10 Megabit ile Başlamak İster misiniz?

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Artık ttnet ten nefret ediyorum. Şu anda da araştırmalar yapıyorum diğer internet sağlayıcıları hakkında. Eğer iyisini bulursam ya da bu superonline de 10 mgbit kotasız tarifesinde belli bir download tan sonra hız düşüyorsa geçmem ona. Bir de benm oturduğum yerde de destekşliyorsa geçerim superonline a. TTNET 8mgbit kullanıyorum 15 gb tan sonra 512 ye düşüyor. Madem sınırsız kompile sınırsız olsun ha birde sanki 8 mbbit destekliyor çoğu yerlerde.

not:bazı arkadaşlar madem bunları biliyordun neden ttnet geçtin diyebilr. Cevabım şu: o zamanlar 2 tane internet sağlayıcısı var sanıyordum. superonline ve ttnet. Superonlinenin da çok pahalı olduğunu söylediler bana. O yüzden bilmeden araştırmadan bu ttenete geçtim. Geçmez olaydım:mad::mad::mad:

KllaxoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 10 mbps mi ? yoqsa 10 mbps'ye kadar mı ? aralarında ki farkı biliorzsnz yani eğer öle ise ttnet i değiştrmeninde bi anlamı yq tam bilgi verirseniz sevinirm bu konuda

"10 mbps kadar" değil hakiki 10 mbps kotalısıda var limitsizide. Bu olayın uzun zamandır farkındayım fakat ne yazık ki bulunduğumuz yere hizmet verilmiyor.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben telefon ettim sordum sadece sitede oturanlara fiber baglantı veriliyormuş
haydi siteye

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
süperonlaine fiber kabloları kendimi döşüyormuş eğer döşüyor sagüzel ama aboneliği iptal edince senden mutlaka alırlar parayı fiber kablolarda öle az buz paradeğil ben hesapladım şimdi döşetsem 2.2 milyar yapıyor bana pek mantıklı gelmiyo sonuçta bunlarda telekomun alt yapısını kunlanıyor
Evet Superonline kendi fiberoptik kablolarını döşüyor ve bunun için de sizden bir para almıyor. Tabii altyapısını öncelikle sitelere götürdüğü için ve de götüreceği yerlerde anketler yaparak kaç kişinin Superonline Fiber İnternet'ten faydalanmak istediğini öğrenip ona göre hareket ediyor. Ayrıca Superonline Türk Telekom'un altyapısını kullanmıyor Fiber İnternet hizmeti için. Fiber İnternet hizmetini kendilerine ait olan fiberoptik altyapı üzerinden veriyorlar. Superonline'ın vermiş olduğu ADSL hizmeti ise Türk Telekom altyapısı üzerinden şu an için. İleride ne olur bilemem ama.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Aslında herkes aynı anda ttnet'i iptal edip o bir aylık parayı superonline'a verse adamlar 1 günde döşerler tüm Türkiye'ye, kablolarını :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bizim burda var başlıyacağım yakında bu olaya :) bir de fiber olsa :S