aslında bu olay bu sene gündemime girdi. ingilizcem iyi açıkçası ve dil öğrenmeye de açık olduğumu düşünüyorum o nedenle kanadada okumayı planlıyordum ama işler pek öyle gitmedi. açıkçası önümde duran tek engel ailem. maddi herhangi bir sorunum yok, dilim var fakat ailem biraz sıkıntılı açıkçası. en başta babamla yaşamıyorum o nedenle çok bir iletişimimiz yok. annem ise baya sıkıntılı bir eleman sorunları var ve bana fazla yansıtıyor. zaten onun sorunları yüzünden bu haldeyim. evet arkadaşlar lise 2yim ve okulu bırakmayı düşünüyorum. senelerce sosyal fobiden anksiyeteden bipolar bozukluktan çektim fakat lise gerçekten aşırı sıkıntılı biryer yani en azından benim için. çok sosyal bir eleman değilim hayatımın hiçbir aşamasında biryere ait hissedemedim, hiç arkadaş edinemedim. bu nedenle de liseye adapte olmak baya zor oluyor. 40 tane hormon yuvasını daracık alana kapatmak kimin fikriydiyse gereçkten tebrik ederim. yalnız başıma daha iyi olduğumu düşünüyorum. senelerdir siber güvenlikle uğraşıyorum. aynı zamanda küçük bir grupta da solo gitaristim. okulu bırakıp işime bakmak istediğim izole, yalnız hayatı yaşamak istiyorum. hayatımda kendim için çok az şey istedim ve kaybedecek hiçbirşeyim kalmadı o nedenle buraya yazılacak gerçekten aklıma yatan bir cevaptan başka hiçbirşey fikrimi değiştiremez sanırım ? sizce bu hayalimi gerçekleştirmeli miyim? okulu bırakıp işimi yapmalı mıyım? derslerim yerlerde dinleyemiyorum aşırı kötüyüm zaten okulda da bahsettiğim sorunlarım yüzünden. yardımlarınızı bekliyorum..