SP3 Lütfen yardım

Bodyguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar naçizhane bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
daha önceki forumlara binaen bilgisayara deepfreze yükledim. bu programdan dolayı bilgisayarı her açtığımda vindows güncellemesi ve bir önceki oturumda silmiş olduğum programların hepsi geri geliyor 1. sebebi nedir 2. deepfreze'denmi kaynaklanıyor 3. xp sp 3 kullanıyorum format atmak istiyorum ama sp 2 cd'siyle atamıyorum. 4. please help:sorry2:

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1.si ve 2.si evet deepfreeze'den dolayı oluyo
3.sü ve 4.sü xp sp2 cdsi ile atabilirsin. sadece format atmayı biraz hatırlaman gerekicek ki muhtemelen yanlış yapıyosun. eğer başlangıçta boot ediyosa cd ni (yani cd ile başlıyosa..) önce xp cd'ni tak. daha sonra cd den yüklenmesini bekle

kurulum ekranı geldikten sonra devam et. hangi harddisk'e yüklemek istediğini sorduğu ekranda XP SP3 yüklü bölümü format'la. daha sonra o bölümü seç ve yükle. kısaca anlatmaya çalıştım. eğer hala kafanda sorular varsa, google'a "xp format simulatörü" yaz, bunun için uygulamalı kullanabiliceğin küçük bi program yapmışlardı format atmayı öğrenmek için

Bodyguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama yazan mesaj aynen şöyle windows'un daha eski bir sürümünü yükleyemezsiniz

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
1. Deepfreeze = silinen ya da eklenen bir sonraki başlangıçta eski hale getirilir.
Sebebi budur.
2. Deepfreeze programını kaldırmak için Ctrl+Shift+Alt+F6 Tuş kombinasyonunu kullanarak ya da Shift tuşu basılı iken sistem tepsisindeki Deepfreeze simgesine çift tıklayıp şifre ekranına geliriz. Şifreyi biliyorsak gireriz. Bilmiyorsak en yakın bilgisayarcıya bir ziyaretiniz var demektir. Şifreyi girip en altta açılan seçeneği işaretleriz (Boot Thawed) Onaylayıp bilgisayarı yeniden başlatırız.
3. Deep freeze programını kaldırıp yeniden başlattığımızda XP boot CD ile formata geçeriz.
4. İngiliz misin, Amerikan mı?:excl:

Bodyguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'Rice' bilgiler için teşekkür ederim. İşime yaradı şifreyi girdim.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ama yazan mesaj aynen şöyle windows'un daha eski bir sürümünü yükleyemezsiniz

Arkadaşım sen galiba bilgisayar açıkken xp yi kurmaya çalışıyorsun!

XP cd ni tak ve restart yap. Biostan boot ayarlarını cd ye ayarla kaydet ve biostan çık. Yeniden başlayınca kuruluma geçecektir...

Bodyguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır arkadaşım. Bu deepfreze programı yüzünden. silmeye çalıştım silinmiyor.silmeme izin vermiyor.bende sinirlendim format atayım dedi. ama elimdeki orjinal xp sp 2 cd'si. bilgisayarda yüklü olan ise sp 3 sistem izin vermiyor. deep frezeyi silersem sorun kalmayacak

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Silme bence kullanmasını ögren çok yararlı program C e kur D e kurma yüklemek istedigin Film müzik vs. D e kaydedersin C de Windows Sistemine Zarar gelmesin Heleki Program Manyagı isen kesinlikle tavsiye ederim her program saglam olmuyor reset atarsın sorunun düzelir.Daha sonra Program saglam ise C den deep freze i kaldır tekrar kur programı kullan ya da Programı direk D e kur.Önemli olan sistem zarar görmesin.

laztopak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım deep freeze cdsi bulup installer üstünden silmen lazım... deep freezin hangi sürümünü kullanıyorsun? Eğer elimde varsa yarın upload edebilirm... ;)

Bodyguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laztopak ve diğer arkadaşlar problemi sistem geri yüklemesi (yüklediğim tarihin 1 gün öncesine giderek deepfreze devre dışı kaldı ve sildim) sistemiyle hallettim ilginize teşekkürler.