S
SDN Okuru
SDN Okuru
mehmetfarukg ekleyinde oynayalım arkadaşlar
oow moderatörler kapışcak birazdan
kanına mı susadın sen çok fena gaza geldim akşam kaç gibi online olursun ben 21:00 olabilirim kardeşimyaklaşık 2 haftadır hiç fifa oynayamadım ama bitirmenin zamanı geldi cidden.. yaptığım bir işi yarım bırakmak istemem.
@vlkn1907 , online ol da yapalım bu akşam maçları
kanına mı susadın sen çok fena gaza geldim akşam kaç gibi online olursun ben 21:00 olabilirim kardeşim
sonunda yarı final maçlarının bir tanesi oynandı @trnc ikinci turnuvada daha katı kurallar olsun örneğin herkese tek takım onuda kura ile
aynen, kurallar çok daha katı olacak.. takım kısıtlamasını mutlaka getireceğiz ama kura ile yapmak biraz haksızlık olur.
varsa başka önerileriniz şimdiden yazabilirsiniz
niye haksızlık olsun bence en güzeli diğer türlü ya kavga çıkarsa hem kura ile kimin ne oynadığı belli olur mesela 8 kişimi katılıcak turnuvaya 8 tane takım belirlenir ona göre kura çekilir barcelona real madrid gibi çok güçlü takımlar olmaz içinde orta seviyede takımlar olur böylelikle daha büyük çekişme olur ki zaten bu turnuvada doğru düzgün kimse barcelona real madrid falan seçmedi sanırım
yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi nasıl engelleyebilirim ben bu sesleri.
Oyuna girmeden açılan menüde game settings e girin, audio'yı seçip voice chat'in yanındaki tiki kapatın. kaydedip çıkınca ses duymazsınız artık
Bi karışıklık olmuş ben daha naa ile yapmamışım maçımı ya silelim o 4-2 yi hafızalardan yok öyle bişey
@Naaa Ne diyosun bilader sen ? Senin olayın ne asıl. Elektrikler gitti sanki yeniyodun da çıktım daha dakika 20. dakikadaydık zaten
Ü@trnc İLE @ABİDİN FİNAL MAÇINI YAPARSA BİTER. tabi trnc, abidini yakalayıp maçı yapabilirse