Windows 7 Turkiyem VaTaN

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Email ile bana ulasan butun arkadaslar mesajlariniz cevaplandi,
Gecikmeler icin kusura bakmayin yogun bir gundu :D

Windows 7 Canakkale icin merak etmeyin VaTaN ve Turkiyem v1 kullananlara kucuk bir upgrade pack yeterli olacak.

Tesekkurler bizden :flowers:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

elturbo

Top-notch Сasual Dating - Living Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sivasspor Arkadaşım Standart RTM lisansi ile haziran 2010'a kadar ucretsiz kullanim demişsin. ben kurduğumda ürün anahtarı girmeden devam ettiğimde her 10 dk da bir ürününüz orjinal değil doğrulayın diyor. 2010 yılına kadar kullanmak için ürün anahtarını ne girmemiz gerekiyor acaba

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Sivasspor Arkadaşım Standart RTM lisansi ile haziran 2010'a kadar ucretsiz kullanim demişsin. ben kurduğumda ürün anahtarı girmeden devam ettiğimde her 10 dk da bir ürününüz orjinal değil doğrulayın diyor. 2010 yılına kadar kullanmak için ürün anahtarını ne girmemiz gerekiyor acaba

Urun dogrulamasi yapmadan once yeniden baslatmissiniz bu yuzden aktivasyon olmamis ama
Bu adresteki dosyayi indirin C:\act dizinine cikarin, daha sonra act.bat dosyasini calistirip islemin bitmesini bekleyin.
Islem bittikten sonra Denetim Masasi -> System'den 30 gun icerisinde aktiflestirin yazisina tiklayip aktive edebilirsiniz.
Aktive edeceginiz bilgisayarda internet yoksa telefon uzerinden aktive edebilirsiniz.
Bu islem yasaldir.

http://www.ressim.net/out.php/i145214_windows-vista-2009-08-30-00-04-46.png

şu resimdeki yuvak olan simgeleri hangi pro ile yatın sivasspor link verebilir misin?

Circledock adli programin kendi ozelligi ben birsey yapmadim.

/▌
/ \

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vatan sürümünü yükledim ama bir süre sonra açılış ekranında takılıp kaldı.sistem geri yükleme yaptım ama yine aynı sorunu vermeye başladı.bende tekrar bi önceki sürümü yükledim.sorun yaşayanlar da çoğunlukta.sebebi ne olabilir acaba?

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
vatan sürümünü yükledim ama bir süre sonra açılış ekranında takılıp kaldı.sistem geri yükleme yaptım ama yine aynı sorunu vermeye başladı.bende tekrar bi önceki sürümü yükledim.sorun yaşayanlar da çoğunlukta.sebebi ne olabilir acaba?
VaTaN surumunu yukledikten sonra hangi programlari yuklediniz acaba?
Simdiye kadar defalarca kurdugum halde bu sorunla hic karsilasmadim.
Surucu yuzunden olma ihtimali var, detayli bir sistem taramasi yapmanizi oneriirm.

SDN-Tools icerisinde PC WIZARD var, o program donanim bilgilerinizi ve suruculeri gosteriyor.

Bilgisayari guvenli kipte baslatin,
Bios ekrani gectikten sonra F8é basiyor acilan menu de guvenli kip seciyorsunuz.

/▌
/ \