Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Mağdur değilde biraz beceriksizlik gibi:D
Ama 7600 ün sorun çıkaracağını tahmin ediyordum 7100 den çok memnundum en ufak bir sorun çıkarmamıştı..
7600 sorunlu bence..
Merak işte:)

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mağdur değilde biraz beceriksizlik gibi:D
Ama 7600 ün sorun çıkaracağını tahmin ediyordum 7100 den çok memnundum en ufak bir sorun çıkarmamıştı..
7600 sorunlu bence..
Merak işte:)

7100 orjinaldi ...sorun yoktu ...7600..ondan daha hızlı ram ve işlemciyi hiç zorlamıyor ben şahsen çok memnunum.......ama önçe ing..kurup sonra dili tr degiştiriyorum........direk tr kurdum ..denetim masasında ünlem işaretleri oluştu başta ati ekran kartı ..v.s.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
7100 orjinaldi ...sorun yoktu ...7600..ondan daha hızlı ram ve işlemciyi hiç zorlamıyor ben şahsen çok memnunum.......ama önçe ing..kurup sonra dili tr degiştiriyorum........direk tr kurdum ..denetim masasında ünlem işaretleri oluştu başta ati ekran kartı ..v.s.

Aynen öyle orjinaldi.
Bekleyeceğiz artık bununda orjinalini..
Ama ben performansta bir değişiklik göremedim..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşların bu realtekin sürümünü nasıl indirebilirim acaba program key olmadığı için yüklemiyo....

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4510.jpg

Net start uxsms komutunu yaptıktan sonra Windows Aero temasini etkinleşiyor ama yeniden baslatınca aero pasif oluyor yardım etcek yokmu arkadaslar :(

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Başlat menüsü sabitleme olayını hala ayarlayamadım..
Windows DreamScene ı nasıl kullanacağım hakkında fikri olan varmı video seçemiyorum birtürlü..

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
saol sivaspor deniyorum hemen...

Not: Messenger sorunu çözüldü teşekkür ederim...

Bu arada yeni ve komik bir sorunla karşılaştım..

Başlat menüsündeki programları aimp ccleaner mediaplayer vs vs programları başlat menüsüne sabitle diyorum ancak hemen masaüstüne Quick launch die bir klasör oluşturuyor..
Başlat menüsüne sabitlediğim programlara tıkladğım zamanda programı bulamıyor ve başlat menüsünden kaldırılsınmı die soruyor..

Hizli baslat menusunden mi bahsediyorsun yoksa yeni taskbar mi anlamadim?
Ben bu sorunlari neden yasamiyorum cozemedim :D

oluyo ama yeniden başlatınca tekrar pasif oluyo
msn tamamen nasıl kaldıra biliriz prgram ekle kaldirdan kaldırıyorum ama yine msn karsıma cıkıyo

calistira bunu yazin sc config uxsms start= auto

Başlat menüsü sabitleme olayını hala ayarlayamadım..
Windows DreamScene ı nasıl kullanacağım hakkında fikri olan varmı video seçemiyorum birtürlü..

Herhangi bir WMV yada mpeg video ya sag tiklayip masaustu olarak kullanin.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Ben bu işin ta.........

Ayni yontem baska bilgisayarlarda calisiyor ama sende calismiyor nasil oluyor bu yahu :D

Normal bir Mobility Radeon Vista surucusunu C:\Ati gibi bir klasore cikart, daha onceden vermistim bir kac link.
icinde drivers gibi bir klasor olacak, bir kac alt klasorde olabilir.
Onceki sistemden yedekledigin dosyalari da bu klasorun icine at.
Daha sonra Yine denetim masasina aygit yonetcisine girip ayni sekilde dene.
Bu sekilde de olmazsa daha ne diyeyim ben :D

/▌
/ \

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hizli baslat menusunden mi bahsediyorsun yoksa yeni taskbar mi anlamadim?
Ben bu sorunlari neden yasamiyorum cozemedim :D

Herhangi bir WMV yada mpeg video ya sag tiklayip masaustu olarak kullanin.

/▌
/ \

DreamScene çözüldü..

Ancak başlat menüsü olayı çok garip... Sende sorun çıkmayabilir sivaspor ben olaya senin kadar hakim değilim bir hata yapmış olabilirim..

