1. Adana Buluşması

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla ben genelde Ankaraya gidiyorum tam vaktinde uyuyom tam ankaraya geldiğimde uyanıyom ne yorgunluk ne bişe hiç bir şey olmuyor sen kendini kaç saate yatarım kaç saate kalkarım diye kendini endeksle bence

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Nmss dedi ki:
Yau prenses biraz şey olmadı mı bu olay :)

Hani 13 saat yolculuktan sonra anladın sen onu :)

Nasıl yanee yaa :)

Dinleceksin işte sevgilimm :)

Ama yook ben 1 hafta değil 2 hafta kalacam dersem sen geldikten sonraki hafta sonu yaparız ?? :)

Hı ?? hem o zaman daha şeker olmaz mı :) :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
öylede ben zaten otobüste hayatta uyuyamam ondan önce uyuma imkanımda sınırlı sadece uykuyla alakası yok sonuçta otobüs yolculuğu

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Nmss Bey daha gelmeden yan çizdiniz hadi hayırlısı ...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Yahu yok prenses ben buluşmaya gelecem :) Planları yapın siz eheh biraz naz yapıom işte :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Yerim senin nazını ben !! :D

Artist şey nolcak .. Nazmışş :D :D ayhhh :)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
NMSS bizi ADana'ya götürNMSS bizi ADana'ya götür
NMSS bizi ADana'ya götür

Ayrıca beyler 2 ay felan oldu adanaya gitmiyom burdakiler adana kebap diyor ama yapamıyorlar
Adana kebap yeriz değil mi bir yer vardı unuttum orda hem yayık ayranı hemde akşam akşam kebap var idi.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kebap yemek mii ?? bilmem kiii ... Yisek mi aşkım ?? :)

ben bilmem beyim bilir :P :P

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
yaw naptın abi ne kebabı ne ayranı :D Bana bi kısır yeter birde böörek :D

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yaw bu lunapark onu biraz ters olmadı mı??bence ulaşımı daha kolay bir yer olsun sonra grup neye karar verirse ona göre hareket edilsin derim.ne dersiniz???
adananın lunaparkı pekte içaçıcı bir yer değil bir kez gittim pekte zevk almadım.ama illa park derseniz bilemem.
evet 17.00 den sonraki her saat daha da serinler adana.her noktadan toplu taşıma ile ulaşılabilecek bir yer olsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz??
daha hoş bir mekan olsa nasıl olur??

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Mesela ??? Söyle bakalım .. Daha vaktimiz var ..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kısırlar benden börek içinde bakcaz bakalım :)

Kısırımızı yeriz akşama doğruda güzel bici bici yeriz :)

Ayhh bu buluşma süpper olucak :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sen yersin yaw sana yeme dien yokki bakarsız karar değişir daha cok var hele bi buluşalımda gerisi kolay :)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tamam o zaman Adana da teknoloji adına güzel bir yere gitsek hiç bilmiyom

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya buluşcaz yaaa :) Ne teknolojisi :D

Şöle rahatçana oturacağımız... Kısırı yiyebileceğimiz ... voleybıl falan oynayabileceğimiz bi yer olsun :)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
voleybol mu??
baya piknik havasında bişe olsun istiyosun sen anladığım ancak voleybol oynanabilcek yerler şehir içinde sınırlı.ancak baraj balcalı otobüleriyle piknik yerine ulaşma imkanı var.orda oturcak yerlerde var fakat pazar günü epey kalabalık olur
birbirimizi tanımamız güç olur.önce daha az kalabalık olan bir yerde buluşmak daha mantıklı.
oturup sohbet edilebicek yerler arasında mesela kaktüs cafenin bahçe kısmı bence hoş ama biraz tuzlu.eğer mekan olmayacaksa baraj hoş yerlerden biri.
turuncu balcalı otobüsleriyle veya adana büyükşehirin kırmızı otobüslerinden balcalı ya gidene binerek herkes heryerden ulaşabilir
ne dersiniz??

