mehmet_1244
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Emekli oldugu için annem nereyi kazansan oraya gelirim dedi seninle ama abimler izin vermiyor bu şehirde oku vs diyorlar ama benim istediğim bölüm yok ne yapmalıyım
Yetişkin birisisin kendi kararlarını kendin verEmekli oldugu için annem nereyi kazansan oraya gelirim dedi seninle ama abimler izin vermiyor bu şehirde oku vs diyorlar ama benim istediğim bölüm yok ne yapmalıyım
Abimler hep laf söylüyor bu konuda biz dışarda okudukta ne oldu gibisindenYetişkin birisisin kendi kararlarını kendin ver
Bencede istediğim bölümü okumalıyım?Geleceğini mahvetme
Hahaah haklı annemde yeni yer yeni çevre istiyor peki bu durumda istegime devam mı edeyim?Abilerinin korkusu, Annen giderse donlarını yıkayacak kimse olmayacak.
Anne'nin arzusu, artık ememkli ve istediği gibi gezebilir.
Seni düşünen yok aslında.
Yürekle gidilen yol bazen şaşırtıyor ama mantıkla baktığında şuan ki netlerime istediğim yer mantıklıYüreğinin götürdüğü yere git.
Yurt'da kal, Annene bağımlı kalma. Ben askerden sonra eve dönmedim. Her yavru kuş yuvadan uçmak zorunda. Kendi hayatını kurmak zorunda.Hahaah haklı annemde yeni yer yeni çevre istiyor peki bu durumda istegime devam mı edeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yürekle gidilen yol bazen şaşırtıyor ama mantıkla baktığında şuan ki netlerime istediğim yer mantıklı
Peki bu kızlar içinde geçerli mi biz erkekler bir saatten sonra bağımsız kalıyoruz kuzenim de oda tek kız abileri var onun yurtta kalmasını işkence görüyorum ailesiyle yaşasın işte? Başka yerde ne olacak kiYurt'da kal, Annene bağımlı kalma. Ben askerden sonra eve dönmedim. Her yavru kuş yuvadan uçmak zorunda. Kendi hayatını kurmak zorunda.
Kızlar niye yurtta kalamasın? Onun da mı aynı sorunu var? Belki çamaşır/ütü v.s konularında senden daha rahat eder.Peki bu kızlar içinde geçerli mi biz erkekler bir saatten sonra bağımsız kalıyoruz kuzenim de oda tek kız abileri var onun yurtta kalmasını işkence görüyorum ailesiyle yaşasın işte? Başka yerde ne olacak ki
Bizim aile genel bırakmıyor ya ayrı eve çıkıyorlar yada aile ile kalıyorlar yurtlara pek sıcak bakılmıyor 4 kişiyle 8 kişiyle nasıl aynı odada kalacaksınız bilmem ne vsKızlar niye yurtta kalamasın? Onun da mı aynı sorunu var? Belki çamaşır/ütü v.s konularında senden daha rahat eder.
Odaların 8 kişilik olduğunu nereden biliyorsun? Ev'de de genelde 3-4 kişi birlikte kalınıyor.Bizim aile genel bırakmıyor ya ayrı eve çıkıyorlar yada aile ile kalıyorlar yurtlara pek sıcak bakılmıyor 4 kişiyle 8 kişiyle nasıl aynı odada kalacaksınız bilmem ne vs
Yurtta okuyan arkadaşım demiştiOdaların 8 kişilik olduğunu nereden biliyorsun? Ev'de de genelde 3-4 kişi birlikte kalınıyor.