Öneri Elektrogitar ve amfi önerisi

Dark FEAR

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
7
Elektrogitar öğrenmek istiyorum. Bilgisi olan bana gitar ve amfi önerebilir mi? İkinici el almayı düşünüyorum. Çok hevesliyim ama hayatımda hiç enstrüman çalmadım.

Blues, rock, jazz, gibi bir tarzda çalmak istiyorum.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Ucuz ibanez ya da cort elektro ve laney amfi. Bu ikili ya da amfi yerine dijital prosesör ile de evde kulaklıkla takılabilirsin. Ek olarak bütçeni yazarsan gitara bu kadar amfi ye bu kadar diye daha geniş seçenekler sunulabilir.

Dark FEAR

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
7
Ucuz ibanez ya da cort elektro ve laney amfi. Bu ikili ya da amfi yerine dijital prosesör ile de evde kulaklıkla takılabilirsin. Ek olarak bütçeni yazarsan gitara bu kadar amfi ye bu kadar diye daha geniş seçenekler sunulabilir.
Bütçem Amfi + gitar yaklaşık 10 bin . İbanez Grg 170 Dx hoşuma gitti. Çok fazla gitar modeli var gerçekten çok kafam karıştı. Amfi hakkında ise hiç bir bilgim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem Amfi + gitar yaklaşık 10 bin . İbanez Grg 170 Dx hoşuma gitti.
Amfiye kulaklık bağlayabilir miyiz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el alacağım lütfen onu da hesaba katalım :)

Son düzenleme:

snowballclean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I want to learn electric guitar. Can someone with knowledge recommend me a guitar and amplifier? I'm thinking of buying second hand. I am very enthusiastic, but I have never played an instrument in my life.

I want to play in a style like blues, rock, jazz.
Electric Guitar:
Squier Affinity Series Stratocaster: Squier is a brand owned by Fender and offers affordable, quality guitars. The Affinity Series Stratocaster is a popular choice for beginners. It's versatile and suitable for various genres.
Epiphone Les Paul Standard: The Epiphone Les Paul Standard is a great choice for those interested in a classic rock sound. It's known for its comfortable playability and affordability.
Ibanez RG Series: Ibanez RG series guitars are known for their fast necks and are often favored by players in rock and metal genres. The RG421 is a good entry-level option.
Yamaha Pacifica Series: Yamaha Pacifica guitars are well-regarded for their quality and versatility. The Pacifica 112V is a popular model among beginners.

Dark FEAR

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
7
HSH ve HSS gitarlar arasında kararsız kaldım. Siz ne önerirsiniz?