bu konuyu neden açtım bende bilmiyorum...biraz canım sıkıldı ondan olabilir diye düşünüyorum.ben ufacık küçücüktüm şimdi kocaman asistan oldum
hey yavrum hey,havamıda atarım
)101 mesaj yazmışım tammmm evet açıklıyorum 11 kişi evet yanlış duymadınız 11 kişi beğendi.kendimi tebrik ediyorum.ve beni 100 kişi takip etmiş en son redfoks du yanlış olmasın ama...mesajlarım genelde kendimi ve karşımdakini eğlendirmek adına valla billaha ...inanmayan yazdıklarıma baksın.tabi en sevmediğim şey hakkını yontan kişiler en çokta onalara yönelik yazıyorum.niye bunları yazıyorum onuda bilmiyorum değil biraz canım sıkıldı ondan galiba....evet evet odan olsa gerek...bacaklarım sızlıyo hasta mı olacağım acaba...epeydirde hasta olmadım 2 sene olmuştur.ama arada burun ameliyatı olmuştum nefes alamadığım için halada alamadığımı düşünüyorum oda ayrı bi konu ama bu kadar saçmalığında bu konunun içinde olmasıda ap ayrı bikonu olsa gerek...alaturka mı yoksa alafrangamı ...böyle düşünüyorum bir yandada yarın epeyde işim var aslına bakarsan ha bu arasa kliksadan fotoğraf makinası sipariş verdim gelmedi taaa cuma yarın gelirse çok işim var.canım sıkılıyor benim ya arada bi böyle bi gelip gidiyor havadan olsa gerek.ha birde artık bana baba demeye hazır olun karşınızda koskoca 1 aylık çoçuk babası var heh he boru mu
doğmadı o ayrı Allah izin verirse martta gelecek vay be kocadık.bir eksiklik var sanki içimde belkide o gelecek herşey güzel olacak.olacak tabi ne güzel ya daha nohut kadar ama kalbi güm güm atıyor mucize bu..başka muciziye ne gerek...dahada ne yazacağımı bilmiyorum daldan dala atlıyorum arızaya geçtim.sağlık olsun......bitti