Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tebrikler darısı bırakamayanlara :thumbup:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İçeceksin unutacaksın arkadaş... TEKRAR BAŞLAMAN DİLEĞİYLE....

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ne güzel. demek ki artık kötü kokmayacaksın. seni öpenler senden tiksinmeyecek. saçların kıyafetlerin evin odan sigara kokmayacak.

sağlıkla ilgili olanları yazmayım hiç

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
allah kurtarsın ağam :D bırak gitsin içme ciğara mığara

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hiç başlamadım şükür inşallah bırakmaya çalışan arkadaşlar bu illetten kurtulur :) kısacası Allah sabır versin bol bol sakız çiğneyin ağzınız boş kalmasın zaten ilk 1 hafta çok öenmliymiş arkadaşım geçen sene bıraktı ama baya kilo aldı tek olumsuz yanı bu onda da arkadaş sakız yerine yemek yemeği seçti özellikle pide döner falan olunca sanırım ondan bu kadar kilo aldı :D birde bayanların sigara içmesi hiç hoş değil saçlarına kadar sigara kokuyorlar inanılmaz rahatsız oluyorum :P

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende sıgara ıcıyorum gunde 3 pakete yakın nası bırakacagımı bılemıyorum :(:(

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İçmiyorum, mutluyum. :D

Bu arada bugün Dünya sigara içmeme günü. :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
İçeceksin unutacaksın arkadaş... TEKRAR BAŞLAMAN DİLEĞİYLE....

Allah belanı versin demekle bir bu yaa :cursing:

Gel sende bırak yada moralimizi bozmaaaa :tt2:

Dünya sigara içmeme günü Süperrrrr :clap: içmedik dimi arkadaşlar :)

Spybot , Zorhak , Romantic Biz şuan için dört kişiyiz :rolleyes: Bırakmayı deneyip bize katılmak isteyen olursa buraya bekleriz :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Bende sıgara ıcıyorum gunde 3 pakete yakın nası bırakacagımı bılemıyorum :(:(

yok ama sende abartmışsın canım :hammer:
Git kestimeden bi Arsenic al ne uğraşıyon hem daha ucuz :hammer::hammer::hammer:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gecelerin karanlığına savrulan dumanı, o saatlerde bile bizi yalnız bırakmayışı, duygularımızı belli eden bir ayna gibi oluşu, bir de Captain Black gibi çikolatalısı ve kokulusu. Tüm bunlara nasıl "Hayır" denir ki? Şaka bir yana, bırakmak güzeldir, tekrar başlanmayacaksa. Ama sigara bekler ona döneceğiniz günü, sizi kimseyle aldatmaz ve size hiç sitem de bulunmaz. Ayrılıktan sonra daha bir tatlı gelir buluşmak. Arada bir böyle ayrılıklar iyi oluyor. Sigaranın tadını alıyoruz tekrar. Allah'ım neler diyorum ben :mrgreen:Bende iki gündür içmiyorum ama sanırım beni de kontrol altına almış.(Yazdıklarıma bakarsanız anlarsınız:lol:) Bırakmak isteyipte gayret gösteren herkese sabır diliyorum. İnşallah muvaffak olursunuz.

Yaşın 40'ları geçipte ciğerlerinin isyan ettiği günlerde gelir çikolata kokusu Captain Black'in.. Gecenin bir yarısında öksürmekten uyuyamadığında, uykusundan uyanan büyük oğlan "bizim moruk başladı yine..." dediğini duyar gibi olursun. Hakkaten vefalıymış dersin, bırakmadı bu illet peşimi. Mezara sokmadan da bırakmayacak gibi.Oysa hergün ona vereceğin parayla neler yapmazdın değil mi? pis pis kokacağına para vermeye kıyamadığın en güzel parfümü alırdın. Ciğerlerini iflas ettireceğine en güzel spor aletlerine sahip olur, ciğerlerini açardın. İki basamak çıkıp soluk soluğa kaldığında, çifter çifter çıkanları görüp nasıl da "keşke" demezdin... "Bir daha hadi" diye bakan güzel bir çift göze, "malesef" çekmezdin.. daha neler neler.. :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Yaşın 40'ları geçipte ciğerlerinin isyan ettiği günlerde gelir çikolata kokusu Captain Black'in.. Gecenin bir yarısında öksürmekten uyuyamadığında, uykusundan uyanan büyük oğlan "bizim moruk başladı yine..." dediğini duyar gibi olursun. Hakkaten vefalıymış dersin, bırakmadı bu illet peşimi. Mezara sokmadan da bırakmayacak gibi.Oysa hergün ona vereceğin parayla neler yapmazdın değil mi? pis pis kokacağına para vermeye kıyamadığın en güzel parfümü alırdın. Ciğerlerini iflas ettireceğine en güzel spor aletlerine sahip olur, ciğerlerini açardın. İki basamak çıkıp soluk soluğa kaldığında, çifter çifter çıkanları görüp nasıl da "keşke" demezdin... "Bir daha hadi" diye bakan güzel bir çift göze, "malesef" çekmezdin.. daha neler neler.. :)

