Fifa 2010 Rapide düştü

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Valla buldum rapidli bir yer. 10 liraya rapid aldım valla deli gibi indiriyorum, şu an 29 part indirdim. kalı 28 part..

yarın öğlen başlarsam akşama doğru oyunu oynarım.

xlargeworld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdim 30 part birden ama kurabilene aşkolsun. unrar yaptım 30 ayrı dosya çıkardı ne olduğu belli olmayan. bence denemeyin. en iyisi korsan cd

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
indirdim 30 part birden ama kurabilene aşkolsun. unrar yaptım 30 ayrı dosya çıkardı ne olduğu belli olmayan. bence denemeyin. en iyisi korsan cd
onu iki kere rar lamışlar. unrar yaptıktan sonra çıkan dosyalardan ilkinin üzerine tıklayıp bir daha unrar yap. kurulum dosyası çıkar büyük ihtimalle.

Orada ucuzmuş. Bizim buralarda DVD başına 7.5 TL alıyorlardı. Şimdi belki 10 TL yaptı uyanıklar. Verilir mi o para korsana.
izmir çankaya da dvd başı 5 tl istiyorlardı. 3 dvd olunca 12 tl ye de bırakıyorlar. ama 1 mb limitsiz internete ayda 45 tl bayılırken korsana fazladan 1 tl bile vermem. kaç gün sürerse sürsün internetten indiririm.:thumbup1:

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
FuL Torrent buldum port açtım 150 kb/S de çekti yükledim ama hayal kırıklığı grafikler çok kötü grafiklere dokunmayıp gameplayi düzenleyeceğiz demişlerdi grafikler eskisinden çoook daha kötü birçok oyuncunun yüzü benzetilememiş saha çimlerinin hali acınacak durumda çimler çizgi film gibi olmuş kaleciler bazen harika kurtarışlar yapıyor bazen top gelirken mal gibi bakıyorlar bazen bug oluyor kalecilerde kafası oyuncalara kafasının aşşağısı başka bir yana dönük oluyor (akbaba gibi)kısaca berbat olmuş.