- Konuyu başlatan
Windows 7 VaTaN bitsin upload edecegim spybot,Ne gizli güncellemeymiş cnm kimse link vermiyor mostad tarafından korunuyor herhalde..![]()
Gizli degil sadece sirasi var :yes:
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Windows 7 VaTaN bitsin upload edecegim spybot,Ne gizli güncellemeymiş cnm kimse link vermiyor mostad tarafından korunuyor herhalde..![]()
Windows 7 VaTaN bitsin upload edecegim spybot,
Gizli degil sadece sirasi var :yes:
/▌
/ \
Gelen butun emaillere cevap gonderildi,
Spybot, guncellemelere birazdan basliyorum, once X86.:thumbup:
Bu guncellemeler kritik aciklari kapatiyor.
Bilgi icin : turkiyemod@gmail.com
/▌
/ \
Oley sağolasın bende X86 kullanıyorum zaten
Desene wındows 7'yide xp gibi süzgeçe çevircekler güncellemelerle.![]()
spybot
Linkleri verdim PC MERAKLISI'na birazdan yayinlayacak.
/▌
/ \
Ayrı başlıkta mı yoksa sabitte mi yayınlayacak?Bir rus sitesinde buldum güncellemeleri ama ne gerekspybot
Linkleri verdim PC MERAKLISI'na birazdan yayinlayacak.
/▌
/ \
Teşekkürler beklemedeyimSabit sabit
Tamam gördüm teşekkürler .Yayınladım ya indirebilirsin.
Sivaspor kardeş bu güncellme 290 mb ne iş ya.![]()
25 tane olsun o kadar
Bak iste Turkiyem VaTaN indirenler bunlarla ugrasmiyor cunki icinde hazir geliyor :mrgreen:
/▌
/ \
Bırak abi ya adamlar sanki service pack 1 çıkarmışlar![]()
Bunlar herkes icin degil,
Retail ve OEM surumlerinde olacak o yuzden normal.
Bir cogu onemli guncelleme, kurulum bittiginde gorebilirsin.
/▌
/ \
Güncellemelerin yarısını indi şimdi kursam olurmu yarısını öbür yarısınıda sabaha kursam![]()
kaldı 2 part sivaspor ve sdn ekibine çok teşekkürler,harika bi iş çıkarmışsınız.
hepinize iyi geceler..
Sivaspor kardeş güncellemeri yaptım pc kapattı ilk başta bu güncellemeri kuramıyoruz dedi sonra yine kapattı denedi oldu sonra yine kapattı pc açıldı bu bir 7600 deneme kopyası çıktı önceden yoktu.
bazı güncellemelerde önceden kuruluymuş güncelleme yapmadı kısaca ben bu işten bişey anlamadım valla![]()
oncelikle Vatan versiyonu kod istememekte, haziran 2010 yilina kadar lisans var.selam sivaspor bu vatanı kurduk fakat yine etkinleşme olmadı?30 gün diyor kod istiyor?
bendemi var terslik anlamadım arkadaş artık sıkılır oldum size yazmaya,bi yol varmı yoksa bıktım bu aktivasyon derdinden döneyim diyorum orijinal vistaya.son olarak sizi rahatsız edicem bu sorunu halledebilirmiyiz,saygılarımla.
Nasıl yani 290 mblik güncelleme yapınca mı düştü hız?Etkinleştirmede sorun yok valla olsaydı zaten paso karşıma çıkardı..
bide hızım %70 düştü..![]()