İşimiz gücümüz MSN

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Microsoft'un 31 binin üzerinde Windows Live Messenger ve Windows Live Hotmail kullanıcısıyla gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları oldukça ilginç.

Microsoft, dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger için ülkemizde kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdi. Microsoft - Universal McCann işbirliği ile Windows Live Messenger için Şubat - Mart 2009 aylarında online ortamda gerçekleştirilen dev araştırma, kapsama alanı itibarıyla Türkiye'deki İnternet kullanıcılarının ayrıntılı bir profilini de ortaya koydu.

011248159806.jpg

% 72'si erkek, % 28'i kadın olmak üzere 31.764 kişinin katıldığı Windows Live Messenger araştırması, aynı zamanda büyük ve renkli bir tüketici topluluğunun beğenileri ile tüketim alışkanlıklarına da ışık tutuyor.

Türkiye sayısı 29 milyon olan Windows Live Messenger kullanıcısı ile dünyada Brezilya'dan sonra ikinci sırada yer alıyor. Ayrıca yine Türkiye 27 milyonluk Windows Live Hotmail kullanıcı sayısıyla ABD ve Brezilya'dan sonra dünyada üçüncü sırada geliyor.

Araştırmanın detayları için tıklayın.
http://shiftdelete.net/isimiz-gucumuz-msn-12774.html

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
etrafımda hiç tek msn adresi kullanan yok zira çıkan sonucu kafan 4 e bölmek lazım :D

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
çıkan sonuç şaşırtmadı aslında. bu sitede bile gezinirken WLM saatin yanında tıkır tıkır çalışıyor:) . Gerçekten de artık işimiz gücümüz MSN olmuş :)

s32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben icq kullanıyorum (dermişim)

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Mesene kullanmayan varmı acaba merak ediyorum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
MSN'siz hayat olmaz.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
herkesin birden fazla hesabı var.yani mesela ben şimdiye kadar 15-20 tane hesap almışımdır :D

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende msn kullanıyorum.Kimseyle yazışmıyorum ama hep açık , kendimi böyle iyi hissediyorum.:drool:

Heyban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSN hesabımı geçen gün kapattım. Gmail alt yapılı shiftdelete.net e-postamı da aldım ohh. Ulaşmak isteyenlerede mail gönderdim; MSN hesabımı kapatıyorum, ulaşmak için e-posta gönderebilirsiniz diye, tam oldu :) Nedeni Microsoft'a ait hiçbişeyi kullanmak istememem ve de Linux'a geçmem. : )
Zaten Windows'ta her yazılımı lisansız, cracklenmiş olarak kulanıyordum, tövbe ettim :)

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyide kime ne zararı var ben kullanıyorum çokta mutluyum bedavadan görüşüyorum ne güzel hiçte gocunmuyorum
ha deli gibi 24 saat başından kalkamamazlık etmiyorum ama işim düşücede beni geri cevirmiyo sağolsun :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kendimi kişi listeme ekledim:)
En azında ben oturum açmışken 1 kişi hep açık :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet bendede var baya bi adres sayısını bilmiyorum ama sadece hotmail değil...MSN artık bi yaşam biçimi oldu 3G ile birlikte taşınabilir halede gelince banyoda tuvalette bile artık rahatça iletişimini kuracak millet... Mesela şöyle bi diyalog adam diyelim banyoda karşıda görüştüğü kişiye diyecekki
ALOO!!! HÜSAMETTİN SEN BENİM ŞEYİMİ GÖRMÜŞMÜYDÜN???...​
Tövbe tövbe ne günlere kaldık...:laugh::laugh::laugh:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Msn kapalıyken cep telefonum kapalıymış gibi hissediyorum... ama hep çevrimdışıyım :)

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yahoo messenger niye tutmadı ben onu merak ediyorum.. avrupalı bunu kullanıyo benim gördüğüm (:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
2-3 haftada bir kere anca girerim msn'e bütün işlerimi mail ile hallediyorum ama eskiden hiç kapatmazdım :)

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
buraya bari yazıyim arkadaşlar msn açılmıyor iki gündür kişi listesi şu anda kullanılabilir durumda değil diyor. denemediğim hesap kalmadı bunun bi çözümü yok mu saati de güncelledim.