K4D!R
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Yalnız değilsiniz![]()
Günün magdurlarıyiz arkadaşlar sinirden 1 paket sıgara bitti:w00t:
Yalnız değilsiniz![]()
Günün magdurlarıyiz arkadaşlar sinirden 1 paket sıgara bitti:w00t:
Mağdur değilde biraz beceriksizlik gibi
Ama 7600 ün sorun çıkaracağını tahmin ediyordum 7100 den çok memnundum en ufak bir sorun çıkarmamıştı..
7600 sorunlu bence..
Merak işte![]()
7100 orjinaldi ...sorun yoktu ...7600..ondan daha hızlı ram ve işlemciyi hiç zorlamıyor ben şahsen çok memnunum.......ama önçe ing..kurup sonra dili tr degiştiriyorum........direk tr kurdum ..denetim masasında ünlem işaretleri oluştu başta ati ekran kartı ..v.s.
saol sivaspor deniyorum hemen...
Not: Messenger sorunu çözüldü teşekkür ederim...
Bu arada yeni ve komik bir sorunla karşılaştım..
Başlat menüsündeki programları aimp ccleaner mediaplayer vs vs programları başlat menüsüne sabitle diyorum ancak hemen masaüstüne Quick launch die bir klasör oluşturuyor..
Başlat menüsüne sabitlediğim programlara tıkladğım zamanda programı bulamıyor ve başlat menüsünden kaldırılsınmı die soruyor..
oluyo ama yeniden başlatınca tekrar pasif oluyo
msn tamamen nasıl kaldıra biliriz prgram ekle kaldirdan kaldırıyorum ama yine msn karsıma cıkıyo
Başlat menüsü sabitleme olayını hala ayarlayamadım..
Windows DreamScene ı nasıl kullanacağım hakkında fikri olan varmı video seçemiyorum birtürlü..
Ben bu işin ta.........
Hizli baslat menusunden mi bahsediyorsun yoksa yeni taskbar mi anlamadim?
Ben bu sorunlari neden yasamiyorum cozemedim
Herhangi bir WMV yada mpeg video ya sag tiklayip masaustu olarak kullanin.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Ayni yontem baska bilgisayarlarda calisiyor ama sende calismiyor nasil oluyor bu yahu
Normal bir Mobility Radeon Vista surucusunu C:\Ati gibi bir klasore cikart, daha onceden vermistim bir kac link.
icinde drivers gibi bir klasor olacak, bir kac alt klasorde olabilir.
Onceki sistemden yedekledigin dosyalari da bu klasorun icine at.
Daha sonra Yine denetim masasina aygit yonetcisine girip ayni sekilde dene.
Bu sekilde de olmazsa daha ne diyeyim ben
/▌
/ \
DreamScene çözüldü..
Ancak başlat menüsü olayı çok garip... Sende sorun çıkmayabilir sivaspor ben olaya senin kadar hakim değilim bir hata yapmış olabilirim..
Örnek: Başlat menüsüne giriyorum Tüm programlar a tıklıyorum aimp klasörünün içinden aimp2 uygulamasına sağ tıklıyorum başlat menüsüne sabitle diyorum sabitliyor.. Ancak masa üstüne Quick launch klasörü oluşturuyor bu işlemden sonra...
ben o klasörü siliyorum başlat menüsüne sabitlediğim uygulamada geçersiz oluyor..
Dizininden Quick Launch klasorunu sil, belki bu sekilde duzelir.C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer
7264 deyim usta ingilizce tek link var atsan iyi olur 7600 :mrgreen:
Sinirlenecek birsey yok bir sey demedim...
Kimsenin bilgisayar deneyim seviyesini olcmuyorum sadece yardimci olmaya calisiyorum hepsi bu.
Ayrica bu windows7 TECHNET uyelerine dagitilan versiyon, Wzort'un dagittigi degil. Yani orjinal.
Dizininden Quick Launch klasorunu sil, belki bu sekilde duzelir.
7600 tek link ingilizce yok, Orijinal sistem dosyalarina dokunulmadi yani bu surum zaten orijinal.
Senin surucu 7600 surumu icin windows update'den kaldirilmis saniyorum.
Soyledigim methodu dene istersen, inf dosyasi ve diger yedekledigin dosyalari sana en son gonderdigim ATI surucusunu bir dizine cikardiktan sonra icine kopyala ve donanimi kendin ekle.
/▌
/ \
Hadi X300 surucusunu update'ten alamadin ona turkce dedik,7600'den kaldırma meselesi değil kardeş türkçe olduğu için kurmuyo bu olay 7229 türkçe sürümdede başıma gelmişti ne bu benim türkçeden çektiğim...:devil2:
Hadi X300 surucusunu update'ten alamadin ona turkce dedik,
Kendin kurdugunda neden olmuyor?
ekopc'nin dedigi gibi TeamViewer yapacaz heralde en sonunda :w00t::w00t:
/▌
/ \
Sinirlenecek birsey yok bir sey demedim...
Kimsenin bilgisayar deneyim seviyesini olcmuyorum sadece yardimci olmaya calisiyorum hepsi bu.
Ayrica bu windows7 TECHNET uyelerine dagitilan versiyon, Wzort'un dagittigi degil. Yani orjinal.
Dizininden Quick Launch klasorunu sil, belki bu sekilde duzelir.
/▌
/ \
Torrnet baya hızlıymış ben böyle hız görmedim..![]()
Sorunsuz kurulmuştur sivaspor kardeş buda görüntü....![]()
dostum sivas spor kafama birsey takildi bunu anca sen cozersin bu7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_EN_DVD ) bumu guzel yoksa(7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD)bumu birsey duydum OEM yasakmis bunlardan hangisini tavsiye edersin beni bilgilendirirsen cok men mun olurum cevabini bekliyorum ALLAH emanet ol.
merhaba ben windows 7 7600 yükledim kurulum olsun lisans olsun hiç bir sorunla karşılaşmadımama tek bir sorum olacak. Görev çubuğuna masaüstünü göster kısa yolu nasıl ekleniyor
![]()