origami__1988
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 17
Artık ttnet ten nefret ediyorum. Şu anda da araştırmalar yapıyorum diğer internet sağlayıcıları hakkında. Eğer iyisini bulursam ya da bu superonline de 10 mgbit kotasız tarifesinde belli bir download tan sonra hız düşüyorsa geçmem ona. Bir de benm oturduğum yerde de destekşliyorsa geçerim superonline a. TTNET 8mgbit kullanıyorum 15 gb tan sonra 512 ye düşüyor. Madem sınırsız kompile sınırsız olsun ha birde sanki 8 mbbit destekliyor çoğu yerlerde.
not:bazı arkadaşlar madem bunları biliyordun neden ttnet geçtin diyebilr. Cevabım şu: o zamanlar 2 tane internet sağlayıcısı var sanıyordum. superonline ve ttnet. Superonlinenin da çok pahalı olduğunu söylediler bana. O yüzden bilmeden araştırmadan bu ttenete geçtim. Geçmez olaydım

not:bazı arkadaşlar madem bunları biliyordun neden ttnet geçtin diyebilr. Cevabım şu: o zamanlar 2 tane internet sağlayıcısı var sanıyordum. superonline ve ttnet. Superonlinenin da çok pahalı olduğunu söylediler bana. O yüzden bilmeden araştırmadan bu ttenete geçtim. Geçmez olaydım