Twitter Yetişkin İşi mi?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Piyasa araştırma firmalarının ortaya koyduğu Twitter kullanım raporu, mikro blog servisi hakkında çarpıcı gerçekleri ortaya koydu.

Nielsen tarafından yapılan bir anket, Twitter kullanıcılarının sadece %16'lık bir oranının 25 yaşın altında olduğunu ortaya çıkardı. İnternet nüfusunun dörtte birine denk gelen 25 yaş altı kullanıcıların Twitter ile bu kadar az haşır neşir olması, mikro blog işinin gençler arasında pek fazla ilgi çekmediğine işaret olabilir.
Öte yandan, Facebook'un dörtte biri kadar olsa da, Twitter'ın internet dünyasında oluşturduğu etki aşağı yukarı aynı. Haziran ayında internet kullanıcılarının %10'u Twitter'ı ziyaret etti. Site gençler arasında neden popüler değil? Yorumlarınızı bekliyoruz.
twitter_by_age1249561131.jpg
:: Gençler Twitter'ı neden tercih etmiyor olabilir?
Bilgi İçin : Nielsen
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ZumsuK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şAHSEN Ben facebook tan hiç memnun deqilim video çöplüğü resmen ve hesabımı dondurdum...

Twitter ile biraz uqrasayım diyorum...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Twitter hesabım var ama ben de pek girmiyorum. Facebook hesabım sürekli açık.

ubuntulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook'ta var, Twitter da var.

Fakat twitter ne amaçlı ve ne üzerine kurulduğu konusunda anlayabilmiş değilim. Belki gençler kavrayamadığından, twitter düşmüştür.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Twitter iyidir ya..:)

mert21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şAHSEN Ben facebook tan hiç memnun deqilim video çöplüğü resmen ve hesabımı dondurdum...

Twitter ile biraz uqrasayım diyorum...

bende facebook hesabimi dondurdum. twitterin turkiye alternatifi olarak CIVILCIVIL: Ne yapıyorsunuz? yapmislar.twitterin kopyasi hatta twitterda da uyelikleri var.kendilerini oradan yaymaya calisiyorlar.son iletilerine sitede degisiklik yapacaklarini ozgun olacaklarini ve yeni ozellikler ekleyeceklerini yazmislar.bakalim ne kadar ciddi olacaklar.zaten dusunuyorum bizim turkler niye yapmiyor boyle bisey diye.

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
twitter hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz. Pratik gözükse de pratik değil eksikmiş gibi anlaşılıyor. Facebook hem içeriğiyle zengin hem pratik..

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ingilizcemi geliştirmek için açmıştım twitter i
arada bir ismini duyunca giriyorum...