Yardım Yedeklerim silindi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Bu foruma yeni katıldım. Sizden yardım istiyorum.
Ben telefonumu değiştirdim. Yeni telefonda whatsapp açınca eski telefonda kapandı. Bu konu ile alakalı bir kaç sorum var.
1. Yeni telefonda açtım fakat yedekleme alırken uçtan uca şifreli olduğunu gördüm ama ben şifreyi bilmiyorum.
2. Normalde driverde yedekleme kısmında yedeği görüyordum fakat boşken yedekleme yapınca oradaki yedekleme bozuldu.
3. Eski telefon hafızasindan yedek geri geliyormuş fakat ben uygulamayı kaldırdım kurdum. Ama birşey gelmedi.
4. Hesap bilgileri talep et kısmını yapınca kurtarilabiliyor mu?
5. Şimdi yedeklemeye bakınca yedekleme yok.
Bu saydığim maddeler hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
636
hocam eski telefonunda wp yi aç

ayarlarda yedekle var

isb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam eski telefonunda wp yi aç

ayarlarda yedekle var
Hocam tam mevzuyu anlatayım mı sana? Telefonu değiştirdim. Yeni telefondan wp açınca eski telefondaki kapandı wp. Yedekleme uyarısı geldi onaylayacaktım uçtan uca şifreli diye olmadı. Bende şifreyi unuttum. Acamadım. Drive de yedeklemelerde görünüyordu ama. Sonra şifreyi bir kaç kez girdim şifre yanlış olduğu için bana süre vermeye başladı. Daha sonra da boşken yedeklendi heralde dosyanın boyutu düştü. Şimdi o yedekleme kısmı görünmüyor bile. Eski telefondan bir kaç kez kaldırıp kurdum telefondan gelir yedek belki diye olmadı. Ama sıfırlamadım telefonu. Hâla duruyor. Çözemedim sorunu.