Ne korkunç gerçekler ne güzel bi gözdağı ne süper bir yorum :clap:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sigara tütündür tütün acıdır hayat da acıdır o zaman hayat sigaradır

tüm sigara kullanmayan sigara yorumlarını okuyan bi-muhipzadelere gitsin

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
One ya sıgaramı resim koysana bi..:D

Türkiye'de satışı yok. Yurtdışında tanıdığın varsa getirtebilirsin. Kendisi diğer sigaralardan farklı. Kavrulmuş tütün ve şarap kullanılıyor. İçiminin çok güzel olduğunu söyler tanıdıklarım. Türkiye'deki tüm sigara markalarına bedel yani.

Lucky_strike_usa.jpg
LuckyStrikeOrigRKP-20fAT2005.jpg

( Sigara kullanmıyorum )

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Türkiye'de satışı yok. Yurtdışında tanıdığın varsa getirtebilirsin. Kendisi diğer sigaralardan farklı. Kavrulmuş tütün ve şarap kullanılıyor. İçiminin çok güzel olduğunu söyler tanıdıklarım. Türkiye'deki tüm sigara markalarına bedel yani.

Lucky_strike_usa.jpg
LuckyStrikeOrigRKP-20fAT2005.jpg

( Sigara kullanmıyorum )

Hım almanyada dayım var ama getirmez..:D

sıgara olarak 2 önce Malbora kullanıyodum onunda tadı güzeldir..:yes:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Daha 7. sınıfa giderken tuvalette anneme içerken yakalandım,anneme söz verdim içmiycem diye o günden beri ağzıma sürmedim.(3 yıl önce):D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Teşekkürler hocam :D

Rekora koşuyoruz bu konuda benden desteğini esirgememiş olan biricik kardeşim dünya tatlısı Romantiğime sonsuz teşekkür ediyorum onunda 3. günü sigarasız :) Spybotun ısrarlamızı geri çevirmediği ve yanımızda oluşu konusundada kendisine minnettarlığımızı sunuyoruz Veeeeeeee Son bombamız ise Zorhak artık oda bizden Bugün için söz verdi sadece hatır için bugün içmeyecek yarında Kadirhan için içmeyecek oda artık Dumansız hava sahasına destek :)

Darısı yok ben yapamam bırakamam diyenlerin başına Ki zaten burda belirtmeniz yeterli orantısız güç kullanıyoruz o konuda :D

Allah belanı versin demekle bir bu yaa :cursing:

Gel sende bırak yada moralimizi bozmaaaa :tt2:

Dünya sigara içmeme günü Süperrrrr :clap: içmedik dimi arkadaşlar :)

Spybot , Zorhak , Romantic Biz şuan için dört kişiyiz :rolleyes: Bırakmayı deneyip bize katılmak isteyen olursa buraya bekleriz :)

Sigara mı ?
O nedir ablam ? iyi bişey mi ? :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Konuyu hortlatıyım bari..

sıgara = ölüm..:)

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
insan ölümden korkmaz mı be kardeşim. kim ister 2 metretlik bir çukura girmeyi, ki en sevdiğin insanların üstüne toprak atmak için alelacele sıraya girmesi ayrı bir zoruna gidiyor insanın. hayırlı olsun bize de dua et kardeşim.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"Bir ayyaş grubu mezarlıkta içiyorlarmış. Bir müddet sonra mezarlığa bir cenaze getirilmiş. Ayyaşlardan biri kalkıp cenazenin yanına gidip, adamın neden öldüğünü sormuş. Cevap olarak adamın çok içtiğini bu yüzden genç yaşta, aniden öldüğünü söylemişler.
Ayyaş arkadaşlarının yanına dönmüş " Arkadaşlar, bu içki çok kötü birşey, bak gencecik adamlar ölüyor, gelin vaktimiz varken biz bu içkiyi bırakalım. Haydi şişeleri kaldıralım." demiş.
Bunun üzerine ayyaş grubu içmeyi bırakıp, konuşmaya devam etmişler. Derken 15 dakika sonra bir cenaze daha gelmiş. Aynı adam tekrar cenazenin yanına gidip adamın neden öldüğünü sormuş. Adamın yakınları ölenin çok düzgün biri olduğunu, ne içki ne de sigara kullanmadığını, gencecik yaşta neden öldüğünü anlamadıklarını söylemişler. Bunun üzere sarhoş koşarak arkadaşlarına geri dönmüş ve:
- Arkadaşlar çıkarın şişeleri, topu topu 15 dakika farkediyor."

Atın ölümü arpadan olsun!!! Bırakana Selam, içmeye Devam:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...