1 GB Ücretsiz Veri Yedekleme Bence Kaçırmayın

Reaksiyon puanı
2,148
Şöyle yazıyor benim hesapta :)

So far you've earned 6.25GB of the 8 GB maximum bonus space possible from referrals.

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ttnet'in Oyunlarına Gelmeyin, DropBox'a Gelin :D
DropBox'a Burdan Ulaşabilirsiniz.
Üstelik 2gb İle Başlayın.
Her Davetinize +250mb hesabınıza Anında Eklensin.
Hiç beklemeyin :D

Reaksiyon puanı
2,148
Allah iyiliğini versin :D:D

Bari referans verdiğini bildir link altına saklamalar falan cık cık cık :D

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN

Bu bölüm daha önce satın alınan NETDİSK’in nasıl aktive edileceğini tarif etmektedir:
NETDİSK’i 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri, TT Ofis, TT Bayi’den satın aldıysanız NETDİSK’i aktive etmelisiniz.

a. http://www.ttnetbulutu.com adresini ziyaret edin. Sağ üst köşedeki AKTİVE EDİN seçeneğini tıklayın.

TTNET Tek Şifre bilgilerinizi yani e-posta adresiniz ve şifrenizi girerek NETDİSK’i aktive edip kullanabilirsiniz.

Eğer TTNET Tek Şifre kullanmıyorsanız, ÜYE OL seçeneği ile TTNET Tek Şifre’ye üye olmalısınız.

Eğer daha önce TTNET Tek Şifre kullandıysanız ama hatırlamıyorsanız ŞİFREMİ UNUTTUM
seçeneği ile şifrenizi tekrar alabilirsiniz.

TTNET Tek Şifre ile giriş yaptıktan sonra NETDİSK aktivasyonunuz gerçekleştirilir. NETDİSK’i
indirip TTNET Tek Şifrenizle kullanabilirsiniz. NETDİSK’in diğer versiyonlarına ve sıkça sorulan
sorular sayfalarına yine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Net disk iyi hoş güzelde upload oranı işi bozuyor. Hele ilk yedekleme tam bir işkence oluyor. O 1 Gb tı nerden baksan 1 haftada falan doldurabilirsin o kadar yavaş upload oluyor. Yada bende yavaştı :)

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
BÖLÜM-2: HEMEN KULLAN

TTNET Müşterisi iseniz www.ttnetbulutu.com adresinden NETDİSK’i kolayca kullanabilirsiniz.

a. HEMEN KULLAN seçeneğini seçin. Açılan sayfada NETDİSK 1 GB’ı seçip NETDİSK’i süresiz ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. NETDİSK 50 GB ve NETDİSK SINIRSIZ’ı bu sayfada seçerek satın alabilirsiniz.

b. Ürüne ait detayların olduğu ekranda ürün ve fiyat bilgilerini, “Mesafeli Satış Sözleşmesi” ve “Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi”ni görebilirsiniz. Bu ekranda bilgileri lütfen kontrol edin. İlerlemeniz için Mesafeli Satış Sözleşmesi ve Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi ‘ni okuyup kabul etmelisiniz ve seçiminizi yaptıktan sonra DEVAM seçeneği ile ilerlemelisiniz.

c. NETDİSK’i kullanmak için TTNET Tek Şifre E-Posta ve Şifrenizi girerek ONAY butonunu tıklayın.
Eğer TTNET Tek Şifre kullanmıyorsanız, ÜYE OL seçeneği ile TTNET Tek Şifre’ye üye olmalısınız. Eğer daha önce TTNET Tek Şifre kullandıysanız fakat hatırlamıyorsanız ŞİFREMİ UNUTTUM seçeneği ile şifrenizi tekrar alabilirsiniz.

d. KULLAN adımında NETDİSK’i indirip TTNET Tek Şifre’nizle kolayca kullanabilirsiniz.

catlaq78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boş proje rapidshare megaupload,vb bunun gibi birçok servis varken ömür boyu saklayan servisde var ne gerek var 1 gb ne işime yarar :) olmadı bir server kiralarım çok gereekliyse yo oda olmadı birkere para veririm 1tb hardik alırım :p BOŞ PROJE İŞE YARAMAZ.

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
boş proje rapidshare megaupload,vb bunun gibi birçok servis varken ömür boyu saklayan servisde var ne gerek var 1 gb ne işime yarar :) olmadı bir server kiralarım çok gereekliyse yo oda olmadı birkere para veririm 1tb hardik alırım :p BOŞ PROJE İŞE YARAMAZ.

Rapidshare, Megaupload Dosyalarınızı Babanızın Hayrına Saklamaz,
Ayrıca Ne Kadar Güvenli Olduğu da Tartışılır..
TTnet mi Güvenli Megaupload mı?:biggrin:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar ben dropbox tavsiye ederim kullanımı kolay ve her sistemde kullabiliyorsunuz.

eser01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaynaklar için teşekkür, lazım olabilir.

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bu ikisinin arasında kalsaydım megaupload'a güvenirdim
ttnet'e güvenen varmı aramızda ? :)

TTnet ne kadar kötü olursa olsun, megaupload'dan iyidir.
Ayrıca TTnet'te Sadece Çıkarlarına Göre hareket Eden; Hertarafa, Sınırsız paketlere Bile Sınır Koyan şirket Olmasına rağmen, megaupload ve Buna benzer Sitelerden Bilgilerin Saklanması, Güvenilirlik Açısından Daha iyidir. :)

Telekom ve Bedava
İlginç.

Bende Bu işte Bir Bit Yeniği Olduğunu Düşünüyodum ve yanılmamışımda..
herzaman Olduğu Gibi upload Sınırı Var; Yani Para Ödenmeden Faydalanamayacağınız Diğer servislerden Biri..
TTNET NETDİSK İLE 180Mb'tı Yaklaşık 1 Saate Yüklerken
DropBox İle 180Mb'tı Yaklaşık 12 Dk'da yükledi, DropBox'a Benim Referansım İle Üye Olmak İsterseniz Burdan Üye Olabilirsiniz.
2,25 Gb den Başlarsınız Kolay Gelsin.

Denizci63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden hepsini bırakıpta SkyDrive yi denemiyorsunuz. 25 GB ücretsiz alan istediğinle paylaş türkçe tek seferde 50 mb yükleme daha büyük dosyalar için 50 mb lık partlar halinde yükleme gibi... yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum sorunsuz...