• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Progress nedir?

googlog

Profesör
Arkadaşlar takma ismimim altında bulunan mavi tonunda ki Progress yazısı ve %33'ün anlamı nedir? :)
İlk defa görüyorum merak ettim.Herkeste de yok bu işaret.

Aynen bende tam bu konuyu açıcaktım nedir bu ?

Zaman Efendisi düzenlemeler yapıyor forumda anladığım kadarıyla. Ben de 5 dakika önce fark ettim. Admin ve moderatörlerin profillerine bakın, anlarsınız.

"Progress" olarak ifade edilen şey de mesaj sayınızla doğru orantılı. Ama keşke Türkçe olsaydı!

Düzenleme: Mesaj sayısıyla alakalı değilmiş. justsetmefree ile benim "progress"im aynı.

Bakalım henüz tam oturmamış birşey sanırım yada biz çok erken yakaladık :) Tam anlamıyla iş bitince anlatırlar :D

Güzel olmuş ama Jeaquares'in de dediği gibi keşke Türkçe olsaydı...

Türkçe yapalım lütfen eğer imkan var ise.Bence bu konu açma sayısı ya da senin açtığın konulara yapılan yorum sayısı ile alakalı olabilir :)

progress : ilerleme,v.ilerle:n.ilerleme;gelişme

Türkçeleştirilirse daha iyi olur

Forumdaki güvenilirliği ile orantılı diycem ama kaos çıkarmasından korkuyorum :D

bende az önce gördüm
Güzel bişiye benziyor :D

Bu mesajınla %99 oldun just. :D

Konu sayısına da bağlı olamaz. Açtığım konu sayısı 5'i geçmemiştir.

Zekilikle mi alakalı acaba? :wub:

Bak demekki doğru bildim ki %99 oldum :D hehe şaka bi yana gerçekten merak ettim iyice ya :D bu aralar çok sabırsızım ben :D

bende mrak etmiştim emu ya sordum az önce başlığı görmemiştim harbi ne bu yaa bende göremiyorum
edit:aha gördüm anaa daha yüzde 33 olmuşum

en sonunda bu çıkıyo :)

complete.gif

hadi hayırlısı bakalım nolcak :D
Türkçe olsa daha iyi olurmuş ama

edit: ben daha %10 muşum neye göre acaba bu :D

SDN Grafik takımı bunu halledecek arkadaşlar... Mesaj ile orantılıdır. Aşadaki listeye göre artmakda...

Mesaj sayısına göre artıyor....
0 => Starting
100 => 10%
500 => 33%
1.000 => 55%
1.500 => 75%
2.500 => 99%
5.000 => Complete!

herkesin avatarı aynı sandım başta yaa yan gözle bakarken:D sonra daldım konuya bakalım progresim neymiş:P

asistan, profesör rütbelerinin kalkacağı anlamına mı geliyor acaba?