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya kaktüs hoş ortam ama ben kısır getiricem :D komik olmaz mı yaa :D :D

Üniversitenin oraya gidelim mi ?? :)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
zaten baraj ın üstünden geçip üni ye gidiyoruz.eğer isterseniz barajdaki çamlıkta isterseniz üni den içeri girmeden spor cafe var orada hem spor sahası hemde oturup kısır yenebilecek ağaçların altında yerler var.fakat oturacak yer bulamazsanız savan falan getirin ihtiyaten veya direk çimlere yayılabilirsiniz:)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
EWvet süpper olabilir orası :) O zaman şöyle yapalım tam bir yer belirleyelim herkesin ulaşabileceği bir yer ... Ve orda buluşalım ...

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
gelecek arkadaşlardan yorum bekliyoruz.

(bu arada 100 e ulaştım msj da) :)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
alyans dedi ki:
kene felan ısırırsa otun üstünde..
Alyans seni ısırır ölmessen sorun yok.iki Ajans Muhabiri çağırırız. Habere çıkar SDN'nin reklamını yaparık.
Keneyi tutar ısıttırık nasıl olur.

tabi bu işin espirside olmuş la ölmüşe çare yok ya hadi cadde de sokarsa. Boş versen ısırmaz

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
alyans dedi ki:
kene felan ısırırsa otun üstünde..
ben 7 senedir okuldayım ve her sene yazın çimlerde öğrenciler oturur.değil kene karınca dahi ısırmadı.sence üni de böyle bi ihtimal olsa tedbir alınmaz mı.
ha ilk vaka bizim başımıza gelirse o da bizim bahtsızlığımız olur.
çölde kutup ayısı misali :)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
işte adanamın güzelliklerinden birisi daha. bizde kene yok.bizdeki keneler akıllı öle cahil kırım kongo cart curt yook bizimkilerde. ama madem herkes bi fikir atıyor ortaya. ben derim ki bu ilk buluşma olacak nasıl olsa,tanışacağız filan,çoğu kişi kasacak orda,belkide daha kalabalık olmamıza rağmen gelirim diyen sayısı bu yüzden az.neden piknik havasından çıkıp (adana da bu sıcakda o saatte yuuhhh yani) mesela serin bi yerde yemek yiyerek başlamıyoruz olaya. zaten ilerde allah nasip ederse 2-3-4. buluşmalarımızada değişik aktivitelerde bulunuruz.yok illa piknik olacak derseniz,can sıkıtısını önleyici fırından çıtır çıtır dumanı üstünde tabu benden :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya hiç dikkat etmedim 27 temmuzda belki iznmi pazar kullanırım izin alırım dur bakim.1 ay varmış daha :D aylarımla günlerim birbirine girdi yaa.bestecim çok büyük bir aksilik olmazsa görüşeceğiz inşallah ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle Adana da kene mene yok :D yoksa ben öle gezemem :D ala alaaaa :)

Arkadaşlar yemek hep yenir ben Adana da ki arkadaşlarımızla tanııp kaynaşmak anlamında hep söyledim. Ben diyorum ki :

Bir arkadaş otogar da buluşalım orası ii demişte sanmıyorum :D taaa neresi :D olmaz ;)

EN iyisi ilk baştaki saat 17.30 Lunapark'ın önünden buluşmak. Ordan karar verip hep bareber bir yerlere gitmek ??? İlla mendereste duracağız diye birşey yok. Karar veririz gideriz bir yerlere hem saat 17.30 da ööle çok sıcak olmaz merak etmeyin ;)

ya hiç dikkat etmedim 27 temmuzda belki iznmi pazar kullanırım izin alırım dur bakim.1 ay varmış daha :D aylarımla günlerim birbirine girdi yaa.bestecim çok büyük bir aksilik olmazsa görüşeceğiz inşallah ;)

Allahhh senii :D :D e tabi ben buluşmayı 1 ay önceden çıkarırsam olacağı bu :D :D