muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
keşke ben indirmeden önce yükleseydin şunuOncelikle yorumlar icin tesekkurler,
Yanliz atladiginiz noktalar var.
Herseyden once bu ilk SDN Edition degil, 4. defadir yapiyorum ve simdiye kadar sorun yasayan gormedim. ( windows live haric )
Toplamda 500 defadan fazla indirildi benim yaptigim derlemeler.
keylogger yada benzeri programlardan suphe ediyorsaniz bence indirmeyin bosuna kotaniz gitmesin yazik...
Bazi arkadaslar kasilmadan bahsediyor ama dikkat etmemis ki bu VirtualPC de calisan bir windows 7.
Ilk acilista iki tane mouse'den farkedemediniz galiba.
1 gb bellek, 13 gb hdd ve tek islemci ile calisiyor, acilista kasilma nasil var o da gercekten takdire sayan bir benzetme.
VMWare tools yukleyip yeniden baslattigim icin ilk baslangicinda her zaman olur o.
Kendi zevkime gore dosemedim,
Burda kac defa baslik actik ve bu dagitim icin wallpaper hazirlayan arkadaslar var, basligini ararsaniz bulabilirsiniz.
Ayrica SDN temasini kullanmak mecburidir ve degistirilemez diye bir kural koymadik.
Dunyada evet dunyada ilk Entegre DreamScene olan Windows 7 dagitimi bu dagitimdir.
Bu dagitimdan 2 surum ( B1 ) sonra diger dillerdeki modifikasyonlarda da entegre etmeye basladilar, surekli takip ettigim icin biliyorum.
Ayrica SDN uyelerine ozel olsun diyerek bir cok yeri ozellestirdik bunu nasil bu sekilde yorumladiniz gercekten takdir etmek gerek.
Ek programlar herkesin bilgisayarinda olmazsa olmaz olan araclar, sizi bunlardan kurtarmak zaman kaybini onlemek icin ekledim.
Aktivasyon konusuna gelince,
Bu islemi microsoft'u salak sananlara inanirsaniz kandirma olarak gorursunuz.
Ama microsoft herseyi biliyor, Online olarak microsoft serverlarindan nasil aktive ediliyor kirilmis surum gercekten bilemiyorum.
Sadece enjekte edilmis modifiye windowslar otomatik aktive olur.
RTM retail degildir, ayni build numarasi bile olsa microsoft RTM'in dagitilmasina izin vermedigi surece kimse dagitamaz.
Eger bu konuda bir yasal sorumluluk cikarsa zaten rapidshare dosyalarimi silecektir.
Gelelim registry ve komut satiri ayarlarina.
Bu ayarlar,
Internet explorer'da ki Menu cubugunun en uste tasinmasi,
Kisayollardan "kisa yol" ekinin kaldirilmasi.
Klasore tasi ve kopyala fonksiyonlarinin eklenmesi.
Askida kalan programlarin kapanmasi.
DreamScene verileri
Kullanici giris ekrani kisisellestirme kaydi
ve bir kac tane ince ayardan ibarettir.
O gordugunuz ayar ve registry dosyasi elimde mevcut isteyene link olarak verebilirim,
Kullanilan programlar ise internet indirilip taranmis dosyalardir.
Dunyanin en guvenilir AntiVirus yazilim firmasi olan TrendMicro Internet Security 2010 ile taratilmistir.
Henuz piyasada bu versiyonu gormemeniz normal, ben beta surecine kayit oldugum icin bende var.
Bu dagitimin amaci,
Bilgisayarinizi tamamen hazir hale getirecek sekilde ayarlanmis bir windows yapabilmektir.
Windows XP gibi cekirdege kadar inilip modifiye edilmemis tam aksine batch dosyasi ile windows kurulduktan sonra programlar kurulmaya baslamaktadir.
Istediginiz anda durdurabilirsiniz.
Sonucta ben X64 kullanan biriyim ( 5 senedir )
Amacim sadece isteyen icin kolaylik saglamaktir, elestirmek guzeldir ama elestiri amacini tasar ve haksiz itham girerse isin icine yikici olur.
Begenmeyebilirsiniz, kullanmayabilirsiniz.
Ne yalvariyorum nede tehdit ediyorum, ama ozellikle bu surumu bekleyen ve kullanan kisiler var.
Bu gun kendi elimde kurdugum yada yardimci oldugum bilgisayarlarin sahipleri SDN Edition 7229'dan son derece memnun idiler ve 7600 icin israr ediyorlardi.
Bu forumda ise rise bir SDN daha olsunmu dedi ( 7264 icin ) bende bosuna yorulmayalim 7229 yeterli demistim.
Lakin son zamanlarda build 7600 konusunda microsoft'un tepki vermemesi dagitimlara ayrica RTM'nin resmi statude satilan surum olmamasi sebebiyle son bir derleme daha yapalim dedik.
Ne microsoft'u kandiriyoruz nede kendimizi.
Amacimiz faydali olmaktan baska birsey degil, bunu bu sekilde dusunurseniz yapilan ve ortaya konulan is size daha makul gelecektir.
Ustte de belirttigim gibi, supheniz var ise kurmayin, hic bulasmayin.
Merak eden zaten kurar dener.
Saygilarimla,
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \