Polise Yakalandım:/

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar bugün herzamanki gibi motorsikletimle gezerken polis önümü kesti ve Ehliyet ruhsat istedi ruhsat verdim ehliyet yoktu direk karakola götürdüler ve orasıda savcılığa sevk etti ve 600 TL ceza kestiler:turned:yaşım 17 ama daha ilk defa yakalandım.akşam evde büyük bi iç savaş çıkcak babam beni kesin tavana asar yada evden kovarbiliyorum bi forumda bu konun işi var diyosunuz ama içimden geldi yazdım buraya:unsure:bana dua edin.iyi akşamlar

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bızım arkadasta var ehlıyetı yok polısı gorunce ters yone gırıyor

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
yapma abisi yaa. kıvıramadınmı o kadar ceza yenirmi. kask takıyormuydun. iyiki kasktan yememişsin :)

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ehliyetsiz asla araba ve motor sürmeyelim bende dün kafeden çıktım arabama bindim ışıklarda beklerken o kadar araç içinden polis yanıma yanaştı ve evraklarınızı görebilirmiyim dedi verdim sorunmu var dedim? Araç sorgulama yapacaz dedi telsizden yanıt uzun süre gelmeyince bana ehliyetimi ve ruhsatımı verip sen git uzun sürecek bu cevabın gelmesi dediler haberiniz olsun bu aralar denetimler çok sıkılaştı bugün benim arabamı durduran yarın sizinkinide durdurabilir haberiniz olsun (ehliyetsiz araç sürmenin cezası çok ağır + mahkeme + hapis var diye biliyorum 3 ay ) ;)

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya tüm ters polisde beni bulur ya adamlar 10 kez yakalanır onlra bişey yapmazlar bana geldi 1 kere yakalandım.600 tl ceza anına off off napcam ya

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
yok baban o kadar da kızmaz sanmıyorum. biraz öğüt biraz nasihat. yırtarsın. ben de yakında baba olacam, cana geleceğine mala gelsin. parayı kazanır öderiz ama ya cana zarar gelirse??

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
600 tl az para değilki valla ben onu biriktirmeye kalksam hergün 1 tl 1 tl 2 yılımı alır.İntelin işlemcileri bile o kadar pahalı ama %85 ya da daha fazlası 600 tlden ucuz diye sanıyorum.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
ya tüm ters polisde beni bulur ya adamlar 10 kez yakalanır onlra bişey yapmazlar bana geldi 1 kere yakalandım.600 tl ceza anına off off napcam ya

Bidaha ceza yememek için Ehliyet alacaksın kardeş bu kadar basit.:yes:

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya tamamda abiler bi yazmada 600 tl mi yazarlar insaf ya:mad: bi uyar cezası verinde aklım başıma gelsin tak anında 600 tl şoke oldum kaldım ya.şimdi bu yazıyı yazarken bile ellerim ayaklarım titriyor.akşam ya asılcaz ya evden kovulcaz.çantamı paramı fln ayarladım evden atarsa otelide ayarldım kalcaz artık 3-5 gün napalım:turned:

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya tamamda abiler bi yazmada 600 tl mi yazarlar insaf ya:mad: bi uyar cezası verinde aklım başıma gelsin tak anında 600 tl şoke oldum kaldım ya.şimdi bu yazıyı yazarken bile ellerim ayaklarım titriyor.akşam ya asılcaz ya evden kovulcaz.çantamı paramı fln ayarladım evden atarsa otelide ayarldım kalcaz artık 3-5 gün napalım:turned:

Kardeş geçmiş olsun... Akşam için de Allah yardımcın olsun...

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
yaş 17 ve 600 tl ceza?

Bence akşam gelirken motorlu bir çocuk kaza yapmış ölmüş diyerek en kötüsünü söyle arkasından seninkini söyle belki faydası olur, kafana takma hepimizin buna benzer çıkmazları olmuştur. Her düşüş bir öğrenmedir kazanan sen olacaksın ama ehliyet al.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
yaş 17 ve 600 tl ceza?

Bence akşam gelirken motorlu bir çocuk kaza yapmış ölmüş diyerek en kötüsünü söyle arkasından seninkini söyle belki faydası olur,

Bu nasıl bir mesajdır ya. hem hata yapsın hemde ölümlü bir yalan söylesin sırf bu tarz mesajlar yüzünden bu forumdan soğumaya başladım. Yok ceza yedim, yok tavşanım öldü vs.vs

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şimdiden iyi müsabakalar ben 600 tl ceza yicem değil evde durmak evin yanından geçemem ver elini spil dağı yani bizim oranın dağı artık ne yaparım bilmem orada

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
dualarımız seninile İnşallah bişey olmaz

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kardeşim üzme kendini çalışır ödersin babana sonra...:)

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
baban kızmaz merak etme
kızacak adam 17 yaşındaki çocuğunu ehliyetsiz olarak motosikletle sokağa salmazdı zaten
yakalandığında yada kaza yaptığında neler olacağını önceden biliyordur.

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Haketmişsin, niye ehliyetsiz trafiğe çıkıyorsun. Ders olmuştur sana.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ayy canım yaaa :) Merak etme bişey olmaz haklı olarak kızar biraz ama idare et onuda :D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ehliyetin olmadığı için sana, ehliyetsiz kişiye araç verdiği içinde motor sahibine kesiyorlar... :) Peki motor sahibine ne kadar kestiler?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Arkadaş gitti herhalde öbür tarafa ses soluk yok..:):D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence sen bilg. başında yakalanma özrü kabahatinden büyük durumuna düşersin

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Geçmiş olsun, bende ehliyetsiz çok kullandım araba ama babam daha vermiyor yakalanacam diye. Başvuracağım bu ara. 600 lira çok fazla ya. Ehliyet almaya kalksan o kadar para ödemiyosun.

sers3ri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana dua nasıl edelim ki, umarım bir dahakine daha dikkatli olursun.. Türk polisi yakalar unutma :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Neymiş, kurallara uymak gerekirmiş, ehliyetsiz trafiğe çıkmamak gerekirmiş değilmi:)
Bu arada kaskını dizliğini vs takıyormusun?