Soru stres unutkanlık yapar mı

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben bu bu aralar aşırı stresliyim sürekli hastalık hastalığım yüzünden hasta mıyım diye çok stres oluyorum.Bu aralar unutkanlık olmaya başladı yani mesala dinlediğim şarkının bazı sözlerini karıştırıyorum veya cümle kurarken bazen kelimerin harflerini yanlış falan bu çok stresten olur mu ?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Sağlık öğrencisi olarak bu konu ile alakalı nöroloji dersinde gerekli teorik bilgiler verilmişti.

Kısa cevap olarak "EVET" yapar. Bu konu ile alakalı yapabilceğin tek şey kendine vakitler yaratıp moralini yüksek tutacak eylemlerde bulunman. Başarısız olma durumunda hekim desteği alman doğru olacaktır.

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Sağlık öğrencisi olarak bu konu ile alakalı nöroloji dersinde gerekli teorik bilgiler verilmişti.

Kısa cevap olarak "EVET" yapar. Bu konu ile alakalı yapabilceğin tek şey kendine vakitler yaratıp moralini yüksek tutacak eylemlerde bulunman. Başarısız olma durumunda hekim desteği alman doğru olacaktır.
çok kafama takıyorum abi babam doktor bir şeyin yok diyor ama habire hastalık var diye düşünüyorum

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Hocam, babanız hekimse zaten kendisinin bir bildiği vardır. Dönemsel bir geçiş olması muhtemel bir durum olabilir. Durumunuz ile alakalı olarak devam ederse zaten babanız da gerekli önlemi alacaktır.

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Hocam, babanız hekimse zaten kendisinin bir bildiği vardır. Dönemsel bir geçiş olması muhtemel bir durum olabilir. Durumunuz ile alakalı olarak devam ederse zaten babanız da gerekli önlemi alacaktır.
15 yaşındayım yaşıtlarım eğleniyor ben bunları kafama takıyorum

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
15 yaşındayım yaşıtlarım eğleniyor ben bunları kafama takıyorum
Hocam eğlenilceğiniz çok vaktiniz olacaktır zamanla. Eğlence kavramı göreceli bir kavram olduğu için kendine uygun aktivitelerde yap bence.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Yapar kardeşim yaş 34 aşırı stres var gelecek kaygısıyla ilgili ve unutkanlık çok değil ama var stres tüm hastalıkların kaynağı

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Arkadaşlar ben bu bu aralar aşırı stresliyim sürekli hastalık hastalığım yüzünden hasta mıyım diye çok stres oluyorum.Bu aralar unutkanlık olmaya başladı yani mesala dinlediğim şarkının bazı sözlerini karıştırıyorum veya cümle kurarken bazen kelimerin harflerini yanlış falan bu çok stresten olur mu ?
bir şeyleri defalarca düşünürmüsünüz yada gece 1den fazla kez kalkıyormusunuz