Sevdiğiniz kızı kaçırır mıydınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furiii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Sevdiğiniz kız sizi sevmiyor ama siz çok seviyorsunuz. Kızın sevdiği ise bir başkası ve o başkası çok kötü alışkanlıkları olan biri. Siz sevdiğiniz kızın ileride pişman olacağını düşünüp, daha geç olmadan onu kaçırır mıydınız? :)

NOT: Sizin kaçırabilecek kadar çevreniz, gücünüz ve paranız var. Rahatlıkla geçiminizi sağlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Hayır, beni istemeyen birisini ben de istemem.
Yalnız şöyle bir durum var, kızın sevdiği gerçekten çok kötü biri ve kızı ortada perişan bırakabilecek bir tip... Siz onun kılana bile zarar gelsin istemiyorsunuz, çok seviyorsunuz...

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Bu konularda bir tık hassasımdır, sonuçta istenmediğim yerde de durmak istemem. Onla yaşayıp sıkıntı çekeceğime, onun olmadığı hayat inşaat etmeye çalışırım kendime.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Kaçırırım ama çok seversem tabi. Kimseye sevgi besleyemiyorum malesef.
Çok seviyorsun ve gerçekten güçlü zengin birisin ama kızın gönlü başkasında fakat kız daha habersiz o sevdiği aslında çok kötü biri...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Çok seviyorsun ve gerçekten güçlü zengin birisin ama kızın gönlü başkasında fakat kız daha habersiz o sevdiği aslında çok kötü biri...
İlk kızı kenara çekip durumu anlatmaya çalışırım. Baktım olmuyor çekerim Merc Vito arabama oturturum önde.

Zaten bu zamanda araba görünce hayır diyen kız yok derecede. Vitoyla bi güzel Restorana götürürüm mum gibi erir avucumda :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Tamamen aptallıktır.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Kaçırmam hocam. Şimdi baktım Google’dan. Dünyada 5 milyar kız cinsiyeti varmış. Bunun 2 milyarı benim aşk yaşayabileceğim yaşta olsa nerden baksan güzel rakam. 2 milyar kızı cin seddinin önüne sıraladığınızı düşünün.. rakamın büyüklüğü.. kısacası bana 1 kişi bakmıyorsa diğer 999 milyon 999 bin 999 kişide şansımı denerim.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Her türlü imkana sahip olsam da böyle bir şeye kalkışmazdım. En başında, benden haz etmeyen sevmeyen her neyse biriyle hayatımı zoraki geçirmek istemem zaten bu iki tarafa da zulüm olurdu. Herkes kendinden mesuldür, karşı tarafın bütün yanlışlarına rağmen görüp istiyorsa kişi o onun sorunudur. Bu demektir ki hayatta daha tecrübe edecekleri var, yaşaması gerekenler var. Kimsenin karmasına müdahil olmak istemezdim herkes istediği hayatı yaşamakta özgürdür ne de olsa.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
“Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.” (Nasihat ile yola gelmeyenin azarlanması gerektiğini, azar ve nasihat ile yola gelmeyenin ise hakkının dayak olduğunu anlatan Ziya Paşa tarafından söylenmiş bir özdeyiştir.)

Bu söze imzamı atarım ama buraya yani bu konuya ince bi tarafından uyum sağlar. :P
Sevdiğim kızın şahsen ben tuzağa düşmeden, onu bi şekilde uyarmam gerektiğine inanıyorum açıkçası, yani fikir cimnastiği olarak düşündüğümde kaçırabilirim :D

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,830
Bunun ne kadar büyük bir suç olduğunu bir tekrar düşünmek gerekiyor bence. Her şeyden önce gerçekten karşı taraf için aşırı rahatsız edici bir şey. Beni istemiyorsa istemiyor, zaten karşıdaki kekodan alıkoymak için kendime zorluyorsam bende o kekolardan sayılıyorum. Kız kaçırmak nedir ya kabile zamanlarında mı kaldık?

Reaksiyon puanı
5,171
Bunun ne kadar büyük bir suç olduğunu bir tekrar düşünmek gerekiyor bence. Her şeyden önce gerçekten karşı taraf için aşırı rahatsız edici bir şey. Beni istemiyorsa istemiyor, zaten karşıdaki kekodan alıkoymak için kendime zorluyorsam bende o kekolardan sayılıyorum. Kız kaçırmak nedir ya kabile zamanlarında mı kaldık?
Millet kafayı yemiş resmen minimum 10 yıldan başlayan suçları gülümseyerek anlatıyorlar.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Kızı kaçırmak son çare olarak görebilirim, demek. Ama kaçırmak demek gönlüne ve namusuna zorla sahip olmak demek değildir. Alırım karşıma güzel güzel konuşurum, gönlü yine olmaz ise gider paşa paşa teslim olurum. Benim için ast olan gönlünü kazanmaktır, bunun için son çare olarak düşünebilirim.