Örnek: Başlat menüsüne giriyorum Tüm programlar a tıklıyorum aimp klasörünün içinden aimp2 uygulamasına sağ tıklıyorum başlat menüsüne sabitle diyorum sabitliyor.. Ancak masa üstüne Quick launch klasörü oluşturuyor bu işlemden sonra...
ben o klasörü siliyorum başlat menüsüne sabitlediğim uygulamada geçersiz oluyor..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ayni yontem baska bilgisayarlarda calisiyor ama sende calismiyor nasil oluyor bu yahu :D

Normal bir Mobility Radeon Vista surucusunu C:\Ati gibi bir klasore cikart, daha onceden vermistim bir kac link.
icinde drivers gibi bir klasor olacak, bir kac alt klasorde olabilir.
Onceki sistemden yedekledigin dosyalari da bu klasorun icine at.
Daha sonra Yine denetim masasina aygit yonetcisine girip ayni sekilde dene.
Bu sekilde de olmazsa daha ne diyeyim ben :D

/▌
/ \

7264 deyim usta ingilizce tek link var atsan iyi olur 7600 :mrgreen:

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
DreamScene çözüldü..

Ancak başlat menüsü olayı çok garip... Sende sorun çıkmayabilir sivaspor ben olaya senin kadar hakim değilim bir hata yapmış olabilirim..

Örnek: Başlat menüsüne giriyorum Tüm programlar a tıklıyorum aimp klasörünün içinden aimp2 uygulamasına sağ tıklıyorum başlat menüsüne sabitle diyorum sabitliyor.. Ancak masa üstüne Quick launch klasörü oluşturuyor bu işlemden sonra...
ben o klasörü siliyorum başlat menüsüne sabitlediğim uygulamada geçersiz oluyor..

Sinirlenecek birsey yok bir sey demedim...
Kimsenin bilgisayar deneyim seviyesini olcmuyorum sadece yardimci olmaya calisiyorum hepsi bu.
Ayrica bu windows7 TECHNET uyelerine dagitilan versiyon, Wzort'un dagittigi degil. Yani orjinal.
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer
Dizininden Quick Launch klasorunu sil, belki bu sekilde duzelir.

7264 deyim usta ingilizce tek link var atsan iyi olur 7600 :mrgreen:

7600 tek link ingilizce yok, Orijinal sistem dosyalarina dokunulmadi yani bu surum zaten orijinal.
Senin surucu 7600 surumu icin windows update'den kaldirilmis saniyorum.
Soyledigim methodu dene istersen, inf dosyasi ve diger yedekledigin dosyalari sana en son gonderdigim ATI surucusunu bir dizine cikardiktan sonra icine kopyala ve donanimi kendin ekle.

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kimsenin bilgisayar deneyim seviyesini olcmuyorum sadece yardimci olmaya calisiyorum hepsi bu.
Ayrica bu windows7 TECHNET uyelerine dagitilan versiyon, Wzort'un dagittigi degil. Yani orjinal.

7600 tek link ingilizce yok, Orijinal sistem dosyalarina dokunulmadi yani bu surum zaten orijinal.
Senin surucu 7600 surumu icin windows update'den kaldirilmis saniyorum.
Soyledigim methodu dene istersen, inf dosyasi ve diger yedekledigin dosyalari sana en son gonderdigim ATI surucusunu bir dizine cikardiktan sonra icine kopyala ve donanimi kendin ekle.

/▌
/ \

7600'den kaldırma meselesi değil kardeş türkçe olduğu için kurmuyo bu olay 7229 türkçe sürümdede başıma gelmişti ne bu benim türkçeden çektiğim...:devil2:

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
7600'den kaldırma meselesi değil kardeş türkçe olduğu için kurmuyo bu olay 7229 türkçe sürümdede başıma gelmişti ne bu benim türkçeden çektiğim...:devil2:
Hadi X300 surucusunu update'ten alamadin ona turkce dedik,
Kendin kurdugunda neden olmuyor?
ekopc'nin dedigi gibi TeamViewer yapacaz heralde en sonunda :w00t::w00t:

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hadi X300 surucusunu update'ten alamadin ona turkce dedik,
Kendin kurdugunda neden olmuyor?
ekopc'nin dedigi gibi TeamViewer yapacaz heralde en sonunda :w00t::w00t:

/▌
/ \

Torrent buldum ingilizce indiriyorum eğer bundada güncelleme yapmazsa dediğinde haklı çıkacan sivaspor :hammer::mrgreen:

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19

/▌
/ \

Sen yanlış anlamışsın abi sinirlenmedim.. Sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum..
Saolasın ne problem olsa yardımlarınla çözdük...

