Oturum açma şifresini unuttum pc me giremiyorum

Reaksiyon puanı
26
Oturum açma şifresini unutmak..Şifre sıfırlama NOT pc parola değil windows parola

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,941
Pc parola nedir ? Windows parola nedir ? Windows sürüm ne ? Şifre ekranında boş bir alana tıkla, varsa ikinci bir hesap (Administrator) oradan giriş yap ve kullanıcı ayarlarından sorununu çözmeyi dene.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393
Windows unutulan şifreyi değiştirmek için (Windows kurulum medyası gereklidir.) Bkz.

Microsoft hesapta unutulan parolayı sıfırlamak için Bkz.

Veya başka bir bilgisayar üzerinden
Offline NT Password & Registry Editor
vb yardımcı boot edilebilir programları usb'ye yazdırarak kullanabilirsin. Bkz.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
26
Pc parola nedir ? Windows parola nedir ? Windows sürüm ne ? Şifre ekranında boş bir alana tıkla, varsa ikinci bir hesap (Administrator) oradan giriş yap ve kullanıcı ayarlarından sorununu çözmeyi dene.

Pc açılıyor ama ekran açılışında oturum açma seçeneği sayfasından oturum açma şifresini yenilemek konusu.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Tşk yorumlar için şu an sorun yok ama windows oturum açma şifremi bilemiyorum otomotik olarak normal açma modundayım yani nolur neolmaz diye bilmek istedim..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Normalde bi arkadaş yapmıştı onu e-posta üzerinden kayıt olmuştu yada hesap değiştirmem lazım ama işte sorun eski şifreyi istiyor

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393
Normalde bi arkadaş yapmıştı onu e-posta üzerinden kayıt olmuştu yada hesap değiştirmem lazım ama işte sorun eski şifreyi istiyor
E-posta derken, Windows 10 işletim sistemi Microsoft hesabı ile mi ilişkilendirilmiş?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
hirens boot cd içinde
  • Çevrimdışı NT Password Changer 2011-05-11: Windows yönetici / kullanıcı şifresini (Linux Freeware) sıfırlamak / kilidini açmak için Yardımcı.
bununla halledebilirsiniz bir çok işlevde yanında cabası (=

HİREN'S BOOT CD