Arkadaşlar bilgisayarımın sürücülerini güncellemem gerekiyordu. HP'nin kendi sitesine girdim işte seri numaramı falan yazdım. Windows 11 21H2 sürücüleri var sadece. Ama benim sistem 22H2. 21H2 driverlerini kursam sorun çıkar mı?
Sorun çıkarmaz büyük ihtimalle hocam.Benim Ekran Kartı Sürücüsü Windows 10 21H2 olan versiyonu kullanıyorum sorun çıkmadı.Arkadaşlar bilgisayarımın sürücülerini güncellemem gerekiyordu. HP'nin kendi sitesine girdim işte seri numaramı falan yazdım. Windows 11 21H2 sürücüleri var sadece. Ama benim sistem 22H2. 21H2 driverlerini kursam sorun çıkar mı?
Hocam peki nasıl geri 21H2 sürümüne dönülür.Genel olarak çıkmaz ama çıkabilir. Mesela AMD Radeon ayarları 21H2'De açılmıyor ama 22H2'de açılıyor.
Ya da touchpad çalışmayabilir.
Sürücüleri, donanım üreticilerinden indirip kurun. PC üreticisindeki sürücüler güncel olmuyor çoğunlukla. Çıktığı zaman neyse en güncel sürücüler, öyle kalıyor.Arkadaşlar bilgisayarımın sürücülerini güncellemem gerekiyordu. HP'nin kendi sitesine girdim işte seri numaramı falan yazdım. Windows 11 21H2 sürücüleri var sadece. Ama benim sistem 22H2. 21H2 driverlerini kursam sorun çıkar mı?