10 Mbps internet 29 TL !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Superonline, fiber internette başlangıç hızını 10 Mbps’e çıkartarak, 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunmaya başladı.

superonline_haberici.jpg

Kampanya kapsamında aboneler, Superonline’ın katma değerli servisleri ile ses hizmetlerinden de avantajlı olarak yararlanabilecek.

Superonline Fiber İnternet Quiknet aboneleri, ses hizmetleriyle katma değerli servislerden de avantajlı seçeneklerle yararlanılabiliyor. Buna göre aboneler, kullanımları süresince ses destekli kablosuz modem ve kurulum için herhangi bir ücret ödemezken, Superonline’ın yeni eğitim destek paketi Süper Sınıf’tan da faydalanabiliyor.

Şehiriçi, şehirlerarası, uluslar arası ve GSM görüşmelerini %40’a varan indirimlerle gerçekleştiren aboneler ayrıca ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika GSM hariç her yöne ücretsiz konuşuyor. Superonline, güvenlik paketini de abonelerine hediye ediyor.

Superonline’ın kampanyasındaki yeni fiyat tarifesi şöyle;

superonline_tablo.jpg

Kaynak

Burak_58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
süperonline türkiyede en yaşlısı olması lazım:) neydi o süper online cd leri internete girerdik eskiden üstelik süperonline fiber internetinde digiturk maçlarını 2 saat sonra bilgisayarımıza indiriyoruz ve cok güzel sinema filmleri felan var izleyip indirebiliyoruz.

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yuh ya benim TTNET de 1mbit sınırsız kullandığım fiyata adamlar 10mbit sınırsız veriyo bu nası adalet çabuk gel Samsun'a SuperOnline :D

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
KOnuyu Açan arkadaş cevaplarsa İyi olur :helpsmilie:

1- 10 mbps gerçekte ne kadarını kullanabileceğiz ?

2- ayrıca Kotayı geçtik diyelim 50 gb yaptık o zaman ne kadar fatura gelecek ?

3-Kotayı geçince Hızda azalma gibi bi durum söz konusumu ?

4-ttnet gibi adsl desteği sağlayabilecekmi ?İnternette problem yaşamayalım sonra

BU uygulama yeni başladı galiba TTnet de buna kayıtsız kalamaz indirim yapar eğer BU tarifelerde bi kapalı durum yoksa
.
.

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8

4-ttnet gibi adsl desteği sağlayabilecekmi ?İnternette problem yaşamayalım sonra

1-bu interneti kendi Fiber Optik kablo ağları üzerinden verdikleri için 10mbitin hepsini kullanabileceksin

3-hızda azalma olmaz bu TTNet değil :D

bu sorulara yanıtım bunlar ama sadece bazı illerde bazı bölgelere hizmet verebiliyolar altyapılarından dolayı

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1

BU uygulama yeni başladı galiba TTnet de buna kayıtsız kalamaz indirim yapar eğer BU tarifelerde bi kapalı durum yoksa
.
.

tek tek cevap vereyim :

1.10 mbps internetin 10 mbps sini de kullanabileceksin.Sonuçta TTnet değil bu.

2.Kota zaten 5 GB 29 TL'lik için.eğer aşarsan kotayı kota aşım ücreti 0,0070 TL/MB.ha eğer sınırsızdan bahsediyorsan TTnet de olduğu gibi 15 gb yi aşınca hız felan düşmüyor yani sitesinde böyle yazıyor.öyle bir madde yok.

3.sorunu cavabını zaten 2.sorunun cevabında verdim.herhangi bir hız azalması yok.

4.adsl desteği derken neyi kastettin anlamadım.zaten bu fiber internet.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Aboneliğin 12 aydan önce iptali halinde Superonline 100 TL+KDV’yi kullanıcıya fatura eder. Taahhütsüz aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 100 TL+KDV ilk faturaya yansıtılır. olmadı bu şimdi :/

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
10 (100) Mbps Limitsiz internet sahibi olmak isterdim ahh ah ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...