Aöf mazereti (belge) ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu mazeret olayına belge gerekiyo ya kayıt süresini uzatmak için yarın kayıtın son günü bende unutmuşum :D bu belgeli mazeret sağlık ocağından alınan rapor falan geçermi ? daha önce uygulayan vs varmı? mail attım aöf ye ama cevap gelmez gelsede süre dolar.yardım pls?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
eee yarın kayıt ol :S

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarın resim cekılmem lazım notere gitmek lazım bankaya para yatırmak lazım bide o kuyrukta sıra gelmesını beklemem lazım :D

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harçlarınızı (bence daha çok haraçtır bu) geciktirirseniz vay halinize. Sene kaybıyla başlarsınız. Kayıt için de aynı durum söz konusu olabilir. http://www.aof.edu.tr/iletisim.html sayfasından üniversitenin telefon numarasını alabilirsiniz. E-posta için cevap geç kalabilir. Sağlık ocağından alınan raporun mazeret belirtmeye yetip yetmeyeceğini bilmiyorum ancak; önceki senelerde tam teşekküllü devlet hastanesinden alınan raporları dahi kabul etmediklerini biliyorum. Bu yıl insaf seviyeleri hakkında bir fikrim yok.

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi msj geldi 225 ytl ilk taksit yatıcak dio.185+40 katkı payı. yarın erkenden evden cıkmam gerekicek.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bugünün işini yarına bırakıran olacağı bu ... ;)

Allah yardımcın olsun :)

brsdmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yarın mazaretsiz son gün.yarından itibaren 17 sine kadarda mazeret bildiren bir belge ile -ki bu ek kontenjana kayıt yaptırdıysanız iyi bi mazeret oluyor- kayıt olabilirsiniz.

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya kahretsin tam 6 saat ayakta bekledım.Yemin ederim tam 6 saat ve arkamda daha kuyruk vardı,ayrıca şunuda ögrendım,Boş bir kağıda şehirdışındaydım gelemedim diye yazıp verıyomuşsun mazeret sayılıyomus.:D:D:DGülüyorm cünkü 6 saat bekledim tam 6 şuan ayaklarım zonkluyo.

@bilgeadam arkadaşım hastane raporu bile olmuyo sorun cıkarıyolar dedın sana inandık:D ama boş bi kağıda uydurmak bile sayılıyomuş memur kendi söyledi..

bende de hadi bekledım biraz daha bekleyım biraz daha bekleyim aklı olunca 6 saate kaçtı şuan bronzlaşmış bi haldeyim güleyimmi ağlayımmı anlatamam :D :'(

Adri99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kahretsin tam 6 saat ayakta bekledım.Yemin ederim tam 6 saat ve arkamda daha kuyruk vardı,ayrıca şunuda ögrendım,Boş bir kağıda şehirdışındaydım gelemedim diye yazıp verıyomuşsun mazeret sayılıyomus.:D:D:DGülüyorm cünkü 6 saat bekledim tam 6 şuan ayaklarım zonkluyo.

@bilgeadam arkadaşım hastane raporu bile olmuyo sorun cıkarıyolar dedın sana inandık:D ama boş bi kağıda uydurmak bile sayılıyomuş memur kendi söyledi..

bende de hadi bekledım biraz daha bekleyım biraz daha bekleyim aklı olunca 6 saate kaçtı şuan bronzlaşmış bi haldeyim güleyimmi ağlayımmı anlatamam :D :'(

ee sonuc ne dostum yaptırdın mı kayıt..??

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben ek yerleştirmeye basvurdum bizim kayıtlar ne zaman acaba

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338

Yaw sen kayıt oldun ya öyle söylerler sen bir de kayıt yaptıramadığın mazeret için oraya gittiğini düşün sana elli tane takla attırırlar türkiye de bu işler böyle gerek yok derler yapmazsan da en gerekli şey olur...
bir ürün alırsın her yere sorarsın kimseden çıt çıkmaz aldıktan sonra elli kişi bana söyleseydin tanıdıklardan sana ucuza alırdık çok pahalıya almışsın der....

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaw sen kayıt oldun ya öyle söylerler sen bir de kayıt yaptıramadığın mazeret için oraya gittiğini düşün sana elli tane takla attırırlar türkiye de bu işler böyle gerek yok derler yapmazsan da en gerekli şey olur...
bir ürün alırsın her yere sorarsın kimseden çıt çıkmaz aldıktan sonra elli kişi bana söyleseydin tanıdıklardan sana ucuza alırdık çok pahalıya almışsın der....

yok dostum ya sıradayken dershane tanıtan arkadaşım vardı o biliyo bu işleri söledi ama beklemiştim gitmekte istemedim işte bide uzak bizim semte gitmişken dönmedım bekledm.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
1 kere mi bu oluyor ???

YAni her sene her sene kayıt falan gerekiyor mu ?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
her sene kayıt yeniletmen gerekiyor...

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır ya ne kayıt yeniletmesi falan yok.eğer kaldıysan yeniletiyosn yada dgs falan girdiysen.

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgi yönetımıyle ingilizce ögretmenlıgı ayrı.

Adri99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
persembe kayıta gidecez dediginiz gbi bos bi a4'e yazacam ins. kabul ederler:(

hulyahulya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de kaydı yaptırmakta geç kaldım. yarın ayın 19 u ayın 20 si son gün mazeretli kayıt için. 2 günüm var. elimde doktor raporu da yok. yukarıdaki arkadaşlar kaydını yaptırabilmiş mi acaba ? boş bir kağıda mazeretimizi yazıp verince kabul ediyorlar mı. bunu okuyan ve bu konu hakkında bilgisi olan varsa hemen cevap veririse sevinirim hiç zamanım yok

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben de kaydı yaptırmakta geç kaldım. yarın ayın 19 u ayın 20 si son gün mazeretli kayıt için. 2 günüm var. elimde doktor raporu da yok. yukarıdaki arkadaşlar kaydını yaptırabilmiş mi acaba ? boş bir kağıda mazeretimizi yazıp verince kabul ediyorlar mı. bunu okuyan ve bu konu hakkında bilgisi olan varsa hemen cevap veririse sevinirim hiç zamanım yok

Herhangi bir resmi onay olmaksızın kabul edeceklerini sanmıyorum. Onay olsa bile kabul etmeyebilirler de.

tr687guh.jpg

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
1 senelik konu..:)