James Howlett
Dekan
Kime oy vereceksiniz demiyorum sizce kim kazanır?
Mümkünse neden belirtirseniz sevinirim kazanan neden kazanmalı?
Mümkünse neden belirtirseniz sevinirim kazanan neden kazanmalı?
Son seçim yaşlı dayılar artı 0m z-kuşağı ile %52 oy aldı akp. Bu seçim 6m z kuşağı var. Dayılarında bir kısmı sizlere ömür.siyasetten pek anlamam ama z kuşağının kitlesi de fazla, yaşlı dayıların da kitlesi fazla. herhangi bir sebebi yok ama akp yine başa geçecek gibi hissediyorum.
Son seçim yaşlı dayılar artı 0m z-kuşağı ile %52 oy aldı akp. Bu seçim 6m z kuşağı var. Dayılarında bir kısmı sizlere ömür.
Muharrem İnce anketlerde %2. ?Muharrem İnce kazansın isterim ama sanırım yine Erdoğan alacak gibi hissediyorum.
Muharrem İnce anketlerde %2. ?
2-3 puan artsa bile %7'yi geçemez. Şu anda herkes Sinan Oğan ve Muharrem İnce değil, Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşuyor.Bu haliyle bile masaki 4 partinin toplamından fazla alıyor demek ki
Akşam Oğuzhan Uğur'un programında BABALA da döktürmüş gene Muharrem İnce deniyor. O program sonrası rahat 2-3 puan daha artacaktır.
2-3 puan artsa bile %7'yi geçemez. Şu anda herkes Sinan Oğan ve Muharrem İnce değil, Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşuyor.
Bu seçimi kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa bu iş Galatasaray Fenerbahçe derbisi gibi olacak.Çünkü resmen sırf gitsin de ne olursa olsun kafasında siyaset yapıldı yani ezeli rekabet denir buna.
Oysaki bizim ihtiyacımız olan şey ilkeli olan devletin çıkarlarını düşünen daha kaliteli daha rasyonel siyaset yapabilen bir muhalefetti.
Kısacası ya osun ya busun olacak ilerde.
Muharrem İnce babala'ya yakın zamanda çıktı mı?Bu haliyle bile masaki 4 partinin toplamından fazla alıyor demek ki
Akşam Oğuzhan Uğur'un programında BABALA da döktürmüş gene Muharrem İnce deniyor. O program sonrası rahat 2-3 puan daha artacaktır.
Bu seçimi kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa bu iş Galatasaray Fenerbahçe derbisi gibi olacak.Çünkü resmen sırf gitsin de ne olursa olsun kafasında siyaset yapıldı yani ezeli rekabet denir buna.
Oysaki bizim ihtiyacımız olan şey ilkeli olan devletin çıkarlarını düşünen daha kaliteli daha rasyonel siyaset yapabilen bir muhalefetti.
Kısacası ya osun ya busun olacak ilerde.
Evet daha dün çıktı. Pazartesi yayınlanır deniyor. 7 saat sürmüş salon full CHP li TİP li HDP li yani muhalif iken döktürmüş diyorlar. Hatta akşam tv100 de dedi Muharrem ince kampanya başlatmışlar Babala yayınlaöasın bölümü yoksa gümbür gümbür gelir Muharrem diye...Muharrem İnce babala'ya yakın zamanda çıktı mı?
Muharrem İnce babala'ya yakın zamanda çıktı mı?
Soru kim kazanır kimi destekleyelim değil.Olaya akıl ve bilimin ışığında bakarsak son 4 yıldır maddi ve manevi yaşadıklarımızı göz önüne alırsak Kemal kılıçdaroğlunu desteklemek gerekir. Küfür veya hakaret etmeyin. Herkes şahsi fikrini beyan edebilir. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz bunun farkında olalım
Seçimi Kemal kılıçdaroğlu kazanır. Ülkeye adalet ve demokrasiyi evrensel hukuk ilkelerini getirmek ve herkesin eşit veya birbirine yakın olanaklar ile yaşadığı bir ülke olabilmemiz için kazanmalıSoru kim kazanır kimi destekleyelim değil.
Senin aldınğın maaşı geçemiyor amaKılıçdaroğlu kazanır gibi geliyor. Özkan hocam yine formunda maşallah nazar değmesin. Maaşı tam alıyor...
OzkanK. Hocamızın 15 Mayıs'ta maaşı kesilince foruma bile bir daha ayak basmayacak.Kılıçdaroğlu kazanır gibi geliyor. Özkan hocam yine formunda maşallah nazar değmesin. Maaşı tam alıyor...
Asıl sizin bizden fazla aldığınız kesin. Bizler fazla alıyor olsaydık altımızda Mercedes, saraylar veya iPhone telefon filan olurdu.Senin aldınğın maaşı geçemiyor ama![]()
Tek kuruş bir siyasi partiden almıyorum alıyorsam şerefsizim.OzkanK. Hocamızın 15 Mayıs'ta maaşı kesilince foruma bile bir daha ayak basmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl sizin bizden fazla aldığınız kesin. Bizler fazla alıyor olsaydık altımızda Mercedes, saraylar veya iPhone telefon filan olurdu.
21 yıl yönetti bence yeterliBüyük ihtimal reis alacak yine.
Kaybedeceğinizi anladığınız için kendinizi motive etmek adına "Reis yine kazanacak" demeniz. ?Büyük ihtimal reis alacak yine.
Benim kimliğim belli, adım belli kardeşimSenin aldınğın maaşı geçemiyor ama![]()
Benim kimliğim belli, adım belli kardeşim. Özkan hocam kim bilmem, seni bilmem
. Anonimsiniz, kimin maaş alıp almadığını 2 dakika düşünsek anlarız bence
.
Cidden baydı. Her seçim duyduğumuz laf.Kaybedeceğinizi anladığınız için kendinizi motive etmek adına "Reis yine kazanacak" demeniz. ?
5 yıl daha ekle.21 yıl yönetti bence yeterli
Beni gayet iyi biliyorsun, Kılıçdaroğlu'ndan gram haz almam. CHP'den de gram haz almam. Bu tip mesajlarımı defalarca okumusşundurİyi bir aday olmadığını bile bile çok daha iyi alternatifler varken zoraki emrivaki bir şekilde masayı dağıtma pahasına son gün adaylığını dayatarak 12 yılda 10 seçim kaybeden 75 yaşındaki liderlik vasfı olmayan iki kelimeyi bir araya getiremeyen daha ayağının altında ne olduğundan haberi olmayan neye bastığını bilmeyen KK'yi savunmadık desteklemedik diye trol mü olduk şimdi ? !!!
Not: En kötüsüde ne biliyormusun. Sizde KK'nin iyi bir aday olmadığını ülke yönetemiyeceğini bilip sırf ıslak tuvalet terliği olsa oy verecez kafasıyla savunuyorsunuz yaa gerçekten yazık. Şurada bir Mansur Yavaş olsaydıda keşke göğüsünüzü gere gere savunabilseydiniz. Sizede yazık !
Not2:Her hangi bir partiye üyeliği olanın para alanın bir çıkar sağlayanın ALLAH BELASINI versin. Para ile konu açan yazan savunan varsada Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın. Size göre KK'yi sevmeyen savunmayan herkes trol zaten. ( Gerçekten muhalefetin özetisiniz resmen. )