Oturum açma şifresini nasıl geçersiniz

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bilgisayar oturum açma şifresini unutmuş veya başa birisinin pc sinin başına oturdunuz.ve pc yi açtınız ama o da ne- size kullanıcı şifresi soruyor (bios şifresi değil).işte bu durumda şifreyi iptal etmek için pc yeniden başlatın ve windows açılmadan F8 e basın ve ordaki listeden "komut sistemiyle çalıştır"ı seçin.karşınıza komut satırı geldiğinde "start c: "yazın enter deyin.hata mesajı gelebilir kafaya takmayın ok deyin ve biraz bekleyin windows açılacaktır.ve ordan denetim masasına girin kullanıcı hesaplarından şifresini kırmak istediğiniz kullanıcı hesabını seçin ve parolayı kaldır seçeneğini işaretleyin.ve pc yeniden açıldıktan sonra mutlu haber kullanıcı şifresi sormayacaktır

Saygılar

pLaTooN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arkın pcsine oturmuştum ve bunu denedim. Kullanıcı başka bir hesap yaratmış ve admin yetkisi vermiş, 2. hesap ilede 1. hesabı silmiş. Bu yöntem işlemedi. Bu şifreyi ne yaparak geçebilirim. Yardım lütfen ^^

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bir arkın pcsine oturmuştum ve bunu denedim. Kullanıcı başka bir hesap yaratmış ve admin yetkisi vermiş, 2. hesap ilede 1. hesabı silmiş. Bu yöntem işlemedi. Bu şifreyi ne yaparak geçebilirim. Yardım lütfen ^^
Admin verdiyse geçmen zor. Bu yöntem daha çok basit kullanıcılar için geçerli basit bir hile.

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Erd Commander yeterince yardımcı oluyor.Boot ettikten sonra yeni şifre ile giriş yap :D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bende güvenli kipten girmeyi biliyordum buda ek bilgi oldu tşkler ..

Reaksiyon puanı
189
ağar administrator kullanıcısına şifre verilmediyse windows normal açık iken login ekranında 2 kere CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basın karşınıza kullanıcı adı ve parola yazmak için gereken ekran gelecek. kullanıcı adına administrator yazın ve girişi yaptıktan sonra istediğiniz gibi şifrelerle oynayın.

bu basit bir yöntem. daha düzgün birşey isterseniz erd commander işinizi görecektir....

Ulgen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir dönem kardeşimle aynı bilg. ı kullanırdık ve sık sık birbirimizin oturum şifresini değiştirirdik. normalde bir kullanıcının şifresini değiştirebilmeniz için şifreyi bilmeniz ve ilgili oturumu açmanız gerekir. ama şimdi anlatacağım teknikte kişinin oturum şifresini bilmenize gerek yok. nasıl mı? öncelikle ya aynı bilg. da kendi oturumunuz olacak yada bilg. ın administore oturumu şifresiz olacak. kendi oturumunuzu yada oturm açma penceresinde ctrl+alt+delete yi 2 kez tıklama yöntemiyle adminden oturumu açtınız diyelim.

başlat-çalıştır-cmd-netuser yazın
bilg. daki kullanıcı isimleri çıkacaktır. sonra
net user Ahmet (şifresini değiştirmek istediğiniz oturum adı( tıpkısının aynısı olmalı :)) ve yeni şifreyi yazın enter a basın artık o oturumun şifresi siz ne yazdıysanız o... Ancak şifreyi yazarken dikkat edin çünkü şifre onaylaması istemeden direkt değiştiriyor.

=) biz bunu eğlence olsun diye yapardık. umarım sizde aynı amaçla kullanırsınız iyi günler :D

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bir dönem kardeşimle aynı bilg. ı kullanırdık ve sık sık birbirimizin oturum şifresini değiştirirdik. normalde bir kullanıcının şifresini değiştirebilmeniz için şifreyi bilmeniz ve ilgili oturumu açmanız gerekir. ama şimdi anlatacağım teknikte kişinin oturum şifresini bilmenize gerek yok. nasıl mı? öncelikle ya aynı bilg. da kendi oturumunuz olacak yada bilg. ın administore oturumu şifresiz olacak. kendi oturumunuzu yada oturm açma penceresinde ctrl+alt+delete yi 2 kez tıklama yöntemiyle adminden oturumu açtınız diyelim.
başlat-çalıştır-cmd-netuser yazın
bilg. daki kullanıcı isimleri çıkacaktır. sonra
net user Ahmet (şifresini değiştirmek istediğiniz oturum adı( tıpkısının aynısı olmalı :)) ve yeni şifreyi yazın enter a basın artık o oturumun şifresi siz ne yazdıysanız o... Ancak şifreyi yazarken dikkat edin çünkü şifre onaylaması istemeden direkt değiştiriyor.

=) biz bunu eğlence olsun diye yapardık. umarım sizde aynı amaçla kullanırsınız iyi günler :D
önceki sayfada verilmiş bi bilgi. Anlaşılan okumadan yorum yazmışsın :dirol:

Ulgen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceki sayfada verilmiş bi bilgi. Anlaşılan okumadan yorum yazmışsın :dirol:
hayır tek tek okudumda yorum yaptım benim anlattığımla orada anlatılan yöntemlerin hiç bir ilgisi yok... hangi msj ile aynı olduğunu düşünüyorsun anlayamadım???
Sanırım sen benim msjımı tam olarak okumadan yorum yapmışsın...:rolleyes: