• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni Bir Ücretsiz Antivirüs Programı

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Tepki puanı
23
Puanları
0
Panda ile başlayan "cloud" tabanlı antivirüs programı furyasının yeni üyesi de Immunet oldu. Ücretsiz antivirüs arıyorsanız, bakmadan geçmeyin.

Cloud tabanlı, yani kullanıcılardan aldığı bilgiyi yine kullanıcılar için kullanan antivirüs programlarını ilk olarak Panda Software yayınlamıştı. Şimdi ise Immunet, kendi antivirüs yazılımıyla hayli iddialı geliyor. Tıpkı Panda'da olduğu gibi kötücül yazılımlarla kolektif şekilde mücadele eden Immunet Protect, işlemciyi yormazken, bellekten de 32 MB'tan az bir yer istiyor.
Henüz Win7'ye Hazır Değil
Şimdilik beta aşamasında olduğu için, Windows 7 ile de uyumlu olmayan program, varsayılan olarak sadece kurulum esnasında gerçek zamanlı tarama yapıyor. Eğer herhangi bir program açıldığında virüse karşı kontrol yapmak istiyorsanız, bunu program ayarlarından değiştirmeniz gerekiyor. Immunet Protect'in beta sürümünü bu sayfadan ücretsiz indirebilirsiniz.
immunet1250854266.jpg
Abstract.php:143 Stack trace:
:: Cloud tabanlı anti virüsleri güvenli buluyor musunuz?
Bilgi İçin : Immunet
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 
panda cloud u kullanıyorum ve memnunum. tek eksiği kaspersky ve diğerleri gibi ayrıntılı ayarlar içermemesi. hatta hiç ayar yapabilecek menü yok diyebilirim.
 
Wındows 7 için olsaydı kullanabilirdim..:)
 
Arkadaşlar ben programı register etmek için sitesine üye oldum register computer sayfasına geldim şöyle bir hatayla karşılaştım:

1 error prohibited this computer from being saved
There were problems with the following fields:

Can't **** an agent with supplied GUID. Please verify the supplied value is correct.

Sonuç olarak bu programı kullanamıyacak mıyım?
 
google dan çevirip okudum (her nekadar okuması zor olsada)senin bilgisayarın uygun değilmiş WİN 7 KULLANIYORSAN ÇALIŞMAZ
 
services ile alakalı olabilir mi?
Pc yi hızlandırmak için bazılarını devre dışı bıraktım
 
ben geçen gün Net FrameWork 3.5 yüklemiştim onunla alakalı olabilie mi?
 
Üst