi hikaye, sen öyle sanıyorsun o kadar, arkadaşlar :))

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
buca da da başlamış şimdi arayacam bizim oraya çekiyorlarmı bakalım.

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10 Megabit Sınırsız bence Son derece Makül .!

Şu tip haberleride Vermeyin Moralim bozuluyor . Biz Hala Ttnet e 45 TL veriyoz 1 megabit internete.!!!! Ne zaman Gelcek Buralara yafs

Nerde Fiber internet Evi Oraya taşıcam Valla.!

aynen bende taşınırsam fiber optik kablo olan yerde oturucam yıllardır istabulun gobegindeyim şu hızlı interneten faydalanamadım gitti.

capoch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2009 un sonuna doğru bir çok ilde yaygınlaşıcak emin olabilirsin . şuan içni fiber kablo döşeme çalışmaları epey ilerle bir çok ilde alt yapılar hazırlandı. sadece güneydoğu ve karadeniz bölgesi kaldı buralarada bu yıl içersinde döşenecek . 200milyon tl gibi bi rakama patladı ve halada yatırım devam ediyor. 2010 çok süpriz kampanyalar olcak ve çok yeni ürünler çıkıcak . Bekleyin ve görün diyorum sadece

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bende mersinde 18 yıldır yaşıyorum burada hatlar kaldırmıyor zaten 8 mb yi telekoma gittim bana bu cevabı verdiler hızımı 4 de düşürdüler bide bağlantı sık sık kopuyor bence sakın geçme 1 mb de bağlan sen ne oluyor dersen? Rapidden sık sık dosya indiriyorum oyun film program bilgisayarcı olduğum için gerekiyor yüksek hız olunca daha çabuk ve erken iniyor ama bağlantı kopup duruyor bende deli oluyorum :cursing:
Madem tarife çıkarıyorsunuz ilk önce şu altyapıyı fiber optikle değiştir

Sen mersindesin hadi tamam diyelim fazla gelişmemiş vs.. bilmiyorum oraları tam.. Ankara/çankaya da aynı olay başıma geliyor :D

8Mbit desteklemiyor, onu bırak 4 bile desteklemiyordu, boyuna düşüyorduk son 3-4 ayda düzeltildi adam gibi ama yine 8 desteklemiyor.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sen mersindesin hadi tamam diyelim fazla gelişmemiş vs.. bilmiyorum oraları tam.. Ankara/çankaya da aynı olay başıma geliyor :D

8Mbit desteklemiyor, onu bırak 4 bile desteklemiyordu, boyuna düşüyorduk son 3-4 ayda düzeltildi adam gibi ama yine 8 desteklemiyor.
3G olayına az kaldı o zaman 14 mb ile bağlantı olacakmış (tam kesin bende bilmiyorum kulaktan dolma bilgileri söylüyorum) eğer fiyat konusuda uygun olursa onu kullanırım ama ülkemizde malum net fiyatları telefonumdan geçen aveadan google'ye bağlanıp çıktım faturaya 1 ytl eklemiş. İşte bu kadar pahalı üklemizde internet halbuki ne kadar gerekli acil bir durum olduğunda hep internete sarılıyoruz ama hala internetin kıymetini bilmiyoruz çoğumuzun ayrılmaz birer parçası bunu kabullenmek ve fiyatları (gerek 3g gerek telefondan nete bağlanmak) düşürmek lazım diye düşünüyorum :)

ufukvtec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Mbit sınırsız TT net kullanıyorum ve 45,300 fatura ödüyorum her ay,gelir gelmez hemen 10 mbit sınırsıza transfer olucam yok böyle bir şey soyguna devam...aynı paraya 10 mbit biz tt net de sürünelim bu adaletsizlik,haksızlık değilde nedir?ama bizim ülkemizde normal bunlar ne yazık ki,adalet yok kalkınma yok,ne kadar adaletsizlik,haksızlık varsa ne yazık ki bizde ve buna millet olarak kimse bir tepki göstermiyor bizi nereye çekmek isterlerse oraya çekiyorlar hamdolsun!!!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bizim buralara gelinceye kadar ben yaşlanırım heralde... Tabii yanlış anlamayın Papayenigine de oturmuyorum Konya da oturuyoruz...

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
soru: 10 Megabit ile Başlamak İster misiniz?

cevap: başlarım 10 megabitlik internetinize de size de

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
süperonlaine fiber kabloları kendimi döşüyormuş eğer döşüyor sagüzel ama aboneliği iptal edince senden mutlaka alırlar parayı fiber kablolarda öle az buz paradeğil ben hesapladım şimdi döşetsem 2.2 milyar yapıyor bana pek mantıklı gelmiyo sonuçta bunlarda telekomun alt yapısını kunlanıyor

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 10 mbps mi ? yoqsa 10 mbps'ye kadar mı ? aralarında ki farkı biliorzsnz yani eğer öle ise ttnet i değiştrmeninde bi anlamı yq tam bilgi verirseniz sevinirm bu konuda