K4D!R
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Tebrikler darısı bırakamayanlara :thumbup:
İçeceksin unutacaksın arkadaş... TEKRAR BAŞLAMAN DİLEĞİYLE....
Bende sıgara ıcıyorum gunde 3 pakete yakın nası bırakacagımı bılemıyorum![]()
İçeceksin unutacaksın arkadaş... TEKRAR BAŞLAMAN DİLEĞİYLE....
Bende sıgara ıcıyorum gunde 3 pakete yakın nası bırakacagımı bılemıyorum![]()
Gecelerin karanlığına savrulan dumanı, o saatlerde bile bizi yalnız bırakmayışı, duygularımızı belli eden bir ayna gibi oluşu, bir de Captain Black gibi çikolatalısı ve kokulusu. Tüm bunlara nasıl "Hayır" denir ki? Şaka bir yana, bırakmak güzeldir, tekrar başlanmayacaksa. Ama sigara bekler ona döneceğiniz günü, sizi kimseyle aldatmaz ve size hiç sitem de bulunmaz. Ayrılıktan sonra daha bir tatlı gelir buluşmak. Arada bir böyle ayrılıklar iyi oluyor. Sigaranın tadını alıyoruz tekrar. Allah'ım neler diyorum ben :mrgreen:Bende iki gündür içmiyorum ama sanırım beni de kontrol altına almış.(Yazdıklarıma bakarsanız anlarsınız:lolBırakmak isteyipte gayret gösteren herkese sabır diliyorum. İnşallah muvaffak olursunuz.
Yaşın 40'ları geçipte ciğerlerinin isyan ettiği günlerde gelir çikolata kokusu Captain Black'in.. Gecenin bir yarısında öksürmekten uyuyamadığında, uykusundan uyanan büyük oğlan "bizim moruk başladı yine..." dediğini duyar gibi olursun. Hakkaten vefalıymış dersin, bırakmadı bu illet peşimi. Mezara sokmadan da bırakmayacak gibi.Oysa hergün ona vereceğin parayla neler yapmazdın değil mi? pis pis kokacağına para vermeye kıyamadığın en güzel parfümü alırdın. Ciğerlerini iflas ettireceğine en güzel spor aletlerine sahip olur, ciğerlerini açardın. İki basamak çıkıp soluk soluğa kaldığında, çifter çifter çıkanları görüp nasıl da "keşke" demezdin... "Bir daha hadi" diye bakan güzel bir çift göze, "malesef" çekmezdin.. daha neler neler..![]()
Lucky Strike içip te bırakabilen görmedim![]()
One ya sıgaramı resim koysana bi..![]()
:cursing::cursing: Sen görme öyle şeyler yasaakkk :hammer: :hammer:
One ya sıgaramı resim koysana bi..![]()
Türkiye'de satışı yok. Yurtdışında tanıdığın varsa getirtebilirsin. Kendisi diğer sigaralardan farklı. Kavrulmuş tütün ve şarap kullanılıyor. İçiminin çok güzel olduğunu söyler tanıdıklarım. Türkiye'deki tüm sigara markalarına bedel yani.
![]()
![]()
( Sigara kullanmıyorum )
Ne yaptım yine ya resmini merak ettim...![]()
Şarap varmış içinde bak görmeHer neyse içmedin dimi bugünde :dil:
Hım almanyada dayım var ama getirmez..
sıgara olarak 2 önce Malbora kullanıyodum onunda tadı güzeldir..:yes:
Ne korkunç gerçekler ne güzel bi gözdağı ne süper bir yorum :clap:
Teşekkürler hocam
Rekora koşuyoruz bu konuda benden desteğini esirgememiş olan biricik kardeşim dünya tatlısı Romantiğime sonsuz teşekkür ediyorum onunda 3. günü sigarasızSpybotun ısrarlamızı geri çevirmediği ve yanımızda oluşu konusundada kendisine minnettarlığımızı sunuyoruz Veeeeeeee Son bombamız ise Zorhak artık oda bizden Bugün için söz verdi sadece hatır için bugün içmeyecek yarında Kadirhan için içmeyecek oda artık Dumansız hava sahasına destek
![]()
Darısı yok ben yapamam bırakamam diyenlerin başına Ki zaten burda belirtmeniz yeterli orantısız güç kullanıyoruz o konuda![]()
Allah belanı versin demekle bir bu yaa :cursing:
Gel sende bırak yada moralimizi bozmaaaa :tt2:
Dünya sigara içmeme günü Süperrrrr :clap: içmedik dimi arkadaşlar
Spybot , Zorhak , Romantic Biz şuan için dört kişiyizBırakmayı deneyip bize katılmak isteyen olursa buraya bekleriz
![]()
Sigara Öldürür -> тüRĸ genci ölüмden ĸorĸar мı ! ?![]()