%10 beğenildim

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu konuyu neden açtım bende bilmiyorum...biraz canım sıkıldı ondan olabilir diye düşünüyorum.ben ufacık küçücüktüm şimdi kocaman asistan oldum :) hey yavrum hey,havamıda atarım :))101 mesaj yazmışım tammmm evet açıklıyorum 11 kişi evet yanlış duymadınız 11 kişi beğendi.kendimi tebrik ediyorum.ve beni 100 kişi takip etmiş en son redfoks du yanlış olmasın ama...mesajlarım genelde kendimi ve karşımdakini eğlendirmek adına valla billaha ...inanmayan yazdıklarıma baksın.tabi en sevmediğim şey hakkını yontan kişiler en çokta onalara yönelik yazıyorum.niye bunları yazıyorum onuda bilmiyorum değil biraz canım sıkıldı ondan galiba....evet evet odan olsa gerek...bacaklarım sızlıyo hasta mı olacağım acaba...epeydirde hasta olmadım 2 sene olmuştur.ama arada burun ameliyatı olmuştum nefes alamadığım için halada alamadığımı düşünüyorum oda ayrı bi konu ama bu kadar saçmalığında bu konunun içinde olmasıda ap ayrı bikonu olsa gerek...alaturka mı yoksa alafrangamı ...böyle düşünüyorum bir yandada yarın epeyde işim var aslına bakarsan ha bu arasa kliksadan fotoğraf makinası sipariş verdim gelmedi taaa cuma yarın gelirse çok işim var.canım sıkılıyor benim ya arada bi böyle bi gelip gidiyor havadan olsa gerek.ha birde artık bana baba demeye hazır olun karşınızda koskoca 1 aylık çoçuk babası var heh he boru mu :) doğmadı o ayrı Allah izin verirse martta gelecek vay be kocadık.bir eksiklik var sanki içimde belkide o gelecek herşey güzel olacak.olacak tabi ne güzel ya daha nohut kadar ama kalbi güm güm atıyor mucize bu..başka muciziye ne gerek...dahada ne yazacağımı bilmiyorum daldan dala atlıyorum arızaya geçtim.sağlık olsun......bitti

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bebeğiniz için şimdiden tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Ayrıca burun ameliyatlarından sonra yapışık kalan mukoza nefes almanıza engel olabilir. İkinci bir ihtimal ise burnunuzda et oluşmuştur, 3. ihtimal ise ameliyat çok iyi geçmemiştir, 2. bir ameliyat olmanız gerekebilir. Son olarak kargoyu ne kadar çok beklerseniz, o kadar geç gelir . Tabi ki böyle bişey yok ama benim genelde öyle oluyor. O yüzden unutuyorum kargoyu, kapı çalınca sürpriz oluyor :D

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bebeğiniz için şimdiden tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Ayrıca burun ameliyatlarından sonra yapışık kalan mukoza nefes almanıza engel olabilir. İkinci bir ihtimal ise burnunuzda et oluşmuştur, 3. ihtimal ise ameliyat çok iyi geçmemiştir, 2. bir ameliyat olmanız gerekebilir. Son olarak kargoyu ne kadar çok beklerseniz, o kadar geç gelir . Tabi ki böyle bişey yok ama benim genelde öyle oluyor. O yüzden unutuyorum kargoyu, kapı çalınca sürpriz oluyor :D
ilk önce teşekkür ederim.sonra burunu 2 doktora gösterdim yapan çok iyi yapmış dedi.eee dedim sen bi nere dedi ya ha nöroloji ye git dedi gitmedim :) kargo ups ile gelecek ankarada pek yok yarında adliye,kaymakamlık ve gaz ,su ,ve batarya almam lazım yedek telefonun bili şişti mefta olacam :)kargo belki beni bulamaz valla bir sürü internetten alışveriş yaptım hepside geç gönderdi hele hepsiburada 24 saat süper hızlı dedi taaaaaaamm 4 günde zor geldi.evet gözlerinize inanın 4 günde geldi.onuda şubeye gittim şöyle bi gezeyim izinde dedim adamların yüzünden planlarım alüst oldu desem yeri kargo arabasından rica ettim sabah baktılar yola gideceğim diye rica ettim.ayrıca odtü amblemini görünce bende odtüde çalışıyorum şu anda burdayım sabaha kadar işteyim yani...sabaha kadarda vakit geçmiyo horon falan mı tepsem sanki hasta gibiyim iyi gelir belki

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Özet geçiyorum; Yedek telefonunun bili şişmiş. Bili.

Bide bu adama niye salatasaray diyo diye kızdınız. Günahını aldınız adamın.

Bunu bıraksanız bu fenevbahçe de der.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Özet geçiyorum; Yedek telefonunun bili şişmiş. Bili.

Bide bu adama niye salatasaray diyo diye kızdınız. Günahını aldınız adamın.

