vatanı tekrar kurdum sivasporun dediği şekilde sonuç fiyasko bu microsıft bana gıcık galiba,etkinleştirme işi yok.30 gün sonra elveda win 7 bayada alışmıştım yokmu yardım edecek arkadaşlar etkinleşme yada başka aktivasyon.
vatanı tekrar kurdum sivasporun dediği şekilde sonuç fiyasko bu microsıft bana gıcık galiba,etkinleştirme işi yok.30 gün sonra elveda win 7 bayada alışmıştım yokmu yardım edecek arkadaşlar etkinleşme yada başka aktivasyon.
Nasıl yani 290 mblik güncelleme yapınca mı düştü hız?
Evet şuan yavaş yavaş kendine gelmeye çalışıyo...:clap::clap:
sivasspor sana bir bilgi guncellemelerden Windows6.1-KB974638nolu guncelleme sistemde yavaslamaya neden oluyor
Neden yavaslamaya neden oluyor?
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
2 tanede program gibi kurulan güncelleme vardı sivaspor onlar ne işe yarıyor![]()
Tesekkurler,Güzel iş olmuş![]()
Bir arkadas yapalim diyordu bakalimbunu bide torrent yapsak tam süper olur
bunu bide torrent yapsak tam süper olur
aklın yolu bir...
ancak biraz daha beklemek lazım. henüz beta sürümünde galiba :glare:
aklın yolu bir...
ancak biraz daha beklemek lazım. henüz beta sürümünde galiba :glare:
yani henüz geliştirilme aşamasında olduğu için beta dedim..
ayrıca bu çanakkale ve vatan sürümleri W7'nin üstüne sonradan kurulamaz mı..tekrar tekrar 2-3 gb iso indirmek en azından şu an için biraz lüks .
MediaCenter'da ki arkaplan degil, tema.media center daki arka plan resmi çok güzelmiş ya. O resmi nasıl edinebilirim? Yalvarıyorum o resim için....
Sivaspor kardeşim.Allah senden razı olsun.Güç belada olsa sonunda partları indirdim ve cd ye yazdırdım.İyi ki varsınız SDN,iyiki varsın Sivaspor.İlerde daha bir çok yeni program bekliyoruz.Biz acemileri eğittiğiniz için tekrar sağolun.Teşekkürlerimle,tekrar kolay gelsin.
sdn vatanı kurdum ve şimdi canavar gibi çalışıyor.şimdi çanakkale upgrade'i bekliyorum.ellerine sağlık sivaspor