Testere serisi oyun oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Testere serisi oyun oluyor

hbr_3904_d.jpg

Testere filminin oyun hakları Konami tarafından alındı. Serinin ilk oyunu ise bu yıl sonunda piyasaya çıkacak.

Testere (Saw) filminden güzel (!) oyun çıkar diye düşünmüş olacaklar ki, Konami yetkilileri filmin oyun haklarını satın almış durumdalar. Silent Hill ayarında sonuçlar almayı bekledikleri bu projenin anahtarını da Zombie Studios adlı oyun stüdyosuna vermeyi uygun görmüşler.

Serinin 6. filmi olan Testere VI ile yakın zamanlarda yani sonbahar aylarında piyasaya çıkması planlanan oyun, PC, PS3 ve Xbox 360'da oynanabilecek. Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntüleri ise çok da iç açıcı değil, grafik bağlamında yani...

yahoyt

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
filmi kadar başarılı olacakmı, bence olamıyacak

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bana kalırsa bekleyip görmek gerekir ancak benimde beklentim yüksek değil.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kesmeli biçmeli oyunları çok seviyolar gerçi ama filmi çok başarılıydı. o seviyede başarılı olmaz bence

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu oyun da zombili olucak galiba zombie studiosta falan yapacaz diyorlar:DValla ben tırsarım bu oyundan tek başına silahın yok kapkaranlık hele oyuna hayalet zombi vs koysalar ay bayılıcam:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Filmi kadar sarmaz.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Oyun iyi olsa bile tutulacağını sanmıyorum çünkü film o kadar iyi ki oyun süper olsa bile film'in gölgesinde kalıcak.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şunuda eklemek gerek, eğer oyun müziklerinde de Charlie Clouser imzası olursa kişide oynama isteği artabilir :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Konami aldıysa oynamadan yorum yapmamak gerekir bekleyip göreceğiz

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya niye bu konuyu açtınız ya okuduğum akşamı rüyamda testereli bir adam beni kovalıyordu kardeşlerimle birlikte zor kaçtım valla:DKardeşlerim küçük ortancası arkada kaldı galiba onu kesti (tövbe tövbe)göremedim ağlayacaktım ya ama iyiki rüyaymış.Oyunun demosu çıkarsa deneriz güzelse alırız böyle oyunların illa demoları çıkar.