Bunu bıraksanız bu fenevbahçe de der.
valla ya bide bana kızdılar zaten bi anlayan sen çıktın can sıkıntısından sinirden yazıp durdum tebrik ederim seni ama bi konuda yanıldım ben fenerbahçeli olduğum için onu demem :)

valla ya bide bana kızdılar zaten bi anlayan sen çıktın can sıkıntısından sinirden yazıp durdum tebrik ederim seni ama bi konuda yanıldım ben fenerbahçeli olduğum için onu demem :)
düzeltme yanıldın olacak

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130

Yok yanılmadım. Biliyorum. Bende fenerliyim. Oradaki mesaj yerine ulaştı sen rahat ol. Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete fenerbahçeye hayırlı bir evlat olsun. Kız olursa nevin yanıtı erkek olursa emre belözoğlunu örnek alsın.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yok yanılmadım. Biliyorum. Bende fenerliyim. Oradaki mesaj yerine ulaştı sen rahat ol. Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete fenerbahçeye hayırlı bir evlat olsun. Kız olursa nevin yanıtı erkek olursa emre belözoğlunu örnek alsın.
emreyi örnek alırsa ahlaksız olur çıkar :) iyi futbolcu ama etik yönden tasvip etmiyorum ayrıca tebriğin için teşekkür ederim

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
emreyi örnek alırsa ahlaksız olur çıkar :) iyi futbolcu ama etik yönden tasvip etmiyorum ayrıca tebriğin için teşekkür ederim

Hadi öyle olsun bakalım. Öyle değil de, hadi öyle olsun. İyi geceler kendine iyi bak. Bundan sonra seni nerde görsem beğeneceğim forumda.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ayrıca eşim burda foruma girmeme kızıyor aramızsa kalsında puhahaha bana facebook u yasakladı tam pısırk olduk ha :) bana face den bayan arkadaşlarda çok mesaj geldi ve görmüş öldürecekti beni halbuki kızacak ne var nazikçe arkadaşlık tekliflerini kabul etmedim :) az kalsın canımdan olacaktım kapattım bir dahada girmiyorum :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
ayrıca eşim burda foruma girmeme kızıyor aramızsa kalsında puhahaha bana facebook u yasakladı tam pısırk olduk ha :) bana face den bayan arkadaşlarda çok mesaj geldi ve görmüş öldürecekti beni halbuki kızacak ne var nazikçe arkadaşlık tekliflerini kabul etmedim :) az kalsın canımdan olacaktım kapattım bir dahada girmiyorum :)

Karda yürü izini belli etme. Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma, seni seveni de bulmuşken sen de sev hesapsızca.

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafanız çok dağınık bende :) Şimdiden baba olmanın kaygısını mı yaşamaya başladınız? :)
--
Valla ben de "bende" yazmışım. Bence olacak :DD

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Karda yürü izini belli etme. Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma, seni seveni de bulmuşken sen de sev hesapsızca.
ben yalan konuşamıyorum öyle cins huyum var güvensin diye yazdıklarımı gösterdim bana ne desin yanda yeni mesajlar var orda mayolu bi rkız resimli bir üyenin fotoğrafını gösterdi bu ne dedi :) bende sinirlendim kapattım.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kafanız çok dağınık bende :) Şimdiden baba olmanın kaygısını mı yaşamaya başladınız? :)
--
Valla ben de "bende" yazmışım. Bence olacak :DD
yok kaygı yaşamıyorum burda bena linç girişimi yaptılar :) ona gerildim ondan içim sıkıldı yazdım bişeler.sanal şeylere üzülünür mü değil mi :) bende tuhafım

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
enteresan olan ne sayın onursal üye... bu arada bende asistan oldum heh he havamıda atarım :) belki banada bir onursal üye madalyası takarlar marrurlanma padişahım senden büyük Allah var :)

hahahha :w00t::w00t::D:D Aklını kaçırmışsın sen !!!

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Akli dengenin yerinde olduğundan emin misin?
ben eminim yerinde olduğunun gel beraber gidelim muayene olalım bu kadar üzülme ıQ burdakilerden baya yüksek sen üsütüne alınma sen belki benden zekisin.beraber teste gideceğizya senin kinede baktırırız bakarsın beni açık ara geçmişin bence üzülme :)

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok kaygı yaşamıyorum burda bena linç girişimi yaptılar :) ona gerildim ondan içim sıkıldı yazdım bişeler.sanal şeylere üzülünür mü değil mi :) bende tuhafım

En güzel şeyin takmamak olduğunu öğrendim. Akli dengen gayet yerinde bakma konuşanlara ama kafana takmaya devam edersen benim gibi aklını yitirirsin :DD

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Veri tabanında sorunmu var ? Yaş tablosunda tek haneleri çift hanemi gösteriyor ?

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Veri tabanında sorunmu var ? Yaş tablosunda tek haneleri çift hanemi gösteriyor ?
tabanlarımız normal:thumbup:

[video=youtube;Ly9tTgAIfvY]http://www.youtube.com/watch?v=Ly9tTgAIfvY[/video]
yarımdım bu nasıl birşey :lol:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyi işte bak çocuğun büyüdüğünde anlatacağın güzel bir anı olur.
Bir zamanlar Shift delete net vardı Asistan oldum peh peh dersin:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Türban meselesini çok abarttılar.
Haa kim kimsenin.