Bu arada sorun çözüldü masa üstüne çıkan Quick launch dosyasının konumunu Sağ tık özellikler konumdan taşıya tıklayarak C:/ProgramData/Microsoft/Windows/StartMenu/ olarak değiştirdim sorun çözüldü..

Tekrar Teşekkürler Sivaspor...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Torrnet baya hızlıymış ben böyle hız görmedim..:D

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum sivas spor kafama birsey takildi bunu anca sen cozersin bu7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_EN_DVD ) bumu guzel yoksa(7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD)bumu birsey duydum OEM yasakmis bunlardan hangisini tavsiye edersin beni bilgilendirirsen cok men mun olurum cevabini bekliyorum ALLAH emanet ol.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
7600 indi kuruluma birazdan geçiyorum sivaspor..:D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
merhaba ben windows 7 7600 yükledim kurulum olsun lisans olsun hiç bir sorunla karşılaşmadım :) ama tek bir sorum olacak. Görev çubuğuna masaüstünü göster kısa yolu nasıl ekleniyor :)

altuntepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 build 7600 yükledim aktivasyonu yaptıktan sonra saatin üstünde degerlendirme kopyası yazısı geldi onu nasıl kaldırabilirim?? arkadaşların screenshotlarında yok gördüğüm kadarıyla.. Simdiden tesekkürler..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sorunsuz kurulmuştur sivaspor kardeş buda görüntü....:D

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2

Hadi gozun aydin.

dostum sivas spor kafama birsey takildi bunu anca sen cozersin bu7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_EN_DVD ) bumu guzel yoksa(7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD)bumu birsey duydum OEM yasakmis bunlardan hangisini tavsiye edersin beni bilgilendirirsen cok men mun olurum cevabini bekliyorum ALLAH emanet ol.

Biri RTM surum, digeri OEM.
OEM olani yeni bilgisayarlar ile birlikte alabileceginiz surum, retail den ucuzdur, parayla ayrica satin alamazsiniz. Yeni bir bilgisayariniz olmasi gereklidir.
RTM ise ureticiler ve testciler icin dagitilir.

Surumun numarasi ayni oldugu surece fark yoktur, RTM surumleri icin RC anahtarlari kullanilabiliyor.

/▌
/ \

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
merhaba ben windows 7 7600 yükledim kurulum olsun lisans olsun hiç bir sorunla karşılaşmadım :) ama tek bir sorum olacak. Görev çubuğuna masaüstünü göster kısa yolu nasıl ekleniyor :)
2469jzk.png

• Resimdeki alana tıklamak,
  • Win+D tuş kombinasyonunu kullanmak
XP ve Vistada kullandığımız "Masaüstünü göster özelliğinin aynısıdır.
...
Diğer yol ise (sorduğunuz seçenek) hızlı başlat özelliğini aktifleştirmektir.

altuntepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yaw nasıl yapıosunuz bunu bende yükledim aktivasyon yaptktn snra sağ alt köşede değerlendirme kopyası yazısı geldi?? aktivasyon işleminimi yanlış yapıyorum anlamadım aktivasyon olunca o yazı geliyor??

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Win7 de oyunlarda köşeleri kesik görüyorum. Normalde XP veya Vistada böyle bir sorun olmuyordu. Yani dizüstümde NFS Most Wanted açtığımda mesela 16:9 ekranı 4:3 görüyor gibi oluyorum ve oyun ayarlarıyla alakası yok herşeyi denedim. Yardım edebilen olursa sevinirim..

doncaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben windows 7 professional kurdum ama tr dil pakedini yükleyemedim nasıl yükleniyor windows 7 professionala