Ayrıca sene olmuş, yıl olmuş bilmem kaç edebiyatı bana bayat geliyor. Hatta yıllar gelip geçtikçe dünya daha bi berbat oluyor. Yani yıl olmuş 2023 filan, ee..., e'si takvimler tarihi, tarih ise takvimleri yalanlamaz, kötülük gittikçe artar, farkımız ise kötülüğün farkında olmayışımız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millet kafayı yemiş resmen minimum 10 yıldan başlayan suçları gülümseyerek anlatıyorlar.
Eğer canından öte bir sevdiğin olursa o zaman bu durumu bir daha düşünürsün, 10 yıl değil bi ömrüm feda olsun, dersin...

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Ama ya o kız seni sevmiyorsa nolacak? Bencilce düşünme.
Ama kıza yani sevdiğime hiç bir zarar veremem ki zaten, sadece oturup hiç olmaz ise konuşabilmek, ona gönlümü açabilmek ve/veya gönlünü kazanabilmek için son çare diye düşünürüm. El aleme de onu sevdiğim belli olsun diye kaçırırdım. Kaçırmamın en önemli nedeni onu sevdiğimi ve çok ciddi olduğumu bilinsin isterdim hem o hem de herkes. Bilmem yanılıyor muyum? Sonuçta fikir cimnastiği yapıyoruz.

w1ten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Sevdiğiniz kız sizi sevmiyor ama siz çok seviyorsunuz. Kızın sevdiği ise bir başkası ve o başkası çok kötü alışkanlıkları olan biri. Siz sevdiğiniz kızın ileride pişman olacağını düşünüp, daha geç olmadan onu kaçırır mıydınız? :)

NOT: Sizin kaçırabilecek kadar çevreniz, gücünüz ve paranız var. Rahatlıkla geçiminizi sağlayabilirsin.

NOT: Sizin kaçırabilecek kadar çevreniz, gücünüz ve paranız var. Rahatlıkla geçiminizi sağlayabilirsiniz.
Hayır, başka soru ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Kızla karşılıklı bir sevgim yoksa kıza karışma, onu kaçırma gibi bir hakkım neden olsun? İnsan kaçakçılığı bu, kızı kaçırma değil ki. Kız seni sevip sana geliyorsa onu kaçırmış olursun.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Kızla karşılıklı bir sevgim yoksa kıza karışma, onu kaçırma gibi bir hakkım neden olsun? İnsan kaçakçılığı bu, kızı kaçırma değil ki. Kız seni sevip sana geliyorsa onu kaçırmış olursun.
"Kızın sevdiği ise bir başkası ve o başkası çok kötü alışkanlıkları olan biri."

Bu sebepten, sevdiğinin başına kötü, zor, sonradan telafi edilemez bir zarar gelmesinden korktuğum için mesela... Bunları oturup konuşmak için en azından.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270

Bu nasıl bir soru ya.? 80'lerin filmlerinde mı yaşıyoruz dayı?

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Bu nasıl bir soru ya.? 80'lerin filmlerinde mı yaşıyoruz dayı?
Hayırdır dayı yoksa kısa zaman önce ÇAĞ mı atladık, yeni bir çağa mı girdik Dünya daha mı güzelleşti, dünya daha mı yaşanır bir hale geldi veya bebekler artık ölmüyor mu ya da kurt ile kuzu aynı ortamda arkadaşça yaşayabiliyor mu?

Severek evlenip, birbirini daha sonra aldatan veya cinayet işleyenler yok mu yani?! Ortada kalan çocuklara, sokakta kalan çocuklara hiç mi rast gelmediniz...

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Hayırdır dayı yoksa kısa zaman önce ÇAĞ mı atladık, yeni bir çağa mı girdik Dünya daha mı güzelleşti, dünya daha mı yaşanır bir hale geldi veya bebekler artık ölmüyor mu ya da kurt ile kuzu aynı ortamda arkadaşça yaşayabiliyor mu?

Severek evlenip, birbirini daha sonra aldatan veya cinayet işleyenler yok mu yani?! Ortada kalan çocuklara, sokakta kalan çocuklara hiç mi rast gelmediniz...
Dediğiniz herşeyde haklısınız. Ama bu dediğiniz olay bu çağa uygun değil. Evet böyle kız kaçırma olayları var fakat şu anda çağa uymuyor.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Çağ dışı demek gerçekte göreceli bi kavram bence. Gelecekteki sonuçlarını düşündüğümüzde yani...

onun için kestirip atmamalı hemen, iyice bir atomun suyunu çıkarmalı. :)

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Beni istemeyenle işim olmaz. Ayrıca bu dediğiniz kaçırmaktan çok kızı gasp etmeye girer. Boşver böyle birşeye gerek yok. Allah sevdiği ile bir ömür mutluluklar versin.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Beni istemeyenle işim olmaz. Ayrıca bu dediğiniz kaçırmaktan çok kızı gasp etmeye girer. Boşver böyle birşeye gerek yok. Allah sevdiği ile bir ömür mutluluklar versin.
Zaten konunun gerçeklikle alakası yok, hayal mahsulü yani. Sadece fikirlerimizi yazıyoruz. :)

Ama benim burdaki amacım, KADERİMİZİ (kader dediklerimizi...) DEĞİŞTİRMEK, DEĞİŞTİREBİLMEK gibi bir yeteneğimizin olup olmadığını da düşünmek veya sorgulamaktır.