FIFA 10 Demo, Xbox Live'da Yayınlandı!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Merakla beklenen FIFA 10'un demosu, PC ve PlayStation 3 platformlarından önce Microsoft'un oyun konsolu Xbox360 için yayında!

Futbol sever oyuncuların ilgiyle beklediği FIFA 10 için nihayet demo yayınlandı. Dün duyurduğumuz üzere, yapımın demosu bugün görücüye çıktı. Ancak ilk etapta Xbox Live kullanıcıları için yayınlanan demo, 1 GB büyüklüğünde. Resmi İnternet adresinde hâlâ "1 gün kaldı" şeklinde bir ibare olsa da, Xbox360 sahipleri için demo indirilebilir oldu. İlerleyen saatlerde PC ve PlayStation 3 kullanıcıları için de demo aktif olacak.

FIFA1252586681.jpg

İçerğinde Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille ve Chicago Fire takımlarını bulunduran demonun PC versiyonunun çıkışını, oyunun resmi İnternet adresinden takip edebilirsiniz. PlayStation 3 sahipleri ise, PSN'e bağlanarak, gelişmelerden haberdar olabilecek.

:: FIFA 10'u hangi platformda oynamak istiyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Playstationda Oynayacağım Bekliyor Oda... Ama PC Daha Zevkli Oluyo Benim İçin... Bi Bakayım Sabırsızlıkla Bekliyorum... FIFA 10

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sanki at kuyruğundan gramofon iğnesi yapıyorlar sabahtan beri EA forumlar doldu taştı bekleye bekleye meyve vermeye başladık

http://twitter.com/EARom

burada son kontroller diyorlar 1-2 saate çıkacak dediler 1 saat geçti çıkmdaı

sahipemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PS3 PSN amerika hesabım var. Demo eğer bugün çıkarsa indirebilecekmiyim acaba ?

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İndirirsin..

O kadar merakla bekleyeni varmıydı EA nın yav.. PES ci sanıyordum bende milleti :D

ozkan370

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ea nın en yapmaya çalıştığını anlamış değilim

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
PS3 PSN amerika hesabım var. Demo eğer bugün çıkarsa indirebilecekmiyim acaba ?

amerika hesabıysa amerikada 7 gün sonra çıkacak yazıyor. amerika hesabıyla değil de logout yapıp Uk girerek indirebilirsin.

gerçi biz de bu gidişle indiremiycez gibi :D

İndirirsin..

O kadar merakla bekleyeni varmıydı EA nın yav.. PES ci sanıyordum bende milleti :D

pesciyiz ama yeni oyun her zaman içimizde bi heyecan uyandırıyo :D

ozkan370

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
sitenin sayfasını 1 dk bir yenileleye yenileye elim su topladı :D

ozkan370

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ooo iftardan sonra bakıcaz desene bilgi için saol dostum

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Xbox için o hareketler ama pc versiyonunda da olur herhalde bir iki yeni hareket eşşek değil ya EA düşünmüştür

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Twitter'da : We're looking at the PC demo at the moment, possible last-gasp install issue. I'll update soon. yazıyor. Türkçesi(yani benim anladığım): şuan demoyu inceliyoruz, yüklemeden önce son kontroller yapılıyor. yakında upload'larız.