volkanos
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 138

bir eklenti kurdumdamı google değişik görünüyor ve yeni özellikler eklendi acaba amplify.com adresinden bir eklenti kurdum bu değişiklikler onunla ilgili olabilir mi
.
google 1 nisan 2010 saat 11:38 tarihi itibariyle değişti görünümü değişti ayrıca en önemlisi yerel sisteme geçti hangi ilden internete açılıyorsanız o ilin aramalarını yapabiliyorsunuz.mesela yeni sistemde diyelimki hurman rumuzlu kullanıcıyı aradınız ve google şöyle seçenek sunuyor ve sonuç mükemmel hurman rumuzlu kullanıcı için videoları göster dediğimizd ehurman adlı kullanıcının videoları varsa hemen gösteriyor.google de büyük ve köklü sğper değişiklikler gözlenmekeye başlandı.şimdi bir özelliği daha keşfettim mesela hurman rumuzlu kullanıcının bir blogu var sol tarafta güncellemeleri göster butonuna tıkladığımızda eğer hurman rumuzlu kullanıcı bloguna yeni yazılar yazmışsa güncellemeleri gösteriyor.
ya ben bir eklenti kurdum değişiklikler oluyor yada firefoxdan gördüm bu değişikliği size resmini yollayım.sizce 2.resim nasıl böyle oldu bende.
mozilla firefox kullanıyorum neden bu değişiklik.bir eklentimi sebep oluyor sizce bu duruma.
en iyisi ben bir kaç eklenti kaldırayım değişmişmi değişmemişmi anlarım.