dead_ghost
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Allahhh senii![]()
e tabi ben buluşmayı 1 ay önceden çıkarırsam olacağı bu
![]()
![]()
ben neyaptığımı biliyormuyum allah aşkına

Allahhh senii![]()
e tabi ben buluşmayı 1 ay önceden çıkarırsam olacağı bu
![]()
![]()
Be5tE dedi ki:Ora mı ??? ... Ya biz hakanla birincisi öle akşama kada kalamayız evdere peder bekler ..
Ha beklemicek olursa da cafe oraya gidilmez .. Arkadaşlar saçmalamayın ...![]()
Be5tE dedi ki:Ora mı ??? ... Ya biz hakanla birincisi öle akşama kada kalamayız evdere peder bekler ..
Ha beklemicek olursa da cafe oraya gidilmez .. Arkadaşlar saçmalamayın ...![]()
niye yaşınmı tutmuyorok ozaman organizasyon sana ait ben karışmıyorum :*
Be5tE dedi ki:![]()
Ben çok inanıyorum bu buluşma süpper olucak
![]()
Be5tE dedi ki:hıh tamamdır siz erkeler içecekleri alırsınız ohh süppppeer olacak bu buluşma![]()
Be5tE dedi ki:hııı sanırım benden başkası yok ama napalımmm![]()
Ben bütün kızlara yeterimha 10 kız ha ben
![]()
![]()
erdemgazetesi dedi ki:Ya beyler bayanlar şuan da kaç kişi olduk 1. ci sayfada 6 kişi gözüküyor.
Be5te geleceklerin tümünü oraya yazsana çok az olmazmı 6 kişi
Hakkı abinin Annesinin İstediği gibi olacak yoksa
erdemgazetesi dedi ki:27 Haziran demişsin 27 Temmuzda değilmi
Ayrıca Otogardan inince Adnan Menderes Bulvarı Otobüsüne binicem dimi...
erdemgazetesi dedi ki:ASlında benim ilk amacım ADanayı gezip sonra buluşmak. Sanırım Çetinkayaya gider sonra orayı bulurum
erdemgazetesi dedi ki:ASlında benim ilk amacım ADanayı gezip sonra buluşmak. Sanırım Çetinkayaya gider sonra orayı bulurum
erdemgazetesi dedi ki:Troy a getirirsek hepsi gelir aslında
Troya sorsak ADanaya gelip gezmiş mi acaaba
Troy gelirse Siteye bişe olmaz deilmiBe5tE dedi ki:erdemgazetesi dedi ki:ASlında benim ilk amacım ADanayı gezip sonra buluşmak. Sanırım Çetinkayaya gider sonra orayı bulurum
yaff çetinkayaya gitmene gerek yok kii bak şimdi otogara geliceksin yaa ordan otobüslerin bedava servisleri var onlar herkese atilla altıkatın oraya getiriler tamam mı ?? oraya gelirsin ordakilere Ariplex i (sinama) sorarsın oraya yönlendirirler seni orda durak var orda balcalı otobüslerine (Turuncu otobüsler) ona bin sonra otobüsçüye menderese gelmeden en son durakta beni indirin de inince karşıya geçmen gerekecek karşıya geçip biraz yürüdükten ordan birilerine sorduktan sonra LUnapark diye sana gösterirler olmassa tel numaranı verirsin haberleşiriz
erdemgazetesi dedi ki:ASlında benim ilk amacım ADanayı gezip sonra buluşmak. Sanırım Çetinkayaya gider sonra orayı bulurumerdemgazetesi dedi ki:Troy a getirirsek hepsi gelir aslında
Troya sorsak ADanaya gelip gezmiş mi acaaba
EĞer imkan bulursa geliceğini bana söyledi![]()
alyans dedi ki:kaç megapiksel megapikseli düşükse olmaz..şaka şaka getir tabi..
Bende Ankara da Geçen yıl 3 ay kaldım fakat orda ODTU'den başka bir şey anlamadım. Orda hayat durmuş gibi boş bir şehir Başkent olmasa boş ankaraNymO dedi ki:Adana cok guzel memleket 2 yıl once 3 ay kaldım..
Ama yandım yani o ne sıcak allahım allahım..
Atilla altıkat'ın orda ilerde göbekte akbank'ın binası var hemen onun yanında bır kebapcı var..
Lüks ahım şahım bır yer degil ama
kebabı super + yanında gelenler falan fıyatta gayet makul ^^ tavsiye ederim.
Bizler içinde eğlenin gelmek isterdim bende ama :$
erdemgazetesi dedi ki:Bende Ankara da Geçen yıl 3 ay kaldım fakat orda ODTU'den başka bir şey anlamadım. Orda hayat durmuş gibi boş bir şehir Başkent olmasa boş ankaraNymO dedi ki:Adana cok guzel memleket 2 yıl once 3 ay kaldım..
Ama yandım yani o ne sıcak allahım allahım..
Atilla altıkat'ın orda ilerde göbekte akbank'ın binası var hemen onun yanında bır kebapcı var..
Lüks ahım şahım bır yer degil ama
kebabı super + yanında gelenler falan fıyatta gayet makul ^^ tavsiye ederim.
Bizler içinde eğlenin gelmek isterdim bende ama :$
Ayrıca Be5te bir espri yapak dedik. Hemen kızdın