Soru Öğretmen olmak mantıklı mı?

Zxbxnn

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Bölümune göre değişir tabi de genel olarak öğretmen olmak mantıklı mı?

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
1 sene içerisinde atanabilirsek mantıklı :)

Bright Morningstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence günümüzde atamayı beklemek alınabilecek bir risk değil. ücretli öğretmenler kan ağlıyorken..

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Dil öğretmeni olursan baya mantıklı iş. KPSS'ye abanırsan atanırsın anında. Ben mühendisliği bırakıp dil okumayı düşünüyorum mesela. Halihazırda 3 yıl okumama rağmen mantıklı geliyor, siz düşünün.

Zxbxnn

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Dil öğretmeni olursan baya mantıklı iş. KPSS'ye abanırsan atanırsın anında. Ben mühendisliği bırakıp dil okumayı düşünüyorum mesela. Halihazırda 3 yıl okumama rağmen mantıklı geliyor, siz düşünün.
Bende dilciyim ama karar vermedim ben Almanca mütercim tercümanlık falan istiyorumda ingilizce mi yada başka dil mi seçsem karar veremiyorum sizce? Birde hangi mühendislik bölümü okumustunuz? Hangi dil bolumunden mezun olursan ol benim bildiğim hocamdan duydum formasyon alıp öğretmen olabiliyormussun zaten ben eğer iş bulamazsam sektörde öğretmen olmayı düşünüyorum yani benim şuan amacım tercüman olmak ama eğer olmazsa öğretmen olmak sizce mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek iyi olduğunu düşünmüyorum, İngilizce öğretmeni ablam ama hala atama bekliyor.
Anladım demek ki değişiyor dedikleri gibi olmuyor bazen ama dilde şöyle avantaj var illa ki iş buluyorsun diyorlar ablanız kendi alanında bir iş buldu mu? Çevirmenlik vs özelde vs

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,460
Bende dilciyim ama karar vermedim ben Almanca mütercim tercümanlık falan istiyorumda ingilizce mi yada başka dil mi seçsem karar veremiyorum sizce? Birde hangi mühendislik bölümü okumustunuz? Hangi dil bolumunden mezun olursan ol benim bildiğim hocamdan duydum formasyon alıp öğretmen olabiliyormussun zaten ben eğer iş bulamazsam sektörde öğretmen olmayı düşünüyorum yani benim şuan amacım tercüman olmak ama eğer olmazsa öğretmen olmak sizce mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım demek ki değişiyor dedikleri gibi olmuyor bazen ama dilde şöyle avantaj var illa ki iş buluyorsun diyorlar ablanız kendi alanında bir iş buldu mu? Çevirmenlik vs özelde vs

Bu yıl başladı, batmanda şuanda.

Nilda35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Devlette çalışırsan iyi de özelde asla değmez 3 kuruş para veriyorlar part time sigorta yapıyorlar yoğun çalıştırıyorlar 3 kuruşa seni satın almış gibi davranıyorlar öğrencilerin velilerin kaprisi de yanına kar kalıyor