ikisinde de aynısı oldu, 32 bit'te de 10. parttan sonra rapid engelledi, 64'te de. ne bahtsız adamım ben ya![]()
Bu sefer bir kac guzellik dusunuyorum, tabi once rapid bitmeli.
Diger yandan eklenen programlar ayrica Windows7 X64 icin gelistirmeleri bu surumede ekledim.
Artik YouTube derdinizde kalmayacak
Su an linkler hazirlaniyor, geceyi bulur upload.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.
tekrar uplayın ltfn
sistem cracklimi???
EMEK VERİP PAYLAŞANLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER.windows7 sdn v1 indirdim windows 7 ve tüm programlar sorunsuz yüklendi.internetim olmadıgı için telefonla active ettim.ondada sorun olmadı.yalnız ASK TOOLBAR diye birşey yüklenmiş sanırım yüklenen programların biriyle birlikte geliyor.program ekle kaldırdan silemedim.netten birkaç çözüm buldum fakat işe yaramadı.bunu nasıl silecegime yardımcı olursanız çok sevinirim.yardımlar için şimdiden çok teşekkürler...
hoca sana bir sorum olucak ya...
öncelikle programları(cclear,msn vs..) windowsun içine hangi programla gömüyosun_?
ben vistada vLite ile yapmaya calıstım fakat service packlar dısında bişi gömemedim.
nette aramadıgım site kalmadı..
.cab dosyalarını mı ne bulmak gerekiyomus sanırsam..
bu olayı acıklarmısın..
tşk.
hoca bi cevaplasan cok memnun olcam.
merak etme rakip olmam
sadece ögrenmek istiyorum![]()
Ticaret yapmiyorum ki rekabet yapayim?
Bu bir cevapta anlatilacak kadar basit birsey degil, bir cok islem yapmaniz gerekiyor 7-8 saat suren bir ugras soz konusu ki hizli bir PC varsa elinizde.
GimageX programi ile ilgili basliklari gezerseniz aradginiz sorulara cevap bulabilirsiniz.
Entegre edilen program yok sadece batch progress ile yapiliyor yani ard arda kurulum.
peki bunu anlatan bi link video vs. bişi varmı elinde_?
edit: birde bu gece kac link upload ediceksin ona göre koycam linkleri yatcam![]()
usta bu ilk sdn 86 yı şu an kullanıyorum fakat kurulumda hata yaptım bitmaden kapatım açtım aktivasyon da başarısız olmuştum.sonra 7100 rc keyimle yaptım oldu ama 2-3-2010 tarih verdi .sorum şu şu anda v 2 yi indiriyorum,bunun süresi ne?
peki bunu anlatan bi link video vs. bişi varmı elinde_?
edit: birde bu gece kac link upload ediceksin ona göre koycam linkleri yatcam![]()
Oncelikle gule gule kullanin, Bu dagitim yasal olduguna kanit olarak siz cok guzel ornek oldunuz tesekkurler.
Internet explorer'den kaldirmak icin sol ustteki carpi isaretine taklatip kapatmaniz yeterlidir ( ask toolbar'in yaninda ) Yada internet araclar bolumunden Eklentileri yoneterek kaldirabilirsiniz.
Firefox icin eklentilerden kaldirabilirsiniz.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
final sürümün dağıtılması nasıl yasal odtü pc muhendislğinde okuyorum lütfen tam bilip bilmeden yorum yapmayın technet ve msdn dışında her türlü dağıtım yasal değil sistemi değiştirmeniz bile suç teşkil ediyo tamam biz goze aldık diyin anlarız ama yalnış soylemlerde bulunmayın rica ediyorum...
Usta aktiviteyi 2010 yılına kadarmı yapıyor..![]()