Katılıyorum. Atanabilirsen öğretmenlik bence güzel. Tabi baya sabırlı olmak lazım1 sene içerisinde atanabilirsek mantıklı![]()
Evet atanabilmek önemliKatılıyorum. Atanabilirsen öğretmenlik bence güzel. Tabi baya sabırlı olmak lazım
Bence mantıklı ancak bir çok öğretmenin ortak sorunu ihtiyaç olmasına rağmen atanamamak.Bölümune göre değişir tabi de genel olarak öğretmen olmak mantıklı mı?
Dil bölümünde biraz iyi diyorlar atama sence?Bence mantıklı ancak bir çok öğretmenin ortak sorunu ihtiyaç olmasına rağmen atanamamak.
Pek iyi olduğunu düşünmüyorum, İngilizce öğretmeni ablam ama hala atama bekliyor.Dil bölümünde biraz iyi diyorlar atama sence?
Bende dilciyim ama karar vermedim ben Almanca mütercim tercümanlık falan istiyorumda ingilizce mi yada başka dil mi seçsem karar veremiyorum sizce? Birde hangi mühendislik bölümü okumustunuz? Hangi dil bolumunden mezun olursan ol benim bildiğim hocamdan duydum formasyon alıp öğretmen olabiliyormussun zaten ben eğer iş bulamazsam sektörde öğretmen olmayı düşünüyorum yani benim şuan amacım tercüman olmak ama eğer olmazsa öğretmen olmak sizce mantıklı mı?Dil öğretmeni olursan baya mantıklı iş. KPSS'ye abanırsan atanırsın anında. Ben mühendisliği bırakıp dil okumayı düşünüyorum mesela. Halihazırda 3 yıl okumama rağmen mantıklı geliyor, siz düşünün.
Anladım demek ki değişiyor dedikleri gibi olmuyor bazen ama dilde şöyle avantaj var illa ki iş buluyorsun diyorlar ablanız kendi alanında bir iş buldu mu? Çevirmenlik vs özelde vsPek iyi olduğunu düşünmüyorum, İngilizce öğretmeni ablam ama hala atama bekliyor.
Bende dilciyim ama karar vermedim ben Almanca mütercim tercümanlık falan istiyorumda ingilizce mi yada başka dil mi seçsem karar veremiyorum sizce? Birde hangi mühendislik bölümü okumustunuz? Hangi dil bolumunden mezun olursan ol benim bildiğim hocamdan duydum formasyon alıp öğretmen olabiliyormussun zaten ben eğer iş bulamazsam sektörde öğretmen olmayı düşünüyorum yani benim şuan amacım tercüman olmak ama eğer olmazsa öğretmen olmak sizce mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım demek ki değişiyor dedikleri gibi olmuyor bazen ama dilde şöyle avantaj var illa ki iş buluyorsun diyorlar ablanız kendi alanında bir iş buldu mu? Çevirmenlik vs özelde vs
Teşekkür ederim atandı yani?Bu yıl başladı, batmanda şuanda.
Biraz uzun sürse de evet.Teşekkür ederim atandı yani?