• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İnternet Exprorer'e Ne Oluyor???

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar, Benim Uzun Süredirli Devam Eden, İnternet Exprorer Vakasıyla Uğraşmaktayım... Sorun Şu;
IE'ı Açtığım Zaman (Bazen) Yüzlerce Kendiliğinden O Sayfalardan Açılıyor. 5 DK Sonra Büyük Bir Uğraşla Ancak Başa Çıkıyorum. Bu Sorunun Sebebi Nedir? IE 6 Kullanıyorum. Kurtulmak İstiyorum Arkadaşlar!!! :helpsmilie::sweatdrop:

Arkadaşlar, Benim Uzun Süredirli Devam Eden, İnternet Exprorer Vakasıyla Uğraşmaktayım... Sorun Şu;
IE'ı Açtığım Zaman (Bazen) Yüzlerce Kendiliğinden O Sayfalardan Açılıyor. 5 DK Sonra Büyük Bir Uğraşla Ancak Başa Çıkıyorum. Bu Sorunun Sebebi Nedir? IE 6 Kullanıyorum. Kurtulmak İstiyorum Arkadaşlar!!! :helpsmilie::sweatdrop:
6 mı? ohoo sen eskilerde kalmışsın 8 çıktı onu yükle. performansı çok iyi...

Bence de biraz yenilere takıl usta ;)

Evet kardeş 8 yükle onda da oluyorsa pcnde sorun vardır bizde olmuyor öyle birşey:D

Adem 54 demiş firefox. Bence de bırak ie'nin peşini. Kimseye hayır gelmez ondan.

Firefox kullan, Chrome kullan, Opera kullan, maxhton kullan.

Ama hayır ille ie diyorsan virüs bulaşmış olabilir. Geçmişini sil, çerez merezleri temizle, sisteminde virüs var mı yok mu öğren.